tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri > Aslan
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Aslan Aslan Burcu Özellikleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2014 Aslan Burcu Yorumu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1520

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 24.02.14, 16:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2014 Aslan Burcu Yorumu

2014 Aslan Burcu Yorumu

Aslan burçları bu yıl sizin için iki farklı dönem gibi olacak yılın özellikle ilk dört ayı zorlayıcı biraz sıkıntılı geçecek ancak bu dönemden sonra bir o kadar rahatlama yaşayacağınız yılın ikinci yarısı size bekliyor olacak. Dediğimiz gibi yılın ilk yarısı özellikle -ilk dört ay-atlatıldıktan sonra sizin için bereketli,rahat,arzularınıza kavuşacağınız bir 2014 başlayacak.Bu yıl strese bağlı cilt sorunları yaşayabilirsiniz.Kış aylarında kilo problemi de yaşanabilir yediklerinize dikkat etmelisiniz fazla kalorili gıdalardan kaçının.

Aslan burcu 2014 Ocak ayı sizi yoran yoğun bir çalışma temposu ile başlayacak iş yerinde çıkan problemlerle uğraşma durumunda kalacak bu arada ailenize daha az zaman ayırmaya başlamanız eşinizle aranızda ufak tartışmaların çıkmasına neden olabilir. Gerek özel yaşamınızda ki arkadaşlarınızla gerekse ofis ortamındaki arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız. Duygusal davranmaktan kaçınmalı aradaki mesafeyi korumalısınız.

Şubat ayı sağlığınıza daha bir önem göstermeniz gerekebilir bu dönemde ufak çaplı rahatsızlık yada gıda zehirlenmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz özellikle tükettiğiniz gıdaların raf ömrünü dikkate alarak hareket etmeye özen gösterin. Kalbi boş olanlar bu ay sonuna doğru arkadaş ortamında hoşlanacakları biri ile tanışabilir ancak bu dönem başlayacağınız bir ilişkinin uzun soluklu olmasını yada evlilikle sonuçlanmasını beklemeyin.Kendinizi fazla kaptırmayacak sanız eğer kısa sureli iyi vakit geçireceğiniz bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Aslanlar 2014 Mart ayı maddi anlamda biraz sıkıntılı olabilir ödemeler konusunda zorlanabilir harcamalarınızda kısıtlama yoluna gidebilirsiniz. Mart sonu ilişkilerinde sorun yaşayanlar ani bir ayrılık kararı alabilir. Bazılarınız beraber olduğu insanın ailesi ile tanışmak durumunda kalarak beklemedikleri bir şekilde ilişkilerinin daha ciddi bir yönde ilerlediğini görebilir ancak bu durumun size huzursuz etmesi olası çünkü böyle bir ilişkiye henüz hazır olmadığınızı düşünebilirsiniz mart ayı gönül ilişkilerinde biraz karışık bir dönem görünüyor zaten iş hayatınızda yaşayacağınız yoğunluk ve stresten özel hayatınıza yönelik ciddi kararlara hazır olmanız zor. 2014 burç yorumları gene bu dönemde eğitimle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir bu sizin kendi eğitim hayatınızla ilgili alacağınız bir karar olabileceği gibi çocuklarınızın eğitimi ile ilgili olumlu yada olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Nisan ayında maddi açıdan az da olsa bir rahatlama yaşanacak bu sizinde ümidi kestiğiniz üzerinden uzun zaman geçmiş bir ödemenin gelişi ile olabiliceği gibi miras yolu ile gerçekleşecek bir satıştan elinize geçecek bir miktar parada olabilir.Ancak dediğimiz gibi maddi bir rahatlama hissedilecek.Gene bu ayda bazı aileler aileye yeni katılacak bir bireyin müjdesini alabilir.Nisan ayında size mutlu edecek haberler alacaksınız. Özellikle aile ve yakın çevrenizle ilgili güzel gelişmeler yaşanacak.

Mayıs ayı yoğun bir iş temposu artan kazanç görünüyor.Bu terfi etmeniz neticesinde de olabileceği gibi kendi işinizin patronu iseniz işlerinizdeki artışın yada sizin için bereketli bir ortaklığın sonucunda da olabilir.

