tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Beşiktaş
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Beşiktaş Beşiktaş taraftarının köşesi,beşiktaş spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Mustafa Denizli’den Açıklamalar
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
588

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 09.01.10, 16:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Mustafa Denizli’den Açıklamalar

Mustafa Denizli’den Açıklamalar


Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Antalya'da kamp yaptığımız otelde düzenlenen barbekü partisinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Mustafa Denizli, basında çıkan transfer dedikodularının doğru olmadığını belirterek, ''Beşiktaş'a hiç kimse gelmeyecektir. Bundan sonra yazılacak olanlara da taraftarlarımız itibar etmesin. Bu kadro bizim hedeflerimiz gerçekleştirmemize yeter'' diye konuştu.
Delgado'nun takıma dönmesiyle ilgili bir soruyu da cevaplayan Denizli, ''Delgado ayın 16'sında İstanbul'da olacak. Geldiğinde durumunu değerlendireceğiz. Devam edip etmeyeceği konusunda bilgi vereceğiz'' dedi. Denizli, Batuhan'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki sorulara da, ''Bu kararı Batuhan verecek'' şeklinde cevapladı.
İkinci devre hazırlıklarının programlı şekilde sürdüğünü kaydeden Denizli, şöyle devam etti:
''Hazırlıklar programlı şekilde sürüyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız kupa maçı ve yaklaşan ikinci devre hazırlıkları, planladığımız şekilde devam ediyor. Nobre ve Tabata'nın ilk yarıda normal çizgilerine ulaştığını söyleyemeyiz ama ikisi de bu takım için çok önemli oyuncular. Ümit ediyorum ki, ilk yarıdaki görüntülerinden çok farklı olacaklardır. Buna inanıyorum. Ben onlarda umudumu hiç kesmem. İkinci yarı çok farklı mücadele edeceklerine inanıyorum.''
Bir gazetecinin, ''Geçen yıl Antalya kampına geldiğinizde ligde 6. sıradaydınız ve çok eleştiriliyordunuz. Bu yıl da 5. sırada Antalya kampına geldiniz. Neler düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusuna Denizli, ''Aslında geçen senenin bir adım önündeyiz. Ümit ederim ki lig sonunda da bir adım önde oluruz'' dedi

FUTBOLCULARIMIZIN AÇIKLAMALARI

Kaptanımız İbrahim Üzülmez yaptığı açıklamada, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da kupada ve ligde başarılı olacaklarını söyledi. Üzülmez, "Kadromuz geçen yıl hem kupayı hem de şampiyonluğu kazanmış futbolculardan oluşuyor. Bu yıl da aynı başarıları yaşayacağımıza inanıyorum. İkinci yarı bizim için daha iyi olacak. Biz bir istikrar yakalarsak, aynı başarıları yaşayacağımızı düşünüyorum" dedi.
2 yıl daha Beşiktaş'ta forma giymek istediğini de belirten Üzülmez, "Bu takımın kaptanı olarak, sadece söylemlerle değil, saha içindeki davranışlarımla da gençlere örnek olmak istiyorum. Yaşlı ve genç oyuncu yoktur, saha içerisinde mücadele eden oyuncu vardır. Ben sahada mücadele ettiğime inanıyorum. Ben bu performansım sürdüğü sürece 2 yıl daha oynamak istiyorum" diye konuştu.

Kamp çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Nihat Kahveci ise, ikinci devre çalışmalarının sorunsuz sürdüğünü bildirdi. Hırsla çalıştıklarını belirten Kahveci, "İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Gerek antrenmanlarda, gerekse hazırlık maçlarında hocamızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. İlk günden beri hırsla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün takım arkadaşlarım azimle çalışıyor. Çünkü herkes biliyor ki, ikinci devre forma bulmak zor olacak. Herkes daha çok mücadele edecek, herkes daha çok çalışacak. Bu yıl da hem şampiyonluğu, hem de kupayı kazanmak istiyoruz. Taraftarımız bize destek olduğu sürece, biz de başarılı olacağız" dedi.

Rodrigo Tabata, ikinci yarının kendisi için daha farklı olacağına inandığını söyledi. Tabata, "Büyük beklentilerle geldiğimi biliyorum. Bu beklentiyi karşılayamadığımı da biliyorum. Bulduğum şansları iyi değerlendiremedim ama gelecekte daha iyi olacağımı düşünüyorum" dedi.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
aciklamalar, denizli’den, denizli’den, mustafa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mustafa Denizli’nin Açıklaması Jaguar Beşiktaş 0 09.05.10 19:45
Mustafa Denizli’nin Açıklaması Jaguar Beşiktaş 0 22.02.10 08:29
Mustafa Denizli’den Açıklamalar Jaguar Beşiktaş 0 09.02.10 19:00
Mustafa Denizli’den Açıklama Jaguar Beşiktaş 0 18.01.10 20:00
Mustafa Denizli’den Açıklamalar Jaguar Beşiktaş 0 10.12.09 08:26


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:19 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2