tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Bayram Tatlıları
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Bayram Tatlıları Bayram tatlıları tarifleri,baklava,şöbyet,kadayıf,lokma...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Vezir Parmağı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
556

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.11.09, 05:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Vezir Parmağı

VEZİR PARMAĞI

Malzemeler
2 Yumurta
1 Bardak Şeker
2 Kase Un
1 Tatlı Kaşığı Tarçın


1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Margarin

Şerbeti için :
3 Su Bardağı Şeker
3/5 Su Bardağı Su

Yapılışı
Yağı eritip soğumasını bekleyin. 1 bardak şeker ilave edin, 2 kase un, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve yumurtalardan birinin sarısını tatlının üzerine sürülmek üzere ayırdıktan sonra yumurtaları ekleyip hamur kıvamına getirin. Eliniz yardımıyla oval şeklinde yuvarlayıp az margarin sürülmüş tepsiye dizin.Çatal yardımıyla üstünü şekillendirdikten sonra 1 yumurtanın sarısını üzerine sürüp fırında pembeleşinceye kadar pişirin.Sıcak şerbet üzerine dökülüp soğutulduktan sonra servise hazırdır.

Konu AnGeL tarafından (26.11.09 Saat 05:56 ) değiştirilmiştir..
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
parmagi, vezir, vezir parmağı, vezir parmağı hazırlanışı, vezir parmağı nasıl yapılır, vezir parmağı tarifi, vezir parmağı yapılışı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Parmağı Ağzında Kalmak Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 1 10.04.17 09:22
Rüyada Vezir Görmek - Rüyada Vezir Görmek Açıklaması ve Yorumu - Vezir Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 08.08.12 18:44
Ahrette On Parmağı Yakasında Olmak Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 13.01.12 00:37
Kullar Vezir Çiftliği İlköğretim Okulu İzmit Kocaeli - Kullar Vezir Çiftliği Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 09.03.11 16:13
Serçe Parmağı - Gökhan Özcan ASYA Yeni Çıkan Kitaplar-Kitap Tanıtımı 0 01.11.10 20:09


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:12 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2