tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri A-B-C-D-E-F-G Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Ay Görmek - Rüyada Ay Görmek Açıklaması ve Yorumu - Ay Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
714

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 12.01.14, 18:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Ay Görmek - Rüyada Ay Görmek Açıklaması ve Yorumu - Ay Rüya Tabiri

Rüyada Ay Görmek - Rüyada Ay Görmek Açıklaması ve Yorumu - Ay Rüya Tabiri

Bazen ay görmek, bir kişi ile dost ve arkadaş olmaya işaret eder. Bazen de ay görmek, kumara ve bahse girerek oynanan oyuna işaret eder. Ayın yarıldığını ve iki parça olduğunu görmek, bir alametin çıkmasına işaret eder. Ayın ilk gecelerinde ayı onbeş günlük görmek, rüya sahibinin halinin güzelleşmesine işaret eder. Ayı hilal şeklinde görmek, iyi değildir.

Genç bir erkek rüyasında parlak bir ay görürse, ani bir değişiklikle geleceği çok parlak olacaktır.

Rüyada ay görmek, adaletli bir devlet başkanına veya büyük bir âlim yahut güzel bir oğlan çocuğuna ya da, yalancı bir adama işaret eder

Evli ise, aşkta başarıya yaşı geçkin ise bir muammanın sırrını keşfedeceğine işarettir.

Ayın ışığını bulanık bir halde gören kimse, akranı olmayan bir kimseyle evlenir.

Genç bir kız için mesut bir izdivaca, evli bir kadın için gayet eğlenceli bir geziye çıkacağına; ay'ı kucağında yahut yanıbaşmda görmek, erkek için ay'ın parlaklığı nispetinde güzel bir kızla evleneceğine işarettir.

Rüyada aya baktığını ve yüzünün şeklini ayda gördüğünü gören kimse, ölür

Kadının ay'ı kendi evinde görmesi, güzel bir erkek çocuğa malik olacağına, fakat bu çocuğun vefat ederek, annesinin mahzun bulunmasına yorulur.

Hasta olan veya deniz yolculuğunda bulunan kimse için ay görmek, helak olmaya işaret eder

Ay tersine döndüğünü görse, onun hayır ve serden herhangi bir isteğinin zamanı geldiğine, ay'ı doğdu görmesi, istekte bulunduğu bir şeyin ona nasip olacağına işarettir.

Ay’ın semadan evine doğup aydınlatması, hükümet tarafından o ev halkına menfaat ve hayrın vuku' bulacağına işarettir.

Ay’ı yer üzerinde görmesi halinde ise, onun annesinin vefatına, ayın aydınlığında yürüdüğünü görmesi; validesinin rahmü şefkatle esirgemesine delâlet eder. Çünkü ay ile güneş ana ve babaya işarettir.

Zengin bir kimse, ayın bulutla örtüldüğünü görse, servetini kaybeder

Bir kadın rüyada, bir yerde ayın olduğunu ve elini aya uzattığı halde yetişemediğini görse, o kadının erkek bir çocuk arzu ettiğine, fakat bu arzusuna kavuşamayacağına. Ancak eğer kadın hamile ise, kız çocuk doğuracağına işaret eder.

Dalgın ve gafil iken aya bakıyor görmesinde, de düşmanının kendisini yakından izlediğine, ay'a yapıştığını görmüş ise, o kimsenin hükümet tarafından bir hayra ve menfaate nail olacağına delalettir.

Ayı güneş olarak gördü ise; onun babası veya karısı tarafından bir hayra ve menfaate nail olacağına, ayı güneş olarak gördü ise; onun babası veya karısı tarafından izzet ve şerefe ve çok hayırlı bir mala konacağına işaret eder.

Ay rüya sahibinin karısına, ebeveynine, kızına ve kız kardeşine işrettir.

Ay, iyi bir ticarete, güzel amellere, gemiye de işaret eder. Çünkü gemiciler daima açık havada ayın ışığında faydalanırlar. Zira ay'ın seyri hareketi daimidir.

Ay'ın kendisine hitap etmesini görmek, onun başkanlığa veya hükümet erkânına yakınlığına hüküm olunur.

Kendisine ay ve güneşin secde ettiğini görmesi, ana ve babasının ondan razı bulunduğuna, ay'ı karanlık olarak görmesinde ise; devlet hizmetinde bulunan bir kimsenin çok kötü bir fiili hareketine işarettir.

Ay'ın ikiye ayrıldığını görmesi halinde ise; büyük bir devlet adamının vefatına, ayın tutulduğunu, siyah vekırmızı halde görmesi; kendisine nispet olunan bir kimsede değişikliğin olacağına işaret eder.

İş hayatında meydana gelecek bazı değişiklikler, kazançlı çıkmanıza neden olacak demektir. Aşk hayatınızda da gelişmeler olacak.

Rüyada ay görmek, sevdiğiniz kişiye olan sevginizin daha çok artacağını, başarılı olmaya, çocuk sahibi olmaya işarettir.


Rüyanızda ana nesne olarak Ay görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, ay, ay rüya tabiri, gormek, ruya, rüyada, rüyada ay görmek, rüyada ay görmek açıklaması ve yorumu, tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Üye Görmek - Rüyada Üye Görmek Açıklaması ve Yorumu - Üye Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 2 16.04.19 11:22
Rüyada Oy Görmek - Rüyada Oy Görmek Açıklaması ve Yorumu - Oy Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 01.05.18 16:59
Rüyada Oya Görmek - Rüyada Oya Görmek Açıklaması ve Yorumu - Oya Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 10.12.17 17:20
Rüyada Kaş Görmek - Rüyada Kaş Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaş Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 2 17.12.16 16:02
Rüyada Çay Görmek - Rüyada Çay Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çay Rüya Tabiri Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 01.07.16 10:31


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:45 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2