tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri > Başak
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Başak Başak Burcu Özellikleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Başak Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1144

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.09.09, 07:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Başak Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009

Başak Burcu Aylık Yorumu
Aşk ve İlişkiler
4 Eylül tarihinde Balık burcunda yani ciddi ilişkiler evinizde meydana gelecek Dolunay etkisi, aşk hayatınızla ilgili konularda Eylül ayının ilk etkili enerjisi olarak dikkat çekmekte. Dolunay astrolojik olarak gerek siz ve gerek partnerinizin farklı dünya görüşlerinin istek ve beklentilerinin çatışması anlamındadır. Ayrıca ilişkinizin kalitesine göre, güzellikleri olduğu kadar, zorluklarını da daha net görebilmenizi sağlayan güçlü bir yansımadır. Ekilenlerin biçimi anlamına gelen dolunay zamanlarında dikkat edilmesi gereken husus, daha ılımlı ve mantıklı bir şekilde durumunuzu gözden geçirmek ve çatışarak değil, konuşarak anlaşmaya çalışmaktır. Bu dolunay Balık-Başak burç aksı üzerinde meydana geleceğinden sizler açısından gayet önem taşımakta. Bu tarihte partnerinizin aşırı duyarlı bakış açısı nedeniyle esnek düşünmek oldukça zorlaşır. Tatsızlıklar yaşamamak için herşeyden önce yapılması gereken, geçmişi deşelememek ve sorunları ortaya getirerek hayatı daha da zorlaştırmamaktır. Onun yerine, problem ne ise, onu çerçeve içine alarak halletmeye çalışmak en doğrusudur. Sizin isteklerinizle onun duyguları arasındaki kutuplaşma dolunay zamanlarında daha da yoğunlaştığından sizin de kusur bulmanız, onun daha da yanlış yapmasına sebebiyet verebilir. Kimsenin bay ve bayan mükemmel olmasını bekleyemeyiz. Önemli olan burada iyi niyet ve aranızdaki sevgi duygusudur. Kaldı ki, Eylül ayı gerek yöneticinizin geri hareketi gerekse diğer enerjilerin güçsüz oluşu nedeniyle daha da dikkatli olunması gereken zamandır. Birbirinize karşı samimi ve ilgi dolu davranmanın, beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmenin bundan sonrası adına size olan faydası gayet büyüktür.
Yöneticiniz Merkür gezegeninin bu yıl ki geri hareketi iki ayrı burç ve iki ayrı tarih arasında gerçekleşecektir. Gölgeli günlerini de hesaba katarsak ay boyunca devam edecek bu durum en yoğun şekilde sizleri etkilemekte. Geri hareketin ikinci bölüm tarihi olan 18 Eylül-28 Eylül arasında burcunuzda sürecek geri hareket bizzat davranışlarınız, geleceğe dönük kararlarınız, beraberliğiniz, hayata bakış açınız üzerinde etkili olacaktır. Yaşamınızı ilgili her konuda, gerekli olan gereksizi, faydalı olanla olmayanı birbirinden gerçekçi bir şekilde ayırabilmek, geçmişte yaşadıklarınızı ve bundan sonra yapmak istediklerinizi gözden geçirebilmek adına onarım süreci olan bu tarihleri iyi değerlendirdiğiniz takdirde, geleceğinizle ilgili daha iyi bir sistem kurabilmeniz mümkündür. Merkür Başak burcunda son derece güçlü bir etkidir. Geri harekette olduğu zamanlarda ise bu gücü dış dünyada yavaşlıyor gibi gözükse de, kişinin algılaması, olaylara bakış tarzı ve inceleme biçimi gayet net çizgilerle belirlenebilir. İçe yöneldiğiniz için, hem kendinizi hem de beraberliğinizi çok daha gerçekçi bir şekilde ele alabilirsiniz. Aranızdaki sorunları, belli bir daire ortasına koyarak, dışarıdan gelen tüm seslere kulaklarınızı kapatarak düşünmeye çalışmak faydalıdır. Bu ilişkinin sizin için anlamı, hayatınızdaki yeri, ne kadar mutlu olduğunuz veya mutsuzluğunuz, tatminsizlikleriniz, karşılıklı olarak veya tek başınıza gözden geçirebilir.
