tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri A-B-C-D-E-F-G Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Elma Görmek - Rüyada Elma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Elma Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
750

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.01.13, 01:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Elma Görmek - Rüyada Elma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Elma Rüya Tabiri

Rüyada Elma Görmek - Rüyada Elma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Elma Rüya Tabiri

Evlada, kişinin dünyalığına yahut temiz yüzlü, temiz yürekli insanlara, Tatlı elma yemek helal rızka, ekşisini yemek üzüntüye yahut şüpheli kazanca ya da bağırıp çağırmaya, Elmayı ısırmak kazanç, fayda ve menfaate, Elma hediye edilmesi arzusuna nail olmaya, Sayılı elma mahdut miktardaki paraya, Elma toplamak, asil ve cömert birinden dünyalığa, Ev veya mescid gibi yerlerde elmayı koklamak kadın ve erkek için evlenmeye, Elma ağacı kişiye yakın olan müslüman kardeşine, Elma fidanı dikmek bir yetimin bakım ve terbiyesini üstlenmeye delalet eder.

Elma görmek ne şekilde olursa olsun, talihinizin her işte yaver gideceğini ifade eder. Ağaçta elma görmek, yakında tatlı haber alacağınıza, masa üzerinde elma görmek, sosyal hayattaki nüfus ve itibarınızın gittikçe artacağına, elma yemek hazır planlarınızın başarıya ulaşacağına işaret eder, rüyada elmalı pasta veya çörek yemek, bir yarışmada derece alacağınıza, rüyada elma almak karlı bir işe para yatıracağınıza işarettir. Rüyada ağaçtan düşen elmalar görmek talihinizin önünüze bir çok fırsatlar çıkartacağına ve sizin bunlardan istifade etmesini bileceğinize işarettir. Bahar açmış elma ağaçları görmek tatlı ve mutlu rüyalarınızahiçbir şeyden ve kimseden zarar görmeyeceğinize işarettir. Bir elma ağacının altında dinlendiklerini gören sevgililer ise mutlu bir evlilik yapacaklar ve sürekli mesut yaşayacaklar demektir.

Elma barışın, bolluğun, bereketin, ve paranın işaretçisidir. Rüyada elma görmek her işte şansınızın sizinle beraber olduğunu ifade eder. Elma ağacının altında dinlenmek sevgili ile mutlu bir evlilik yaparlar ve bu evlilik mutluluk getirir anlamındadır. Masa üzerinde elma görmek, çevreniz genişleyecek ve çevrenizden saygı göreceksiniz demektir. Elma yemek uygulamaya koyduğunuz planlarınızın olumlu sonuçlarını alacaksınız anlamındadır. Rüyada elmalı bir şey yemek bir müsabakada ilk üçe girmeye işarettir. Rüyada elma almak kar getirecek bir işe yatırım yapacağının haberidir. Rüyada ağaçtan düşen elmalar görmek önünüze çok sayıda güzel fırsat geleceğine işarettir. Ağaçta elma görmek, yakın zamanda güzel bir haber alacağınız anlamındadır. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleşmesini istediğiniz hayallerinin olamayacağını bildirir.

Elma, barış, bereket, para ve şansın işaretçisidir. Fakat elma çürümüş veya tamamen olgunlaşmamışsa planlarınızı gerçekleştiremeyeceğiniz anlamına gelir.

Kısmet, bolluk, başarıdır. Elma güzel ise kısmet çok iyidir, kötü ise kısmet kötüdür. Elmanın şekline ve rengine göre de yorumlanır. Elma ağacı, hayırlı, iyi huylu akrabadır.

Rüyada elma görmek, eğer rengi yeşil ise evlada, kırmızı ise bir büyük tarafından gelecek menfaate, eğer rengi beyaz ise ticaretten gelecek kara, sarı ve lezzeti de ekşi ise, hastalığa ve kuvvetsizliğe işarettir. Rüyasında bir elmayı ikiye böldüğünü görmek iki ortak veya karı ile koca arasında ayrılığa işarettir. Ağacından kırmızı bir elma koparıp yediğini görmek bir kız evladı olacağına delalet eder. Rüyada kendisine bir ekşi elmanın verildiğini görmek düşmanlığa, tatlı bir elmanın verildiğini görmek ise dostluğa yorumlanır. Rüyada elma görmek ve yemek (tatlı olmak şartıyla) bütün yorumcular tarafından daima hayra ve mala yorumlanmıştır. Bir başka rivayete görede: Rüyada elma görmek, evlada işarettir. Elma, kişinin hizmeti ve arzu ettiği şeydir ki, tabir de bu istikamettedir. Mesela, rüya sahibi tüccar olursa, gördüğü elma onunticaret ve kazancı, ziraatçi ise, ziraati ile tabir edilir. Kendisine bir elma geldiğini veya elmayı verdiğini görse arzu ve isteği kadar bir şeye işarettir. Bazı tabirciler, tatlı elma helal rızk, ekşi elma haram rızktır, demişlerdir. Elma ağacı, insana yakın mü'min bir kimsesidir. Bundan dolayı bir kimse elma ağacı ektiğini görse, bir yetim büyütür. Elma yediğini gören, insanların baktığı bir malı yer. Elma topladığını görse, medhedilmeye layık, şerefli ve aziz bir kimseden mala erişir. Sayılı elma, sayılı paraya işarettir. Mescidde elma kokladığını gören, evlenir. Tabir, kadın için de böyledir. Günah işlenen bir mecliste kadının elma kokladığını görmesi, halkın diline düşüp kötü şöhret kazanmasına işarettir. Bir kadın, tanıyıp bildiği yerde elma yediğini görse, güzel bir çocuk doğurur. Rüyada elmayı ısırmak, hayır ve ihsana, kazanca, faideye ve menfaate kavuşmaktır. Elma, dostlarla da tabir edilir. Bazı tabirciler, elma yediğini gören kimsenin bir düşmanı olur, dediler. Elma çok şehvete de işarettir. Ekşi elma dağınıklığa, zararlara, bağırıp çağırmaya, ekşi elma ağacı da yine bağırma ve feryad etmeye işarettir.

Hayalleriniz gerçekleşecek. Elma barışın, bolluğun, bereketin ve paranın işaretçisidir. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleştirmek istediğiniz planlarınızı gerçekleştiremeyeceksiniz.

Rüyanızda ana nesne olarak Elma görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, elma, elma rüya tabiri, gormek, ruya, rüyada, rüyada elma görmek, rüyada elma görmek açıklaması, rüyada elma görmek açıklaması ve yorumu, rüyada elma görmek ne anlama gelir, rüyada elma görmek ne demektir, rüyada elma görmek nedir, rüyada elma görmek tabiri, rüyada elma görmek yorumu, tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kahve Falında Elma Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Elma Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 1 18.10.19 13:08
Rüyada Elma Ağacı Görmek - Rüyada Elma Ağacı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Elma Ağacı Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 21.01.13 01:19
Elma Hoşafı - Elma Hoşafı Tarifi Berfin Hoşaflar Kompostolar 0 30.07.12 01:35
Ağlayan Elma İle Gülen Elma Hikayesi Okyanus Çocuk Masalları/Çocuk Hikayeleri 0 07.09.08 13:02
Ekşi Elma (yabani elma) Serap A-B-C-Ç-D-E-F ile Başlayan Şifalı Bitkiler 0 23.03.08 11:34


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:13 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2