tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Basketbol
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Basketbol Basketbol hakkında herşey


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Patron değişmedi!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
633

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 24.11.08, 17:24   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.068
Konular: 940
Puan Grafiği
Rep Puanı:3673
Rep Gücü:54
RD:blue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 79
105 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Patron değişmedi!




Türkiye'de basketbolun patronu değişmedi! TBF 4. Olağan Genel Kurulu'nda Selam Gökçe ile birlikte yarışa giren şuanki başkan Turgay Demirel, delegelerden 85 oy alarak 4 yıl daha başkanlığa seçildi.. Demirel; "Tüm kurumlarımız ve çalışanlarımızla en iyiyi yapmaya çalışacağız" dedi..


Türkiye Basketbol Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu sonucunda TBF Başkanı Turgay Demirel yeniden başkan seçildi. 85 oy alan Demirel'e karşılık, diğer aday Dr. Selam Gökçe ise delegelerin 51 oyunu alabildi.

-DEMİREL'İN SUNUMU İLE BAŞLADI-
TBF Yönetim Kurulu’nun 22.10.2008 gün ve 482 sayılı kararı ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Özerk Federasyonları Çerçeve Statüsü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Ana Statüsü’nün ilgili maddeleri uyarınca gerçekleştirilen, Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu Ankara Dedeman Oteli’nde yapıldı.
Açılış ve saygı duruşu ile başlayan Genel Kurul’da, Genel Kurul Başkanlık Divanı oluşturuldu. Genel Kurul Başkanlık Divanını Başkanlığı'na Hüseyin Sözlü (Ceyhan Belediye), Başkan Yardımcılığı'na Efe Aydan (Tofaş), Başkanlık Divanı Sekreterliğine’de Zekeriya Akgün (Urla Belediye) ve Osman Nejat Keykubat (Mersin Bşb.), delegelerin oybirliği ile seçildi.

Kongrede TBF Başkanı Turgay Demirel geride kalan 4 yıllık süre içerisinde gerçekleştirdikleri projelerden bahsetti.

Demirel, Genel Kurula katılan delegeleri, 2 senelik bütçeler ve faaliyetler hakkında bilgilendirirken, Yönetim Kurulu Üyelerine, federasyon çalışanlarına, kulüplere, hakem ve teknik komiserlere, gerçekleştirilen organizasyonlardaki kendilerine verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Demirel ayrıca, Beko isim sponsorluğu, geride kalan NTV yayın anlaşması ve geçtiğimiz aylarda Digitürk ile yapılan yayın anlaşması hakkında da delegelere bilgiler verdi. Bunlarla birlikte, bayan ve erkek milli takımlarının son yıllarda almış olduğu dereceler ve altyapı milli takımlarının uluslararası alandaki başarılarından söz etti. Demirel son olarak 2010 yılında ülkemizde gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası organizasyonu hakkında da bilgiler vererek, yapılmakta olan ve yapılacak olan tesislerle ilgili detaylı delegelerle paylaştı.

Bu sunumun ardından TBF Denetim ve Disiplin Kurulu raporları delegelere okunmasının ardından, Faaliyet, Denetim ve Disiplin Kurulu raporları ibra edildi.

Raporların ibrasının ardından TBF Başkan adayları Turgay Demirel ve Selam Gökçe seçim konuşmalarını yaptılar.

-DEMİREL: "PROJELERE DEVAM.."-
İlk konuşmayı Turgay Demirel yaparken, Demirel, başlamış oldukları projeleri bitireceklerini ifade etti.

Turgay Demirel, TBF’nin bütçesini yönetimde oldukları süre boyunca çok fazla arttırdıklarını söyledi.

Beko isim sponsorluğu ve bayanlar liginin planlanan isim sponsorluğu hakkında da bilgiler veren Demirel, kulüplere de gelir yarattıklarını söyledi. İddaa hakkında da bilgiler veren Demirel, altyapıda uygulamaya koydukları projelerden ve çalışmalardan bahsetti.

