tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Basketbol
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Basketbol Basketbol hakkında herşey


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Karşıyaka'ya Çirkin Saldırı!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
970

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 22.12.10, 19:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Karşıyaka'ya Çirkin Saldırı!

Karşıyaka'ya çirkin saldırı!

Pınar Karşıyaka'nın Apoel'e 82-80 yenildiği maçta çıkan olaylar çıktı!

EuroChallenge Kupası maçında Apoel'e konuk olan Pınar Karşıyaka basketbol takımı rakibine 82-80'lik skorla mağlup oldu. Maç sonrasında sahaya giren Rum Apoel takımının taraftarları, Türk ekibe taş, sopa ve gaz bombalarıyla saldırdı. Soyunma odasına sığınan Türk takımı, polis eşliğinde salondan çıkarılarak otele götürüldü. Pınar Karşıyaka kafilesi geceyi Rum kesiminde geçirecek. Öte yandan çıkan olaylarda Pınar Karşıyaka kondüsyoneri Erdem Günak'ın eli kırıldı.

FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası G Grubu'nda Kıbrıs Rum Kesimi'nde Nicosia Spor Salonu'nda oynanan Apoel-Pınar Karşıyaka maçının ardından olaylar çıktı.

Rum Apoel takımının taraftarları, Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Nihat Mala'ya saldırdı. Olaylar sırasında Mala'nın kolu kırılırken, saldırılar tüm salona sıçradı. Sahaya ses bombası atılması ve Rum taraftarların taş, sopa ve gaz bombasıyla saldırması üzerine Pınar Karşıyaka ekibi soyunma odasına sığındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nihat Mala, Nicosia Spor Salonu'nda oynanan maçın sonrasında taraftarların saldırısına uğradıklarını, soyunma odası koridorlarında da devam eden olaylar sırasında gaz bombası atıldığını, kendilerine taş ve sopalarla saldırıldığını söyledi. Mala, kafiledeki bazı kişilerin de yaralandığını ifade etti.

'TAŞLAR, BIÇAKLAR, SOPALAR GÖRDÜK'

Maçın oynandığı salondan televizyon yayınına bağlanan Pınar Karşıyaka oyuncusu Birkan Batuk, can güvenliklerinin bulunmadığını ifade ederek, "Maç sırasında sahaya yabancı maddeler atıldı. Ses bombası da atıldı. Taşlar, bıçaklar, sopalar gördük, çok zor anlar yaşadık. Ucuz kurtulduk diyebilirim" diye konuştu.

'3000 RUM TARAFTAR SALDIRMIŞ'

Pınar Karşıyaka Basın Sözcüsü Gökhan Şensan, "Maçtan sonra 3000 Rum taraftar, sahaya girerek oyuncularımıza ve teknik kadromuza saldırmış. Gaz ve ses bombaları atılmış. Tüm ekip kendisini can havliyle soyunma odasına atmak isteyince, bu kez koridorda karşılarına elleri sopalı bir grup taraftar çıkmış. Takımımızın kondisyoneri Erdem Günak'ın kolunun kırıldığı bilgisini aldık. Dışişleri Bakanlığı'ndan yardım istedik. Normalde takımımız geceyi Nicosia'da geçirip, çarşamba günü Yunanistan üzerinden Türkiye'ye dönecekti. Ancak bu riski alamayacağımızı söyleyince, Birleşmiş Milletler Barış Gücü'nün gözetiminde Yeşil Hat üzerinden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne geçme kararı alındı. Kafile büyük ihtimalle geceyi KKTC'de geçirip, çarşamba günü oradan Türkiye'ye gelecek" dedi.

KARŞIYAKA GECEYİ KIBRIS RUM KESİMİNDE GEÇİRECEK

Pınar Karşıyaka kafilesinin geceyi Kıbrıs Rum kesimindeki otelde geçireceği bildirildi. Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Sorumlusu Nazım Torbaoğlu, kafilenin bu akşam otelde konuklayacağını, daha önce planlandığı gibi sabah saatlerinde Kıbrıs Rum kesiminden ayrılacağını söyledi.

Torbaoğlu, havayoluyla Atina'ya geçecek kafilenin buradan saat 14.30'daki uçakla İzmir'e geleceğini kaydetti.

Pınar KSK Basketbol Şubesi'nin internetteki resmi sitesi kskbasket.net'te "son dakika" başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

21.48 : Takımımız soyunda odasında hâla mahsur durumda.
21.52 : Kondüsyonerimiz Erdem Günak'ın elinde kırık ya da çatlak bulunuyor. Teknik ekibimizde ve oyuncularımızda herhangi bir yaralanma yok.
21.59 : Apoelli taraftarların maç boyunca ırkçı tezahüratlar yaptıkları gelen bilgiler arasında.
22.02 : Dışişleri Bakanlığı ve Birlşmiş Milletler Barış gücü de resmi olarak bilgilendirilmiş ve harekete geçmiş durumda.
22.13 : Salonun dışında Apoelli taraftarlar tezahüratlar yaparak, ellerinde taşlar, sopalar ve delici cisimler ile bekliyorlar. Buna rağmen henüz yeterli emniyet önlemi alınmamış durumda.
22.18 : Takımımız otelden ayrıldı fakat otele yakın yerlerde Apoelli taraftarların bulunduğu belirtildi.
22.44 : Telefonların çekmemesi nedeniyle kafilemizdeki hiçkimseye ulaşamıyoruz.
22.46 : Kafilemiz otele varmış durumda. Dışişleri Bakanlığı'nın durumla ilgili bilgilendirme yaptığı Birleşmiş Milletler Barış Gücü'nün, takımımızla iletişime geçmesi bekleniyor. Bu görüşmede kafilemizin talebi Kuzey Kıbrıs Türk Kesimi'ne geçmek olacak.
23.07 : Kafilemiz otelde beklemeye geçti fakat huzurlu bir ortamda değiller. Maçın oynandığı salonda sadece 5 polis bulunması, oteldeki güvenlik önlemlerinin ne kadar olabileceği konusunda endişe vermekte.

PINAR KARŞIYAKA'NIN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Bu arada grubunu lider olarak tamamlayan ve son 16 takım arasına kalan Pınar Karşıyaka, bir üst turda (J) Grubu'nda mücadele edecek.

Basketbol şubesinin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, yeşil kırmızılı ekibin, (J) Grubu'nda (E) Grubu'nun birincisi Slovenya'dan KK Krka Novo Mesto, (F) Grubu'nun ikincisi Belçika'dan Antwerp Giants ve (H) Grubu'nun ikincisi yine Belçika'dan BC Telenet Oostende takımlarıyla mücadele edeceği bildirildi.

Pınar Karşıyaka, bu grubu ilk 2 sırada tamamlaması halinde çeyrek finale yükselecek.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cirkin, karsiyakaya, saldiri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Çirkin Hayvan Görmek - Rüyada Çirkin Hayvan Görmek Açıklaması ve Yorumu Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 05.12.17 14:52
Rüyada Çirkin Yüz Görmek - Rüyada Çirkin Yüz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çirkin Yüz Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 09.03.13 02:12
Rüyada Çirkin Görmek - Rüyada Çirkin Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çirkin Rüya Tabiri Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 09.03.13 02:10
Karşıyaka Resimleri, Karşıyaka Fotoğrafları, Karşıyaka Manzaraları Kedi İzmir 0 15.11.09 22:22
Trafshow ile Saldırı İzlemek Güllü İşletim Sistemleri 0 07.12.08 04:54


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:40 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2