tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Anadolu Futbol Takımları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Anadolu Futbol Takımları Dört büyükler dışındaki futbol taraftarlarının buluşma yeri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Denizli çalışmalardan memnun!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
740

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 18.07.08, 13:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 318
Konular: 96
Puan Grafiği
Rep Puanı:1086
Rep Gücü:0
RD:Kral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 10
4 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edlidi
:
Cool Denizli çalışmalardan memnun!

Isparta'nın Davraz ilçesinde yaptığı kampı tamamlayarak Denizli'ye dönen Denizlispor'da, teknik heyet ve yönetim kamp çalışmalarından memnun olduklarını açıkladı.

Geçen sezonki kadrodan 12 futbolcuyla yollarını ayırdıktan sonra yeni bir takım oluşturan Denizlispor, Davraz'da yaptığı kampla yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamladı.

Davraz'da oynadığı hazırlık karşılaşmalarında Gençlerbirliği'ne 4-0 yenilen ve Bursaspor'la ise 1-1 berabere kalan yeşil-siyahlı ekipte, İlkay'ın ardından Engin Memişler'in de sakatlanması moralleri bozdu. Sağ ayak bileğinden sakatlanan Engin Memişler'in durumunun çekilecek MR sonucu belli olacağı öğrenildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, özellikle hazırlık maçlarında genç oyuncuların son durumunu görme imkanı bulduklarını belirterek, "Bizim için iyi bir kamp dönemi oldu. Davraz'dan sonra 10 gün Denizli'de çalışıp, ikinci kamp dönemi için Kocaeli Kartepe'ye gideceğiz. Futbolcularımın çalışma azmi ve istekleri beni memnun etti" dedi.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ise, hazırlık maçlarında alınan sonuçların kendileri için önemli olmadığını belirterek, "Bu maçlar bizim için skor değil, takımın son durumunu görme açısından önemli değil. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Bir yandan iyi bir takım kurma çalışmalarını sürdürürken, bütçemizi ekonomik kullanarak borçlarımızı da bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Denizli'ye dönen ve 2 gün izin yapacak olan yeşil-siyahlılar, hazırlıklarını ay sonuna kadar Denizli'de sürdürecek. Denizlispor, 1-15 Ağustos arasında Kartepe'de ikinci hazırlık kampını yaptıktan sonra Denizli'ye dönecek ve ligin ilk haftasındaki maçın çalışmalarına başlayacak.

Öte yandan, Denizlispor'da kadro dışı bırakılan ve sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren futbolculardan Bülent Ertuğrul'un Kocaelispor'la, kendisine kulüp bulması istenen Hasan Yiğit'in de Çaykur Rizespor'la anlaştığı öğrenildi.
Kral isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
calismalardan, denizli, memnun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Denizli Şehrinin Adı - Denizli Şehrinin Mitolojik Hikayesi - Mitolojide Denizli Şehri Kartal Genel Kültür 1 20.11.19 14:47
Memnun İsminin Anlamı ve Açıklaması - Memnun Adının Anlamı ve Açıklaması - Memnun İsm Kartal Erkek Bebek İsimleri ( Erkek Bebek Adları ) 1 01.01.17 15:33
Kınıklı Denizli Basma Sanayi İlköğretim Okulu Denizli - Denizli Kınıklı Denizli Basma Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 03.05.13 23:20
Denizli Horozu - Denizli Horozu Hakkında Genel Bilgiler - Denizli Horozu Resimleri Fenci Kuşlar 0 07.06.10 22:17
Memnun Oldum:))))))) Zeus Karikatür 0 22.07.08 12:59


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:43 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2