Milli Takımların durumlarından ve başarılarından da bahseden Demirel, Milli Takımlar için özel bir akademi yapacaklarını ve bu anlamda da çalışmaların başladığını söyledi. Demirel 2010 Dünya Şampiyonası ile ilgili bilgiler de vererek, 12 DABO’nun faaliyetleri hakkında da delegeleri bilgilendirdi. Demirel ayrıca gelecekte liglerle ilgili planladıkları projelerden de bahsetti. Demirel kulüplerle birlikte oyuncu sigortaları hakkında da çalışacaklarını ifade etti.

-GÖKÇE: "HEDEF BASKETBOLU UZAĞA GÖTÜRMEK"-
Turgay Demirel’in ardından konuşmasını yapan Başkan adayı Dr. Selam Gökçe ise basketbolu daha uzağa götürmenin hedefi içinde olduğunu söyledi.

Basketbolda değişimden yana olduklarını ifade eden Dr. Selam Gökçe, basketbolda da değişimin olmasını istediklerini de sölerine ekledi. Basketbolun arzu edilen düzeye geldiğine inanmadığını ifade eden Gökçe, basketbolun çok daha iyi yerlerde olabileceğine inandığını da belirtti. 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin bir organizasyonu olduğunu ifade eden Gökçe, basketbolu seven ve basketbolun içinde olan herkesin bu işin neferi olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Başkan adaylarının konuşmalarının ardından, her iki adayın da yönetim kurulu delegelere okunduktan sonra oylamaya geçildi. 161 delegenin 136'sının oy kullandığı başkanlık seçiminde Turgay Demirel 85 oy alarak Türkiye Basketbol Federasyonu'nun bir kez daha başkanı seçildi.

Saat 14:10'da sona eren oylamanın ardından, seçim sandıkları tek tek Divan Kurulu tarafından açılarak oylar sayıldı. 6 sandığın sayımından sonra Turgay Demirel toplam 85 oy olarak bir kez daha Türkiye Basketbol Federasyonu seçildi. Diğer başkan adayı Dr. Selam Gökçe ise 51 oy aldı.

Turgay Demirel, seçimden sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, 4. Olağan Genel Kurulu başarıyla tamamladıklarını belirterek, "Özerk yapı içindeki 2. seçimli genel kurulda bize göstermiş olduğunuz güvene teşekkür ediyorum. Tüm kurumlarımız ve çalışanlarımızla en iyiyi yapmaya çalışacağız. Türk basketbolu önümüzdeki yıllarda çok daha ilerleyecektir" ifadelerine yer verdi.

Turgay Demirel'in listesinde şu isimler yer alıyor:

Yönetim Kurulu: Kemal Akar, Ayhan Barışıcı, Erol Ertan, Nedim Esgin, Necati Güler, Emin Hisarcıklıoğlu, İmran Işıldar, Hüsnü Karagözoğlu, Atakan Karakaplan, Atilla Kurama, Jülide Sonat, Metin Şahin, Nuri Tan, Ali Osman Tobay

Denetleme Kurumu: İsmail Uslu (Başkan), Münir Karaloğlu, Mehmet Uğurlu ve GSGM tarafından belirlenecek 2 üye

Disiplin Kurulu: Akın Suel (Başkan), Ferudun Öztop, Ata Dinçer, Tayfun Ilıca, İsmail Bağdatlı

--------------Tualimforum İmzam--------------
.

.

.

.



blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
degismedi, patron


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Patron Görmek - Rüyada Patron Görmek Açıklaması ve Yorumu - Patron Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 02.01.13 21:53
Hiddink milli patron Jaguar Futbol 0 17.02.10 17:52
Boss Kılavuzu (Patron) Mavi Lord Metin2 0 25.11.09 16:59


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:03 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2