tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Memleketini Tanı > İç Anadolu Bölgesi > Ankara
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ankaradaki Sağlık Meslek Liseleri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
3589

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 22.01.10, 03:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Ankaradaki Sağlık Meslek Liseleri

Ankaradaki Sağlık Meslek Liseleri - Ankaradaki Sağlık Meslek Liselerinin Listesi



Prof. Dr. Nusret Fisek Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Prof. Dr. Nusret Fisek Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Prof. Dr. Nusret Fisek Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Prof. Dr. Nusret Fisek Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Prof. Dr. Nusret Fisek Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Prof. Dr. Nusret Fisek Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / AKYURT
Adı: PROF. DR. NUSRET FİSEK SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: KIZIK MAHALLESİ-AKYURT
Telefon Numarası: 3128440533
Faks Numarası: 3128440950

Kemal Sahin Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kemal Sahin Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kemal Sahin Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kemal Sahin Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Kemal Sahin Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Kemal Sahin Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / BALA
Adı: KEMAL SAHİN SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: KIRŞEHİRCAD.
Telefon Numarası: 3128761477
Faks Numarası: 3128762214

Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / BEYPAZARI
Adı: TOLUNAY ÖZAKA SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: AYVAŞIK MAH.AKYAZI MEVKİİ
Telefon Numarası: 3127625494
Faks Numarası: 3127636454

Çubuk Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çubuk Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çubuk Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çubuk Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Çubuk Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çubuk Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇUBUK
Adı: ÇUBUK SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: CUMHURİYET MAH. ANKARA BULVARI NO:66
Telefon Numarası: 3128384400
Faks Numarası: 3128376870

Elmadag Sağlık Meslek Lisesi Ankara
Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Elmadag Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Elmadag Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Elmadag Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Elmadag Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Elmadag Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / ELMADAĞ
Adı: ELMADAG SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: TATLICA MAH. PETİR SOK.
Telefon Numarası: 3128633082
Faks Numarası: 3128634510

Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT
Adı: MUSTAFA KEMAL SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: ERLER MAH.HAVA DURAĞI KARŞISI TÜRK KUŞU YANI
Telefon Numarası: 3122452454
Faks Numarası: 31224524543

Gölbasi Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gölbasi Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gölbasi Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gölbasi Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Gölbasi Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Gölbasi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / GÖLBAŞI
Adı: GÖLBASİ SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: KARŞIYAKA MAH.280.SOK NO:19
Telefon Numarası: 3124842433
Faks Numarası: 3124844400

Kalecik Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Kalecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kalecik Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kalecik Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kalecik Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Kalecik Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Kalecik Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / KALECİK
Adı: KALECİK SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: ŞENYURT MAH. İSTASYON CAD. NO:109
Telefon Numarası: 3128571517
Faks Numarası: 3128571517

Pursaklar Yahya Kemal Ve M.sönmez Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pursaklar Yahya Kemal Ve M.sönmez Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pursaklar Yahya Kemal Ve M.sönmez Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pursaklar Yahya Kemal Ve M.sönmez Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Pursaklar Yahya Kemal Ve M.sönmez Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Pursaklar Yahya Kemal Ve M.sönmez Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİÖREN
Adı: PURSAKLAR YAHYA KEMAL VE M.SÖNMEZ SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: YUNUS EMRE MAH.SEMBOL SOK.NO:16 PURSAKLAR
Telefon Numarası: 3123288478
Faks Numarası: 3123288479

Kizilcahamam Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kizilcahamam Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kizilcahamam Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kizilcahamam Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Kizilcahamam Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Kizilcahamam Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / KIZILCAHAMAM
Adı: KİZİLCAHAMAM SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: YENİCEM. SAĞLIKS.NO:9
Telefon Numarası: 3127360032
Faks Numarası: 3127360043

Prof. Dr. Ragip Üner Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Prof. Dr. Ragip Üner Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Prof. Dr. Ragip Üner Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Prof. Dr. Ragip Üner Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Prof. Dr. Ragip Üner Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Prof. Dr. Ragip Üner Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK
Adı: PROF. DR. RAGİP ÜNER SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: DR.MEHMET ALI ALTUN .CAD. 30. SOK. NO.7
Telefon Numarası: 3123649976
Faks Numarası: 3123642478

Nallihan Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nallihan Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nallihan Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nallihan Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Nallihan Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Nallihan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / NALLIHAN
Adı: NALLİHAN SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: ALIAGA MAH.BURSA CADDESI NO:1
Telefon Numarası: 3127851426
Faks Numarası: 3127852501

Polatlı Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Polatlı Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Polatlı Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Polatlı Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Polatlı Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Polatlı Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI
Adı: POLATLI SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: FATİH MAHALLESİ BİLGEN CAD. NO:18
Telefon Numarası: 3126230271
Faks Numarası: 3126230271

Dr. S. Uzun Sağlık Meslek Lisesi
Ankara Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dr. S. Uzun Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dr. S. Uzun Sağlık Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dr. S. Uzun Sağlık Meslek Lisesi SBS taban puanları, Dr. S. Uzun Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Dr. S. Uzun Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR
Adı: DR. S. UZUN SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Adresi: KALE MAHALLESİ TUNALI SOKAK NO:5 06950-ŞEREFLİKOÇHİSAR/ANKARA
Telefon Numarası: 3126872084
Faks Numarası: 3126870146
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
ankaradaki, liseleri, meslek, saglik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Ankaradaki Öğretmenevlerinin Adresi ve Telefonu - Ankaradaki Öğretmenevleri İletişimi Tolga Ankara 0 30.03.13 18:03
İzmirdeki Sağlık Meslek Liseleri Kedi İzmir 1 11.02.11 04:52
Elmadag Sağlık Meslek Lisesi Ankara - Elmadağ Sağlık Meslek Lisesi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 28.11.10 23:06
Tüm Türkiye’deki Sağlık Meslek Liseleri SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 18.07.10 04:19
2010 Bursa Sağlık Meslek Liseleri Taban Puanları Meslek Liseleri Puanları SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 08.07.10 21:38


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:37 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2