İlişkisi sorunsuz devam edenler bu geri harekette daha gerçekçi bir şekilde düşünerek, yaşamlarıyla ilgili neler yapmak istiyorlarsa, bunları tek tek gözden geçirebilirler. Bu gözden geçiriş, geri hareketin bitiminden sonra yürürlüğe konabilir. İlişkisinde sorun olanlar ise, aynı şekilde kendilerini ve birlikte oldukları kişiyi gözlem altına alarak, öncelikle problem yaratan nedenleri saptamaya çalışabilirler. Geri hareket süreci bana göre, onarım anlamındadır. Bu onarım ister beraberliğinizi daha sağlam hale getirmek veya isterseniz kendi yaşamınızı daha sağlıklı yaşamak adına yapılabilir. Eğer bu ilişkinin siz ve partneriniz açısından önemi varsa, elele çözümler bulabilirsiniz. Tek taraflı sürdürüyor ve mutsuz iseniz o zaman kendinize daha fazla eziyet çektirmemeniz için yapılması gerekenleri tespit edersiniz. İkiniz için de artık bitmiş ise bundan sonrası adına yapılacakları kendi dünyanızda belirlersiniz. İlişkisi olmayanlar ise bu geri harekette bizzat kendilerini, geçmişte yaşadıkları deneyimleri göz önüne alarak, bundan sonraki seçimlerinde daha dikkatli olmayı öğrenebilirler. Geri hareketler genelde geçmiş mevzuların konuşulması anlamında olduğu gibi, var olan sorunların bir gün yine sizi rahatsız edeceğini düşünerek çok iyi düşünülmesi gerektiğinin işaretidir. Çünkü bir gün, onlarda geçmiş sorun olarak karşınıza çıkacaklardır. Bu dönemde ne olursa olsun verdiğiniz son kararları gölgeli günlerin bitiminden sonra yani 5 Ekim sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz. Bu tarihler arasında karşınıza çıkabilecek herhangi bir teklif, ilişki veya herhangi bir olay hakkında beklemede kalarak incelemenizi sürdürünüz.
İş ve Kariyer
6 Eylül-17 Eylül Terazi 18 Eylül-28 Eylül burcunuzda olmak üzere iki ayrı tarih aralığında gerçekleşecek geri hareket, kariyer hayatınız, toplum içindeki yeriniz adına bundan sonrası yapılması gerekenleri tespiti açısından gayet önem taşımakta. İlk tarih aralığında öncelikle üzerinde duracağınız nokta mesleki kazancınızdır. Eğer şu anda belli bir konum ve ücretle çalışıyor ve aldığınız ücret konusunda memnuniyetsizlik duyuyorsanız bu geri harekette bu eski sorun üzerinde gerçekçi bir şekilde düşünmenizin vakti gelmiş demektir. Çünkü kişi, mutsuz ve doyumsuz olduğu bir yerde doğal olarak verimli çalışmakta zorluk çekecektir. Bu durum karşısında özellikle otoritelerin bakış açısını ve bundan sonrasında neler yapmayı düşündüklerini iyice gözlemlemekte fayda vardır. Ardından kendinizi ve ideallerinizi düşünmeniz ve bu ideallere göre, elinize geçen miktarın yeterli ve yetersiz olduğu hususunda geriye çekilerek hesaplamalar yapabilirsiniz. Yalnız burada dikkat edeceğiniz husus, elinize geçen miktarın yetersizliği nedeniyle ani bir karar vererek yanlışa sürüklenmemenizdir. Yani baskılar canınıza tak etse dahi beklemede kalarak gerçekçi bir planlamada bulunmanız gerekiyor. Eğer iş ortaklığı içindeyseniz aynı şekilde ortaklarınızla aranızdaki parasal durumu bir çerçeve içine alarak gözden geçirmeniz faydalıdır. Diyelim ki, işsizsiniz. O zaman bundan sonrası adına idealleriniz doğrultusunda ne yapmanız gerekiyorsa ona göre bir iş seçiminde bulunmak için yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz alanlar hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
Bu ilk tarih yani 6 Eylül-17 Eylül arası üzerinde önemle duracağınız husus, ılımlı ve stratejik, hatta politik davranmaktır. Yani ne şiş yansın ne kebap misali hem bulunduğunuz konumu korumaya çalışmalı hem de kafanızın içindekileri gerçekçi bir şekilde düşünmelisiniz. Bu değerlendirmeler esnasında önünüzde iki seçenek belirebilir. Bu iki seçenekten birini tercih etmeniz halinde, geride kalan seçenekle ilgili gerekenleri gayet ılımlı bir şekilde düzene koymalısınız. Söz gelimi işten ayrılmayı düşünüyorsanız şu anki işinizi belli bir sisteme koyduktan sonra bunu yapmalısınız. İşinizde kalmayı düşünüyorsanız o zamanda bundan sonrası adına nasıl bir düzen istiyorsanız onu maddi anlamda belirleyiniz.
