tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri > Başak
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Başak Başak Burcu Özellikleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2014 Başak Burcu Yorumu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1195

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 24.02.14, 16:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2014 Başak Burcu Yorumu

2014 Başak Burcu Yorumu

Yeni yılın başlamasıyla yeni başlangıçlar yapacğınız eskiden kalma canınızı sıkan tüm konuların kapanacağı ilgilendiğiniz her alanda başarılı olabileceğiniz bir yıl sizi bekliyor

Başak burcu 2014 burç yorumu sizin için yeni yılın ilk ayları ile özel hayatınızda rahatlamalar olacak. Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak yeni biri girebilir ancak birden duygularınızın seline kapılmamanız da fayda var. Anın yaşayın ve ilişkinizi biraz zamana yayarak yaşayın. Aceleci davranmamaya özen gösterin yüksek enerjinizle karşı cinsi adeta büyütmeyeceğiniz bir dönem doğru insanı seçtiğinize emin olun ve her şeyi ayrıntıları ile düşünün.

Başaklar 2014 Ocak Şubat dönemi iş hayatında kendinize güvenin ve olmanız gereken yere gelmeniz için kesin kararlar alın ve uygulamaya geçme konusunda acele edin enerjiniz yüksek. Bazılarınızın bu dönem de terfi alabilir, iş hayatındaki pozisyonu değişebilir. İş ortamındaki başarınız karşısında bazı arkadaşlarınızın size karşı tavırlarının değiştiğini hissedebilirsiniz bu durum biraz canınızı sıkabilir.

Özel yaşamınızdaki bu uyumun etkisi iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak. Bu zamanın keyfini çıkarın. yeni insanlarla tanışabilir, oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. Uzun süredir devam eden fakat bir sonuca bağlayamadığınız bir ilişki içindeyseniz birlikteliğiniz resmileşe bilir, ilişkide problemler yaşıyorsanız kalıcı çözümler üretebilir ve ilişkinizi çok keyifli bir noktaya taşıyabilirsiniz. Popülaritenizin ve çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. İş hayatınıza gelince planladığınız görüşme ve toplantılar iptal olabilir ya da gecikmeler söz konusu olabilir. Uzun seyahatler söz konusu ise kendi isteğinizle ertelemeniz yerinde olacaktır. Maddi konularda ufak tefek problemler söz konusu olsa da gelirinizdeki artış sizleri rahatlatacaktır

Başak burcu Mart sonu iş yaşamınızla ilgili eş ya da sevgiliniz aracılığı ile tanıştığınız kişilerden göreceğiniz destek bazı sorunların yoluna girmesine ve yeniden yapılanmanıza katkı sağlayacak. r. Bugün mutlaka şans oyunlarında talihinizi deneyin. Genel anlamda sosyal ilişkileriniz konusunda hiçbir zorlukla karşılaşmayacaksınız. Ancak bu dönem de dikkat etmeniz gereken konu duyduğunuz her şeye inanmamanız ve şüpheyle yaklaşmanız kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğini çok iyi değerlendirmeniz gereken bir dönem gerçek anlamda dostunuzun kim olduğunu iyi ayırt etmeniz gerekiyor. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla ister eşiniz ister sevgiliniz son derece uyumlu olduğunuz birbirinize sevginizi karşılıklı olarak ifade edeceğiniz bir dönem.

Nisan ayı maddi anlamda sorunlar olabilir hiç hesapta olmayan ekstra harcamalar çıkabilir bu büyük ihtimalle sağlıkla ilgili yapacağınız harcamalar olacak gibi görünüyor. Bu dönemde yaşanacak bir sağlık problemi canınızı sıkabilir sizi uğraştıracak gibi.

Mayıs ayı kısa süreli bir seyahat gündeme gelebilir. Bu seyahat sonrası daha doğrusu mayıs sonu daha bir rahatlamış olacaksınız. Size sıkıntı veren konuların daha rahatladığını göreceksiniz. Evli olanlar eşlerinin ailesi ile ilgili bir meseleyle uğraşmak durumunda kalabilirler. Mayıs ayı maddi anlamda da rahatlama olacak. Mayıs sonu gerek duygusal hayatınızda gerekse iş hayatında her anlamda kendinizi huzurlu hissedeceksiniz.

