tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Balık (http://www.tualimforum.com/balik/)
-   -   2012 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları - Eylül 2012 Balık Burcu Yorumları (http://www.tualimforum.com/balik/102845-2012-eylul-ayi-balik-burcu-yorumlari-eylul-2012-balik-burcu-yorumlari.html)

ASYA 25.08.12 03:11

2012 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları - Eylül 2012 Balık Burcu Yorumları
 
2012 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları

Balık Burcu Eylül 2012 Falı -Yorumu

Eylül 2012 Balık Burcu yorumu:Bu ay 12 Eylülde Dolunayın burcunuza gelmesi ile yıldız bir oyuncu olacaksınız. Enerjiyi sahiplenin ve onu her güne iyimserlik ve heyecanla başlamak için kullanın. Bu dönemde özellikle başka insanlar üzerinde pozitif etki bırakabilir, işbirliği ve uzlaşmayı vurguladığınız sürece onların desteklerini kazanabilirsiniz.

Eviniz iş hayatınız hareketleniyor. Bu koşuşturmaya ayak uydurmak zaman zaman zorlaşacak, ancak her günü en başından planlarsanız her şey dahi kolaylaşacak. Bu etki Ekim ve Kasım aylarına kadar uzanacak, o yüzden günlük rutininize stresinizi atmanın bir yolunu bulmalısınız.

9 ve 25 Eylül tarihleri arasında yedinci eviniz Merkür geçişiyle, ilişkilerinizde güçlü noktanız iletişiminiz olacaktır. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi, umut, dilek ve hedeflerinizi size yakın insanlarla paylaşın. Sonra dinleyin. Duyduğunuz şeyler, sizin düşünce yapınızla uyuşmasa bile, son derece değerlidir. Bunu olumsuz veya sınırlandırıcı olarak görmek yerine, iki oluşu harmanlamaya çalışın.


27 Eylülde parasal konularda sıkıntılar yaşayacaksınız. Yılın bu zamanına kadar yaşadığınız sorunlar tekrar dikkatinizi gerektirebilir ve eşinizin geliri de etkilenebilir. Ama bir çözümü var. Yenilikçi bir yaklaşım ve büyük olasılıkla ikinci bir iş anlık gerginlikleri dindirebiiir. Sorun borçsa, uygun faiz oranıyla kredi almak için bankalara başvurun.


Astrolog Rezzan Kiraz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2