tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri A-B-C-D-E-F-G Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Dudak Görmek - Rüyada Dudak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dudak Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
630

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.01.13, 17:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Dudak Görmek - Rüyada Dudak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dudak Rüya Tabiri

Rüyada Dudak Görmek - Rüyada Dudak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dudak Rüya Tabiri

Düzgün dudak sözü etkili söylemeye, akraba ve dostların hayırlı olmalarına, Dudak insanın rızkına, sırlarına, kapı kilidine, yeme ve içmeye, sevinç ve kedere, Dudak yarılması birinin gıybetini yapmaya, dudakta uçuk çıkması sevinçli bir durumun ortaya çııkmasına, Dudağın pörsümesi, solması ve göğermesi yaşlanmaya, hastalığa yahut vefata, Dudak bazen eşe, bir şeyin iki yakasına delalet eder.

Rüyada dudak görmek, sağlığınızın yerinde olacağına ve diğerlerini sevindirmekten zevk alacağınıza işaret eder.

Dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğu ve gücü haber verir. Sevginize karşılık alacaksınız sevdiğinizde sizi sevecek demektir. İnce dudaklar, bütün sıkıntılardan kurtulacağınızı belirtir.

Dolgun ve yumuşak dudaklar, mutluluk ve güç işaretidir. Sevginiz karşılıksız kalmayacak. İnce dudaklar, sinsi bir düşmanın varlığını gösterir.

Güzel dudaklar hayırlı güzel haber, mutluluktur. Çirkin dudaklar ise kişinin çevresinde kıskanç birisinin olduğuna işaret eder.

Rüyada görülen dudak, rüya sahibinin kendisiyle iftihar ettiği bir adamın yardımına ve anlatım kuvvetine veya kendisiyle şereflendiği dostuna işarettir. Alt dudak, üst dudaktan daha faziletlidir. Üst dudak, rüya sahibinin dostu ve bütün işlerinde itimad ettiği kimsesidir. Dudaklar, kan, çocuk ve akraba yerine geçerler. Dudaklarında sızı ve ağrı olduğunu görse, bu, dostluklarının işleri gereği gibi gitmediğine işarettir. Rüyada dudağını kesilmiş gören kimsenin, koğuculuk etmesine işarettir. Eğer alt dudağı kesilmişolursa, işlerinde yardımcısı bulunan kimse, onun yanına uğramaz. Üst dudağını yerinden ayrıldığını gören kimsenin nimeti dinden gider. Alt dudağını ayırdığını gören kimsenin, hanımı ölür veya onu boşar. Yarılmış olarak görülen alt dudak, iki hanımla, üst dudak da, iki dost ile tabir edilir. Eğer yarılmış olan dudağının iyileşmiş olduğunu görse, o kimsenin iki dostu onun işyerinde arzusuna uyarlar. Yarılmış olan dudağının kesildiğini görse,o iki dostu ondan ayrılırlar. Dudak adamın kuvveti, süsü ve yakınlarıdır. Rüyada görülen dudak, hastalıklardan şifa bulmaya, başkasını çekemeyen bir kimsenin gam ve kederinden kurtulmaya işarettir. Dudaklar bazen kapıcılara, bekçilere, kapılara ve kilitlere, bazen de, ilim, hidayet, yemek, içmek, sevinç, keder ve sırları gizli tutmaya işarettir. Rüyada dudaklarının yok olduğunu gören kimsenin kapıcılarını yahut bekçilerini kaybetmesine veyahut kilidinin bozulmasına veya anahtarının kaybolmasına işarettir. Dudaklar, bazen de, düdük, zurna ve bunlar gibi şeyleri çalanların ve nefesli çalğı aletleri yapanların geçimlerininbolluğuna işarettir. Dudakların inceliği ve kırmızılığı, düzgün söze, dogru yola ve yiyilip içilecek şeylerin güzel ve hoş olmasına gök renkte olması ahmaklığa ve açtığı davaya delil getirmeden aciz olduğuna, kazanç ve geçimde rahatsızlığa işarettir. Hasta için dudakların siyahlığa ve göklüğü, hastanın öleceğine işarettir.

Dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğun ve gücün işaretidir. Sevginiz karşılıksız kalmayacak ve hoşlandığınız kişiden karşılık göreceksiniz. İnce dudaklar, her türlü sorunun üstesinden geleceğiniz anlamındadır.

Rüyanızda ana nesne olarak Dudak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, dudak, dudak rüya tabiri, gormek, ruya, rüyada, rüyada dudak görmek, rüyada dudak görmek açıklaması, rüyada dudak görmek açıklaması ve yorumu, rüyada dudak görmek ne anlama gelir, rüyada dudak görmek ne demektir, rüyada dudak görmek nedir, rüyada dudak görmek tabiri, rüyada dudak görmek yorumu, tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Üst Dudak Görmek - Rüyada Üst Dudak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Üst Dudak Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 03.10.15 12:41
Rüyada Alt Dudak Görmek - Rüyada Alt Dudak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Alt Dudak Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 23.01.13 17:11
Dudak Şekilleri ve Anlamı - Dudak Şekilleri Ne Anlama Gelir - Dudak Şekilleri Yorumu Tarot Fallar 0 21.01.12 02:34
Kahve Falında Dudak Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Dudak Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 0 17.01.12 22:14
Dudak Ayısı (Melursus ursinus)-Dudak Ayısı Hakkında Genel Bilgi Fenci Memeliler 0 02.04.10 01:04


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:17 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2