tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Aperatifler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Aperatifler Aperatif çeşitleri ve tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Jalapeno Poppers
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1171

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.07.11, 22:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Jalapeno Poppers

Jalapeno Poppers


MALZEMELER


•8 adet jalapeno biberi
•100 gr beyaz krem peynir
•2 adet yumurta
•1 su bardağı galeta unu
•Kızartmak için sıvı yağ



HAZIRLANIŞI

•Elinize bulaşık eldivenlerini takın, biberleri yıkayın ve tam ortasından, uzunlamasına ikiye kesin. Bir çatal yardımıyla çekirdeklerini tamamen çıkartın. Kestiğiniz biberleri birbirleriyle karıştırmamaya dikkat edin. Biraz sonra onları tekrar, kestiğiniz yerlerden yüzyüze yapıştıracaksınız. Artık, eldivenleri çıkarabilirsiniz.
•Bir bıçak yardımıyla krem peyniri, içini boşalttığınız biberin her iki iç tarafına iyice doldurun. Üzerini düzeltin ve iki parçayı tekrar birleştirin. Böylece içi peynir dolu biberleriniz, tekrar bir bütün gibi görünecek.
•Hazırladığınız biberleri önce çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa, tekrar yumurtaya ve tekrar galeta ununa bulayın.
•Biberlerin üzerini geçecek kadar yükseklikte, iyice kızmış sıvı yağda nar gibi olana kadar kızartın. Kızartmayı orta ateşte yapmaya dikkat edin. Çok yüksek ateşte galeta unu çabuk yanar. Biberleri taksim taksim kızartın.
•Kızaran biberleri kağıt havluya çıkartın. Zaten iyice kızmış yağda kızartılmışsa, çok yağ çekmemiş demektir. Daha sonra servis yapın
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
jalapeno, jalapeno poppers, jalapeno poppers hazırlanışı, jalapeno poppers nasıl yapılır, jalapeno poppers tarifi, jalapeno poppers yapılışı, poppers


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:51 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2