Haziran Temmuz ayları daha durağan bir dönem olacak bu dönem de işle ilgili koşturmacalar yaşanacak bunun dışında bu iki ayda hayatınızda bir yenilik beklemeyin yeni bir şeylere başlamak içinde sizin için uygun değil. Bu süreyi daha sakin geçirmeye bakın mümkünse bir tatil olabilir. 2014 başak burcu Temmuz sonu çevreden duyacağınız sözler sizi rahatsız edebilir yanlış anlaşılamazından kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Ağustos ayı maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi yönden rahatlamanın verdiği cesaretle riskli yatırımlara yönelebilirsiniz ancak emin olmadığınız araştırma yapmadığınız yatırımların riskli olduğunu unutmayın. Bu dönemde bazılarınızın çok yakın bir arkadaşı ile arası bozulabilir. Ağustos sonu ikili ilişkilerde kavga tartışma ayrılıklar yaşanabilir bazılarınız uzun süredir devam eden ilişkilerini ani bir kararla bitirebilir ki bu karşı tarafın hiç beklemediği bir anda gerçekleşebilir. Bazılarınız ilişkilerini bitirme kararı alırken bazılarınız ise ailelerinin genişlemesi yönünde kararlar alabilir. Çocuk sahibi olma isteğinizi hayata geçirebilirsiniz. Ağustos ayı bazılarınızın iş yeri değişikliği olabilir bu çalıştığınız firmanın başka bir şubesine geçiş şeklinde de olabilir başka bir şehire yerleşmeniz şeklinde de olabilir. Kısaca bazılarınızda ağustos sonu eylül başı iş nedeni ile bir hareket olacak ancak endişelenmeyin bu değişim sizin istediğiniz yönde gerçekleşecek belki de uzun süredir beklediğiniz bir terfi gibi.

2014 Eylül ayı başaklar için uzak akrabaların ziyaretleri uzun süredir görüşmediğiniz dostlarla kavuşmaların aile yemeklerinin yendiği mutlu toplantıların yaşanacağı bir dönem. Bu karşılaşmalara toplantılara sebep katılacağınız düğünler olabilir.

Ekim ayı yeni insanlar tanıyabilir farlı sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Ekim ayı sosyal anlamda hareketli faal bir dönem görünüyor. Evli olanların eşleri ve çocukları ile daha fazla zaman geçireceği aile içi ilişkilerin güçlendiği akrabaların ön plana çıktığı son derece sosyal bir dönem. Gene bu ay içinde bazılarınız kendinizi geçiştirebileceğiniz alanlara yönelebilir farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

Başak burçları Kasım Aralık dönemi yepyeni başlangıçlar sizi bekliyor. Aile ilişkileriniz yeniden yapılanıyor. Bu ayda bekar olanlar yada kalbi boş olanlar evlik düşecekleri kişi ile tanışabilir. Bu tanışma bir aile dostu vasıtası ya da bir arkadaşınız aracılığı ile olabilir. İlk anda hoşlanacağınız bu kişi ile sağlam temellere dayalı bir birliktelik başlayabilir. Hem duygusal anlamda sizi tatmin edecek hem de mantıklı bir seçim olarak aile büyüklerinizin de desteğini alacağınız bir ilişki olacak. Bazılarınız çok da önemli olmayan sağlık problemleri yaşayabilir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2014, 2014 başak burcu yorumu, basak, burcu, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Başak Burcu Erkeğine Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Başak Burcu Erkeğine Hediye Serap Başak 2 02.03.15 15:27
Başak Burcu Bayanına Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Başak Burcu Bayanına Hediye Serap Başak 1 14.01.14 18:35
Başak Burcuna Hediye - Başak Burcunun Sevdiği Hediyeler - Başak Burcu ve Hediye Okyanus Başak 0 21.12.12 17:13
Başak Burcu Ünlüler - Başak Burcu Ünlüleri Kimlerdir - Başak Burcu ve Ünlüleri Okyanus Başak 0 21.12.12 16:17
Başak Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumları ASYA Başak 0 25.08.12 03:23


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:03 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2