tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) > Basketbolcuların Hayatı ( Biyografileri )
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Basketbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) Türk ve yabancı basketbolcuların hayatı ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Mickael Gelaba Biyografisi - Mickael Gelaba Kimdir - Mickael Gelaba Hayatı - Mickael
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
571

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.12.14, 12:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Mickael Gelaba Biyografisi - Mickael Gelaba Kimdir - Mickael Gelaba Hayatı - Mickael

Mickael Gelaba Biyografisi - Mickael Gelaba Kimdir - Mickael Gelaba Hayatı - Mickael Gelaba Yaşamı

Mickael Gelabale (D. 22 Mayıs 1984, Guadeloupe) 2.01 boyundaki profesyonel Fransız basketbolcu. Şu anda Rusya Profesyonel Basketbol Ligi ekiplerinden BC Khimki'de forma giymekte olan Gelabale Kısa forvet ve Şutör gard pozisyonlarında görev alabilmektedir. Zamanında NBA'dede 2 takımda forma giymiştir.



Mickael Gelaba

Mickael Gelabale profesyonel kariyerine 2001 yılında Fransız ekibi Cholet Basket'te başladı. 2003-04 sezonunda maç başına 10 sayı 5 ribaund ortalamalarıyla oynayıp başarılı bir performans sergiledikten sonra ACB Ligi ekibi Real Madrid Baloncesto'ya transfer oldu.

Fransız oyuncu ilk sezonunun sonunda 2005 NBA Seçmeleri'ne katıldı ve 2.tur 48. sıradan Seattle SuperSonics tarafından seçildi. Ancak Gelabale direk NBA'ye gitmek yerine bir sezon daha Madrid ekibinde oynayıp tecrübe kazanıp daha sonra gitmeyi tercih etmiştir.

12 Temmuz, 2006 tarihinde o NBA ekibi Seattle Supersonics ile 2 yıllık sözleşme imzaladı ve takımın Johan Petro'dan sonraki 2. Fransız oyuncusu oldu. Fransız oyuncu burda oynadığı 2 sezonda Rashard Lewis, Ray Allen ve Kevin Durant gibi önemli oyuncularla oynasada bir türlü kendindenbeklenen performansı sergileyememiştir. Gelabale 2. sezonunda ön diz çapraz bağlarından sakatlanarak sezonu erken kapadı ve takımıyla sezon bittiğinde ayrıldı.

29 Mart, 2009 tarihinde NBA D-Lig ekibi Los Angeles D-Fenders ile bir yıllık sözleşme imzalayarak sakatlık sonrası parkelere geri döndü. Fransız oyuncu 28 Eylül tarihinde NBA takımı Los Angeles Lakers ile anlaşıp ön sözleşme imzalasada sonradan iptal edilmiştir.

Mickael Gelabale daha sonra 26 Kasım tarihinde eski takımı Fransız Cholet Basket ile sözleşme imzaladı. Fransız ekibinin 2009-10 sezonunda Fransa Basketbol Ligi'ni kazanmasında yardımcı olmuş ve play-off'ların MVP'si seçilmiştir.

Fransız oyuncu Temmuz, 2010'da bir başka Fransız takımı ASVEL Lyon-Villeurbanne ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Mickael Gelabale Ağustos, 2011'de Belçika takımı Spirou Basket ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Ocak, 2012'de sezon sonuna kadar Rus ekibi BC Khimki takımı ile anlaştı.

Fransız oyuncu Ağustos, 2012 yılında KK Cedevita ile sözleşme imzaladı. Hırvat ekibi Euroleague'de elendikten sonra, Gelabale Aralık, 2012'de İspanyol ekibi Valencia BC takımı ile kontrat imzaladı.

19 Ocak, 2013 günü NBA takımı Minnesota Timberwolves ile bir on günlük sözleşme imzaladı. Fransız oyuncunun daha sonra sözleşmesi sezon sonuna kadar uzatıldı. Gelabale 31 Temmuz, 2013 tarihinde eski takımı BC Khimki ile 1 yıllık kontrat yaptı.

Milli Takım

Fransa milli basketbol takımındada devamlı forma giyen ve zaman zaman ortaya koyduğu performansla övgü alan Gelabale milli takımda ilk kez çağrıldığı Eurobasket 2005 turnuvasında takımıylan beraber bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. Ayrıca Fransız oyuncu milli takımıylanbirlikte Eurobasket 2011'de gümüş EuroBasket 2013'te ise altın madalya kazanmıştır.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, gelaba, hayati, kimdir, mickael, mickael gelaba, mickael gelaba biyografi, mickael gelaba biyografisi, mickael gelaba hakkında, mickael gelaba hayatı, mickael gelaba kim, mickael gelaba kimdir, mickael gelaba yaşamı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mat Biyografisi-Mat Hayatı-Mat Yaşamı-Mat Kimdir? Grup Mat Biyografisi-GrupMat Kimdir Akasya Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 1 12.07.19 09:11
Li Na Biyografisi - Li Na Kimdir - Li Na Hayatı - Li Na Yaşamı - Tenisçi Li Na Kimdir Kartal Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) 1 30.12.17 22:28
Mickael Gelabale Biyografisi - Mickael Gelabale Kimdir - Mickael Gelabale Hayatı Kartal Basketbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 06.07.14 13:15
Mickael Essien Hayatı ( Biyografisi ) Metrix Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 15.01.09 00:07
Mickael Landreau Hayatı ( Biyografisi ) Metrix Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 13.01.09 18:41


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:07 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2