tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Anadolu Futbol Takımları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Anadolu Futbol Takımları Dört büyükler dışındaki futbol taraftarlarının buluşma yeri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Timsah Zirveye Yerleşti
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
985

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05.02.11, 08:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Timsah Zirveye Yerleşti

Timsah zirveye yerleşti

Ligin 20. hafta açılış karşılaşmasında Sivasspor'u yenerek liderliğe yükseldi.

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Bursaspor, sahasında karşılaştığı Sivasspor'u yenerek maç fazlasıyla liderliği ele geçirdi.

Mücadeleye etkili başlayan Timsahlar ilk yarının son dakikasında yeni transferleri Kenny Miller'la golü buldu ve soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda oyunu dengeleyen Sivasspor 50. dakikada Kamil Grosicki'nin golüyle 1-1 lik beraberliği yakaladı.

Karşılaşmada son sözü İskoç golcü Kenny Mıller söyledi. Mıller 89. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 44'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Sivasspor ise 20. haftayı 16 puanla kapatmış oldu.

MAÇIN 90 DAKİKASI

90. Dakika Hakem Fırat Aydınus maçı bitiren düdüğü çalıyor. Bursaspor kendi sahasında karşılaşmayı son dakikalarda bulduğu golle 2-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 44'e yükselterek liderliğe yükseliyor.

90. Dakika Sivasspor'da Cihan sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama hakem öncesinde Mehmet Yıldız'ın hava topu mücadelesinde rakibine faul yaptığına karar verdi.

90. Dakika Sivasspor'da Oyuncu Değişikliği Çıkan oyuncu 22 numarayla Grosicki, Giren oyuncu 18 numarayla Cihan

90. Dakika 4. Hakem Tayfur Özkan maçın sonuna 5 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

89. Dakika Bursaspor'da Volkan Şen'in tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

88. Dakika Bursaspor'da Volkan Şen bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

87. Dakika GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Miller'ın attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.

86. Dakika Bursaspor'da Vederson sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

85. Dakika Sivasspor'da Oyuncu Değişikliği Çıkan oyuncu 11 numarayla Erman Kılıç, Giren oyuncu 86 numarayla Souleymane Keita

84. Dakika Bursaspor atağında Volkan Şen ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

83. Dakika Sivasspor'da kaleci Korcan aut atışını geç kullandığı için Sarı Kart gördü.

81. Dakika Sivasspor atağında Kadir ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

80. Dakika Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Batalla Giren oyuncu 22 numarayla Turgay Bahadır

79. Dakika Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan hızla çizgiye indi ama topu kontrol edemeyince pozisyon autla sonuçlandı.

78. Dakika Sivasspor atağında Grosicki ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

77. Dakika Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine yerden ortasını yaptı ama savunmada Navratil araya girerek topu uzaklaştırdı.

76. Dakika Sivasspor'da Navratil rakibi Ozan İpek'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

75. Dakika Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Miler kafayla indirdi, Batalla altıpas önünde topla buluştu ama kontrolü iyi olmayınca top kaleci Korcan'da kaldı.

74. Dakika Bursaspor atağında Batalla ceza sahası içinde sağ çaprazda kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

73. Dakika Sivasspor'da Uğur Kavuk rakibi Vederson'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

72. Dakika Sivasspor'da Erman sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.

71. Dakika Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Miller sağ çaprazda dar açıdan kaleye sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

70. Dakika Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Sercan Giren oyuncu 10 numarayla Volkan Şen

69. Dakika Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 6 numarayla Bekir Ozan Giren oyuncu 25 numarayla Ergic

68. Dakika Bursaspor'da Ergic'de oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

67. Dakika Sivasspor'da Erman sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Mehmet Yıldız müsait pozisyonda kafayı vurdu ve top kaleci Ivankov'da kaldı.

66. Dakika Sivasspor atağında Uğur Kavuk sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

65. Dakika Bursaspor'da Volkan Şen oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

64. Dakika Sivasspor'da Oyuncu Değişikliği Çıkan oyuncu 14 numarayla Eneramo, Giren oyuncu 30 numarayla Ricardo Pedriel Suarez

63. Dakika Bursaspor atağında Vederson sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

62. Dakika Bursaspor atağında Miller sol çaprazdan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

61. Dakika Bursaspor'da Bekir Ozan'ın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

59. Dakika Bursaspor'da Bekir Ozan bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

58. Dakika Sivasspor'da Rada rakibi Bekir Ozan'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

57. Dakika Sivasspor atağında Grosicki sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

55. Dakika Sivasspor'da Erman sol kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

54. Dakika Sivasspor atağında Erman ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Ivankov 90 diye tabir edilen köşeden topu kornere çeldi.

53. Dakika Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Korcan'da kaldı.

51. Dakika Bursaspor'da Vederson rakibi Erman'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

49. Dakika GOOOOOLLLLL!!!!! Sivasspor Grosicki'nin attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.

47. Dakika Sivasspor gole çok yaklaştı. Erman sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Navratil yükseldi kafayı vurdu ve savunmadan seken topu Grosicki ağlara gönderdi ama hakem öncesinde Navratil'in kaleci Ivankov'a faul yaptığına karar vererek golü geçersiz saydı.

46. Dakika Hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle Sivasspor ikinci yarıya başlıyor. Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

45. Dakika Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. Bursaspor son dakikada bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatıyor.

45. Dakika 4. Hakem Tayfur Özkan ilk yarının sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

45. Dakika Bursaspor'da Vederson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Korcan'da kaldı.

45. Dakika GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Miller'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

44. Dakika Bursaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

43. Dakika Sivasspor atağında Mehmet Yıldız sağ kanata doğru yerden pasını verdi, Uğur Kavuk hareketlendi ama top doğrudan auta çıktı.