Haziran gibi ofis ortamında yeni çalışma arkadaşlarınızdan birine karşı duygusal anlamda bir şeyler hissedebilirsiniz ancak bu kişi sizin için iyi bir seçim değil ilerleyen zamanda canınızı sıkacak gelişmeler yaşayabilirsiniz mümkünse hiç başlamayın özellikle uzun zamandır devam eden sorunsuz bir birliktelik yaşıyorsanız var olan ilişkinizi riske attığınıza değmez.

Temmuz gibi iş hayatınızda bir takım değişiklikler olabilir yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli bir geçiş yapmanız söz konusu olabilir. Parasal anlamda daha aktif ve hırslı olacaksınız. Aile büyüklerinden birinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir.

Ağustos ayı iyi bir tatil ya da beklenmedik bir iş seyahati olabilir bu dönemde kısa süreli yolculuklara çıkmanız olası ancak her nereye ne için gitmiş olursanız olun son derece memnun döneceksiniz. Ay sonuna doğru akrabalarınızla ya da komşularınızla ilgili daha doğrusu yakın çevrenizle ilgili gelişmeler yaşanabilir buda çevrenizle gidiş gelişlerinizi artıracak yoğun bir trafik yaşanmasına sebep olacak.

Eylül ayı gayrimenkul alım satım işleri yaşanabilir bu size ailenizden kalan bir ev ya da evli iseniz eşinizin tarafından miras yolu ile edinilmiş bir mal olabilir. Evliliğinde sorun yaşayanların hayatlarında mucizeler yaşayacakları bir döneme gireceklerini söyleyebiliriz. Gerek eşiniz gerekse siz daha sabırlı daha anlayışlı bir döneme gireceksiniz bu zaman zarfında iki tarafında alilerinin karşılıklı anlayışlı tavırlarıyla ilişkinize yönelik olumlu gelişmeleri desteklemeleri de sizi birbirinize bağlayacak. .Gene bu ay içinde aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün özellikle kalbi boş olanlar ya da ciddi bir ilişki arayışı içinde olanlar için güzel gelişmeler yaşanacak. Beklediğiniz kişi ile ortak bir dost ya da arkadaş vasıtası ile tanışıp sağlam temellere dayalı ileriye yönelik ciddi bir ilişkinin başlaması muhtemel. Güzel paylaşımlarınızın gölgelenmemesi için bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekebilir, dikkat. Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından destek alabileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz kariyeriniz açısından kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün.

2014 Aslan burçları için Ekim kasım ayları iş yaşamınızla ilgili önemli kararlar almamalı ve bu konuda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. kaslarınızla ilgili ufak tefek ağrılarınızı ihmal etmeyin ilerleyen zamanda ciddi rahatsızlıklara dönüşmeden müdahale etmenizde fayda var. Çocuklarınızla ilgili problemler ortaya çıkabilir arkadaş çevrelerini beğenmemeniz den dolayı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili yeniliklere gidebilir yeni eşyalar alabilir yaşam alanınızda sizi mutlu edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Aralık ayında özel yaşamınızda bir takım karışıklıklar olabilir eşinizin ya da sevgilinizin kıskançlığı yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gene bu dönemde bazılarınız otomobil alabilir ya da mevcut otomobilini değiştirebilir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2014, 2014 aslan burcu yorumu, aslan, burcu, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Aslan Burcu Bayanına Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Aslan Burcu Bayanına Hediye Serap Aslan 1 10.02.15 16:32
Aslan Burcu Erkeğine Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Aslan Burcu Erkeğine Hediye Serap Aslan 1 10.02.15 16:28
Aslan Burcuna Hediye - Aslan Burcunun Sevdiği Hediyeler - Aslan Burcu ve Hediye Okyanus Aslan 0 21.12.12 17:11
Aslan Burcu Ünlüler - Aslan Burcu Ünlüleri Kimlerdir - Aslan Burcu ve Ünlüleri Okyanus Aslan 0 21.12.12 16:16
Aslan Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Aslan Burcu Yorumları ASYA Aslan 0 25.08.12 03:29


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:45 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2