tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Basketbol
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Basketbol Basketbol hakkında herşey


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Orlando Magic seriyi eşitledi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
866

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 22.02.10, 18:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Orlando Magic seriyi eşitledi



Orlando Magic seriyi eşitlemeyi başarırken galibiyeti maçın bitimine 1.9 saniye kala attığı 3 sayılık basketle de Hido getirdi…

Philadelphia 76ers’a konuk olan Magic’i galibiyeti taşıyan isim ise son bölümde sahneye çıkan Hido oldu!
Orlando: 84, Philadelphia: 81
Doğu Konferansı play-off ilk tur 4. maçında Wachovia Center’da Philadelphia 76ers’ın konuğu olan Orlando Magic, rakibini milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu’nun maçın son saniyelerinde attığı 3 sayılık basketle 84-81 mağlup etti.


Orlando Magic, bu galibiyetle seride durumu 2-2 yaptı.
Karşılaşmaya ilk 5′te başlayan milli yıldız Hidayet Türkoğlu, 40 dakikaya yakın süre aldı. Hidayet bu süre içerisinde 17 sayı üretirken maçın bitimine 1.9 saniye kala attığı 3 sayılık basketle de takımını galibiyete taşıdı. Hidayet’in 3 sayılık basketi Philadelphia’lı oyuncular ve taraftarlar üzerinde soğuk duş etkisi yaparken, karşılaşma sonrasında tüm Orlando Magic oyuncuları Hidayet’i kutladılar. Hidayet karşılaşmayı 8/11 genel şut ortalaması ile tamamladı. Maç boyunca tamamı savunma olmak üzere 3 ribaunt alan Türkoğlu, 1 kez top çaldı, 4 kez de top kaybetti.

Hidayet maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Koç bana güvenmişti. Sayıyı benim atmam için oyunu kurdu ve bana sadece bunu yapmak kaldı” dedi. Koç Stan van Gundy de maç sonrası açıklamasında Hidayet’ten övgüyle bahsederken takım arkadaşları da Hidayet’in attığı 3 sayılık basket nedeniyle Türkoğlu’nu övdüler. Orlando’da 18 sayı, 18 ribauntluk başarımıyla Dwight Howard takımının en etkili ismi olurken, Rashard Lewis de 17 sayı ile maçı tamamladı. Orlando adına maça ilk 5 başlayan tüm oyuncular karşılaşmayı çift haneli sayılarda noktalarken, Orlando bench’i skora sadece 4 sayılık katkı sağladı.

Geceyi kendi sahasında aldığı mağlubiyetle kapatan Phialdelphia’da ise Andre Miller attığı 17 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Thaddeus Young 15 sayı, Andre Iguodala ise 13 sayı, 11 asist ile maçı tamamladı.
Boston: 118, Chicago: 121
NBA’de gecenin en zevkli maçı United Center’da oynandı. Chicago Bulls, Doğu Konferansı ilk tur 4. maçında kendi sahasında son şampiyon Boston Celtcis’i iki kez uzatmaya giden maçta 121-118 yenerek seride durumu 2-2′ye getirdi. Chicago’da Derrick Rose 23 sayı, 11 ribaunt, 9 asistlik başarımıyla ‘triple-double’ı kaçırırken, Ben Gordon 22, John Salmons ise 20 sayıyla takımlarının galibiyetinde büyük pay sahibi oldular.

Son şampiyon Boston Celtics’te ise Paul Pierce attığı 29 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Ray Allen 28 sayı ile maçı tamamladı. Boston’da Rajon Rondo ise 25 sayı, 11 ribaunt, 11 asistle ‘triple-double’ yaptı ve gecenin en etkili isimlerinden biri oldu.
Cleveland: 99, Detroit: 78
Play-off’lardaki en rahat takım olan Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons’ı 4. maçta 99-78 yenerek seride durumu 4-0 yaptı ve play-off yarı finaline yükselmeyi başaran ilk takım oldu. Cleveland, Detroit’e karşı üst üste 8. kez play-off maçı kazanmayı başardı. Cleveland, Doğu Konferansı yarı finalinde Miami Heat - Atlanta Hawks serisinin galibi ile eşleşecek.

Cleveland’da yıldız basketbolcu LeBron James 36 sayı, 13 ribaunt, 8 asistlik başarımıyla maça damgasını vuran isim oldu. Mo Williams attığı 24 sayıyla hem takımının galibiyetine katkı sağladı hem de play-off kariyer rekoru kırdı.
Geceyi mağlubiyetle kapatan ve normal sezon lideri Cleveland’a 4 maç sonunda yenilerek play-off’lara veda eden Detroit’te ise Antonio McDyess 26 sayı üreterek takımının en etkili ismi oldu.
Houston: 89, Portland: 88
Batı Konferansı play-off ilk tur serisi 4. maçında sahasında Portland Trail Blazers’ı ağırlayan Houston Rockets rakibini 89-88 yenerek seride 3-1 öne geçti. Rockets’ın Çinli yıldızı Yao Ming, 21 sayı, 12 ribauntluk başarımıyla takımının en etkili ismi olurken, Arjantinli Luis Scola 17, Shane Battier ise 14 sayıyla maç tamamladı.

Portland’da ise Brandon Roy’un 31 sayısı galibiyet için yeterli olmazken, LaMarcus Aldridge 19 sayı, 10 ribauntla maçı tamamladı.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
esitledi, eşitledi, magic, orlando, seriyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Orlando Brown Biyografisi - Orlando Brown Kimdir - Orlando Brown Hayatı Kartal Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 24.09.11 01:17
Orlando Bloom Resimleri - Orlando Bloom Fotografları Okyanus Ünlülerin Resimleri 0 19.07.11 22:20
Orlando Bloom Biyografisi - Orlando Bloom Kimdir - Orlando Bloom Hayatı İpek Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 31.12.10 20:59
City Seriyi Sonlandırdı :3-3 Jaguar Futbol 0 13.12.09 10:30
Orlando Magic Basketbol Takımı Metrix Basketbol 0 08.02.09 22:05


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:14 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2