tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Basketbol
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Basketbol Basketbol hakkında herşey


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
NBA'de DÜN
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
490

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.03.10, 19:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon NBA'de DÜN




Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA), Toronto Raptors, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun kritik sayıları ile Washington Wizards'ı evinde 109-104 mağlup etti.


Karşılaşmanın ilk çeyreğine oldukça kötü başlayan ve ilk yarıyı sadece 2 sayı ile kapatan Türkoğlu, son beş dakikaya 9 sayı geride giren takımını galibiyete taşıyarak kalitesini ortaya koydu.

Dördüncü çeyrekte bitime 5 dakika kala Wizards karşısında 100-91 geride olan Toronto Raptors, Türkoğlu'nun kritik sayıları ve ribauntları ile karşılaşmayı 109-104 galip bitirdi.

Hido, mücadelede 36 dakika 48 saniye oyunda kalırken 16 sayı, 6 ribaunt ve 5 asist ile oynadı. Raptors'da Jarett Jack 23 sayı, Antoine Wright 19 sayı, Andrea Bargnani 18 sayı, Jose Calderon ve Rasho Nesterovic de 10'ar sayı ürettiler.

Maçtan sonra AA'ya açıklama yapan Milli Basketbolcu, son iki maçta yüzündeki sakatlığa rağmen iyi bir performans ortaya koyduğunu ve galibiyette önemli katkısının olduğunu belirtti. Ligde galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydeden Türkoğlu, Doğu Konferansı'nda daha üst sıralara çıkmak istediklerini ve play-off'lara avantajlı bir konumda gitmeyi arzuladıklarını ifade etti.

ERSANLI MİLWAUKEE CHARLOTTE'U YENDİ

NBA'de forma giyen diğer Milli Basketbolcu Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks, kendi evinde ağırladığı Charlotte Bobcats'i 93-88'lik skorla mağlup etti.

Mücadeleye kenardan başlayan İlyasova, 8 dakika 15 saniye sahada kalırken sayı ve asist üretemedi ve 2 ribaunt ile oynadı. Bucks'ta, çaylak Brandon Jennings 19 sayı, Andrew Bogut 18 sayı, Carlos Delfino 9 sayı, Sallmons da 19 sayı ile oynadı.

Doğu Konferansı ekiplerinden play-off'ları garantileyen Toronto Raptors, Wizards'ı devirerek galibiyet sayısını 31'e yükseltti ve ligde beşinci sıradaki yerini korudu. Aynı konferansta ilk sekiz takım arasında yer alarak play-off'lara kalma mücadelesi veren İlyasovalı Milwaukee Bucks ise 26 galibiyetle Charlotte Bobcats'in hemen altında dokuzuncu sırada bulunuyor.

NBA'de diğer maçlarda şu sonuçlar alındı:
New York Knicks - Oklahoma City Thunders:118-121 (uzatmada)
Chicago Bulls - Philadelphia 76'ers: 122-90
Dallas Mavericks - Miami Heat: 97-91
Houston Rockets - Indiana Pacers: 115-125
Los Angeles Clippers - Sacramento Kings: 99-89





Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA), Denver Nuggets, deplasmanda Cleveland Cavaliers'ı 118-116 yenerek, Cavaliers'ın 13 maçlık galibiyet serisine son verdi.


Cleveland'da Quicken Loans Arena'da oynanan maçta Denver'dan Carmelo Anthony 40 sayı, 7 asistle takımının galibiyetine büyük katkıda bulundu. Anthony, normal süresi 106-106 sonuçlanan maçta, uzatmanın bitimine 2 saniye kala attığı basketle takımının maçı kazanmasını sağladı.

Denver'da Kenyon Martin 18 sayı, 17 ribauntla ''double-double'' yaptı. Takımın oyun kurucusu Chauncey Billups da 18 sayı 8 asistle oynadı.

Cleveland'da 43 sayı, 13 ribaunt ve 15 asistle oynayan Lebron James'in ''triple-double'' yapması da mağlubiyeti engelleyemedi.

Denver, karşılaşmanın ilk çeyreğini 31-21, devreyi de 52-44 önde kapadı. 3. çeyrek 79-75 Cleveland'ın üstünlüğüyle bitti. Maçın normal süresi 106-106 beraberlikle sonuçlandı. Denver, maçı uzatmada 118-116 kazandı.

Gecenin diğer maçında Boston Celtics deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 87-86 yendi.
Boston'da Ray Allen, 24 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu. Boston'da Rajon Rondo 14 sayı, 11 asistle, Kendrick Perkins de 13 sayı, 14 asistle ''double-double'' yaptılar.

Kobe Bryant'ın sakatlığı nedeniyle oynamadığı Lakers'da en skorer isim 22 sayı atan Pau Gasol oldu. Lamar Odom da 13 sayı 14 ribauntla ''double-double'' yaptı.



Tracy McGrady New York'ta



Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Houston Rockets'ın oyun kurucusu Tracy McGrady (31), New York Knicks'e transfer oldu.


Sacramento Kings'in de dahil olduğu ve 9 oyuncunun takımının değiştiği üçlü takasla Knicks'e geçen McGrady, internet sitesindeki açıklamasında, New York'a gideceği ve Knicks forması giyeceği için mutluluk duyduğunu belirtti.

''T-Mac'', açıklamasında, ''New York'ta oynamak hayalimdi. Orada oynamak hiçbir şeyle kıyaslanamaz'' ifadesini kullandı.

Üçlü takas çerçevesinde McGrady ve Sacramento Kings'den Sergio Rodriguez Knicks'e transfer oldu. Houston, Kings'den Kevin Martin ve Hilton Armstrong'u, Knicks'den Jordan Hill ve Jared Jeffries'i aldı.
Sacramento'da takas çerçevesinde, Knicks'den Larry Hughes'u Houston'dan daCarl Landry ve Joey Dorsey'i transfer etti.

12 yıldır NBA'de forma giyen ''T-Mac'', bu sezon sakatlığı nedeniyle sadece 6 maçta forma giyebildi.



Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Utah Jazz'ın deplasmanda Houston Rockets'ı 104-95 yendiği maçta, milli basketbolcu Mehmet Okur 21 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu.


Toyota Center'daki karşılaşmanın 27 dakikasını sahada geçiren Okur, 21 sayı, 8 ribaunt ve 1 asistle oynadı. Mehmet Okur, 21 sayısının 11'ini 3. çeyrekte attı.

Maçta 2 kez 3 sayılık atış kullanan Okur bunlardan birinde isabet sağladı. Okur, kullandığı 4 serbet atışın 2'sini sayıya çevirdi. Utah'da Deron Williams 17 sayı, 15 asistle, Paul Millsap de 20 sayı, 12 ribauntla ''double-double'' yaptı.

Houston Rockets'da 18'er sayıyla oynayan David Andersen ve Aaron Brooks'un performansları galibiyete yetmedi.

Jazz, maçın ilk çeyreğini 28-23 önde, devreyi ise 55-49 geride bitirdi. Üçüncü çeyreği 76-74 önde bitiren Utah temsilcisi, sahadan 104-95 galip ayrıldı.

Jazz, bu sonuçla son 16 maçta 14. galibiyetini aldı.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dun, nbade


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:23 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2