tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Boğa (http://www.tualimforum.com/boga/)
-   -   Boğa Burcu Erkeğine Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Boğa Burcu Erkeğine Hediye (http://www.tualimforum.com/boga/120162-boga-burcu-erkegine-alinacak-sevgililer-gunu-hediyesi-boga-burcu-erkegine-hediye.html)

Serap 07.02.13 16:07

Boğa Burcu Erkeğine Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Boğa Burcu Erkeğine Hediye
 
Boğa Burcu Erkeğine Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Boğa Burcu Erkeğine Hediye

Boğa Burcu Erkeğine Sevgililer Günü Hediyesi 21 Nisan – 21 Haziran

Bu burca hediye alırken miktardan çok kaliteye önem vermelisiniz. Kaliteli şarap, iyi çikolata, kaşmir kazak seçenekler arasında olabilir.

Masaj randevusu bu rahatına düşkün burcu menun eder. Bir müzikale veya operaya bilet, güzel bir CD onun müziğe olan ilgilisini tatmin edebilir.


Yeşillikleri ve bahçe işlerini sevdigi için saksıda güzel bir çicekte onları mutlu edebilir. Güzel kokulardan hoşlandıklarını da hatırlatırız. Ayrıca bu burç için hediye çeki her zaman bir alternatiftir. İyi bir restorantta yer ayırmayı da unutmayın.

Venüs tarafından yönetilen Boğa burcunun mücevheri pırlanta ve beyaz safirdir. Güzellik, sakinlik ve sebat enerjisi için derinize değecek şekilde buhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgmücevherleri taşımayı deneyebilirsiniz. Ama unutmayın insanlara veya doğaya zülm ile çıkarılmış mücevherlerin faydasından çok zararı vardır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:05 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2