41. Dakika Bursaspor'da Ali Tandoğan sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kimseye değmeden doğrudan auta çıktı.

39. Dakika Sivasspor'da Erman sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Eneramo'dan seken top Grosicki'nin önünde kaldı, Grosicki sağ çaprazdan gelişine sert vurdu ama top auta çıktı.

37. Dakika Bursaspor atağında Sercan ceza sahası dışından kaleye şut vurdu ama etkisiz bir vuruş olunca top kaleci Korcan'da kaldı.

36. Dakika Bursaspor'da Vederson sağ kanattan bir kez daha korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Korcan'da kaldı.

35. Dakika Bursaspor'da Vederson sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mehmet Yıldız topu bir kez daha kornere gönderdi.

33. Dakika Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

32. Dakika Sivasspor'da kaleci Korcan'ın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

31. Dakika Sivasspor'da kaleci Korcan kurtardığı serbest vuruştan sonra sakatlık geçirdi ve tedavisi için maça ara verildi.

30. Dakika Bursaspor gole çok yaklaştı. Vederson yaklaşık 35 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye çok sert vurdu ve kaleci Korcan son anda güçlükle topu kornere çeldi.

28. Dakika Bursaspor atağında Bekir Ozan, Batalla ile duvar paslaşması yaparak ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

27. Dakika Bursaspor atağında Sercan sağ kanattan çizgiye indi, arka direğe ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

26. Dakika Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

24. Dakika Bursaspor atağında Stepanov ileriye doğru uzun oynadı, Miller topla buluştu ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

24. Dakika Bursaspor atağında Stepanov ileriye doğru uzun oynadı, Miller topla buluştu ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

23. Dakika Sivasspor atağında Mehmet Yıldız ceza sahası içinde yerden kaleye sert vurdu ama top savunmada Ömer Erdoğan'a çarparak kornere çıktı.

22. Dakika Bursaspor atağında Ali Tandoğan savunmanın arkasına doğru uzun oynadı ama top doğrudan taca çıktı.

20. Dakika Bursaspor atağında Bekir Ozan ceza sahası önünde kafayla topu içeriye indirdi, Miller hareketlendi ama kaleci Korcan zamanında çıkarak topun sahibi oldu.

18. Dakika Bursaspor atağında Ali Tandoğan kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama savunma Miller'dan önce topu uzaklaştırdı.

17. Dakika Sivasspor atağında Mehmet Yıldız sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top auta çıktı.

16. Dakika Bursaspor atağında Bekir Ozan ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

15. Dakika Bursaspor'da Vederson sağ kanattan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top baraja çarparak uzaklaştı.

14. Dakika Bursaspor atağında Miller sağ çaprazda topla buluşur buluşmaz yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

13. Dakika Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

11. Dakika Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Korcan'da kaldı.

10. Dakika Sivasspor atağında Erman ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.

9. Dakika Bursaspor gole çok yaklaştı. Korner atışı sonrasında savunma topu uzaklaştırmak istedi, top ceza yayı üzerinde bekleyen Batalla'nın önünde kaldı, Batalla bekletmeden kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.

8. Dakika Sivasspor gole çok yaklaştı. Ziya sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Eneramo ceza sahası içinde topla buluştu, bekletmeden kaleye sert vurdu ve kaleci Ivankov son anda topu çizgide yakaladı.

7. Dakika Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

7. Dakika Bursaspor'da Vederson'un tedavisi tamamlandı ve oyuna tekrar dahil oldu.

6. Dakika Bursaspor'da Vederson tedavisi için saha dışına alındı ve maç devam ediyor.

5. Dakika Bursaspor'da Vederson bu dakikalarda sakatlandı ve maça ara verildi.

4. Dakika Bursaspor atağında Miller sağ kanata doğru pasını verdi, Sercan hareketlendi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

3. Dakika Sivasspor atağında Erman sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

2. Dakika Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan arka direğe ortasını yaptı, Bekir Ozan gelişine şut denedi ama top yandan auta çıktı.

1. Dakika Karşılaşma Bursaspor'dan Miller'in vuruşuyla başlıyor.

0. Dakika Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 20. Hafta açılış karşılaşmasında Bursaspor Bursa Atatürk Stadında Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.




Süper Lig'de Trabzonspor'un 2 puan ardında zirve mücadelesi veren Bursaspor, düşme potasındaki Sivasspor ile 3 puan savaşı verecek.

Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Orkun Aktaş yapacak. Zorlu karşılaşmanın 4. hakemi ise Tayfur Özkan.

BURSASPOR-SİVASSPOR

STAT: Atatürk
SAAT: 20:00 (LigTV)
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Orkun Aktaş, Tayfur Özkan

BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, Serdar, Vederson, Turgay, Svensson, Ergiç, Ozan, Batalla, Miller
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

SİVASSPOR: Korcan, Uğur, Sedat, Navratil, Ziya, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Mehmet, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
timsah, yerlesti, zirveye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Timsah Görmek - Rüyada Timsah Açıklaması ve Yorumu - Timsah Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 17.08.12 21:10
Kahve Falında Timsah Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Timsah Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 0 16.01.12 21:23
Timsah Hakkında Genel Bilgiler - Timsah Resimleri - Timsahgiller Fenci Hayvanlar Dünyası 0 24.05.10 21:31
Zirveye Fener ayarı! blue Fenerbahçe 0 28.02.09 23:37
Kartal zirveye kanatlandı! 3-0 blue Beşiktaş 0 21.09.08 20:46


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:59 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2