17 Eylül-28 Eylül tarihleri arasında ise üzerinde önemle duracağınız husus, şu anki pozisyonunuzun gerek dış dünyadaki imajınız gerekse kendinizi ifade biçiminiz olarak anlamını gerçekçi bir şekilde ele almaktır. Öncelikle şu soruları kendinize sormalısınız. Kendimi iş anlamında rahatlıkla ifade edebiliyor muyum, yeteri kadar ortaya koyabiliyor muyum, çevremdeki kişi ve otoritelerle anlaşabiliyor muyum, yeni girişimler yapma hususunda rahat mıyım, kimlik duygumu yeteri kadar güçlü şekilde ortaya koyabiliyor muyum, sağlık açısından şu anki şartlarım düzgün mü? bütün bu sorulara net ve açık bir şekilde cevap bulmaya çalışınız. Diyelim ki, şu an ki pozisyonunuz size göre yeterli değil. O zaman bu tarihler arasında ileriye yönelik olarak düşündüklerinizi, yaşam amacınızın farkında olarak tekrar gözden geçiriniz. Yapabilecekleriniz ile yapılması mümkün olmayanları, gerçeklerle hayaller arasındaki sınırı iyi belirleyiniz. Yani yeni bir yola girecekseniz bunun uygun olup olmadığını, çekilmesi mümkün sıkıntıları, bugünkü durumunuza göre artı ve eksilerini iyice saptayınız. Bütün bu saptamalardan sonra yürürlüğe koymak istediklerinizi gölgeli günlerin sonu olan 5 Ekim tarihinden sonra uygulamaya koyabilirsiniz.
Para Durumunuz
6 Eylül-17 Eylül tarihleri arasında parasal kazanç evinizde geri harekette olacak Merkür gezegeni, özellikle iş ortaklıkları, sözleşme ve yasal kontratlarla bağlı olan parasal durumunuzla ilgili mevzularda dikkatli ve gerçekçi tespitlerin yapılabilmesi adına son derece önemlidir. Geri hareket zamanlarında durumu mantık sınırları içinde ele almak kolaydır fakat zor olan beklemek ve sabırlı olmaktır. Kişi önceki olayların veya durumların yarattığı birikimler dolayısıyla oldukça sabırsızdır. İki türlü davranış sergileyebilir. Ya var olan şartlara göz yumacak, sorunların üstünü sıvazlayacak, başkalarıyla uyumlu geçinebilmek adına düşünecektir veyahutta tereddütte kalacak, karar vermekte zorlanacak, sonunda çatışmaktan korktuğu için otoritelerin baskısı nedeniyle gerilim yaşasa da bu duruma zorla göğüs gerecektir. Aslında iki seçenek de kendi içinde aynı kapıya çıkmaktadır. Fakat burada asıl sorun, karar verme tarzında gözükmektedir. Peki yapılması gereken nedir?
Öncelikle durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmektir. Eğer işsizlik problemi varsa kişinin öncelikle yeteneklerini ortaya koyacak şekilde bir iş araştırmasında bulunması gerekir. Çünkü böyle gittiği takdirde ya aile veyahut bir güce sığıntı bir şekilde yaşaması gerekir ki, bu durum hakikaten rahatsız edici ve bir o kadar da kalıcı değildir. Eğer çalışıyor fakat aldığınız tutar sizi tatmin etmiyorsa o zaman da, bu konu üzerinde yukarıdaki tarihler arasında düşünmeli ve gerçekçi bir yön belirlenmelidir. Otoritelerle görüşmek gerekiyorsa, öncelikle iyi bir diyalog içinde ve politik tarzda hareket etmek son derece önemlidir. Durumunuzu belli bir netlikte ortaya koyacak şekilde bir plan yapmalı ve bu plan üzerinde, bu eski sorununuza çare bulmaya çalışmalısınız. Bunu yaparken sözcükleri iyi seçiniz. Hatta bir politikacı gibi davranınız. Haklı eleştirilerde bulununuz ama bunun dozunu kaçırmayınız. Diyelim ki sorununuz daha büyük ve şu an konuşmanız mümkün değil. Çünkü alternatif bir çıkış yolunuz yok ve mecburen şu anki şartlara göz yummak durumundasınız. O zaman da tespitlerinizi iyi yapınız. Başka hangi yollardan ek kazanç elde edebilirsiniz bunu düşününüz. Bütün bu düşüncelerinizi yine geri hareketin bitim tarihinden sonra yürürlüğe koymaya çalışınız.
Pozitif Enerjili Günler :8-9-10-13-14-17-18-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler :4-5-11-12-23-24-25
Aşkta En Şanslı Günler :26-27
Yeniay :17-18
(Ay gezegeninin Başak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay :4-5
(Ay gezegeninin Balık burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


astroloji@haberturk.com

--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2009, aylik, basak, burcu, yorumu eylul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kova Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Kova 0 21.09.09 07:37
Oğlak Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Oğlak 0 21.09.09 07:36
Yay Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Yay 0 21.09.09 07:35
Aslan Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Aslan 0 21.09.09 07:19
Koç Burcu Aylık Yorumu/EYLÜL 2009 Okyanus Koç 0 21.09.09 07:12


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:51 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2