tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Boğa (http://www.tualimforum.com/boga/)
-   -   2014 Boğa Burcu Yorumu (http://www.tualimforum.com/boga/133192-2014-boga-burcu-yorumu.html)

ASYA 24.02.14 16:50

2014 Boğa Burcu Yorumu
 
2014 Boğa Burcu Yorumu

Boğa burçları 2014 yılı kariyerinizle ilgili eğitimler alabilir, yeni çevrelerle tanışabilir, kendinize yeni hedefler oluştırabilir, kendinizi adeta yenilediğinizi hissedeceğiniz seyahatler yapabilirsiniz. Bu arada yüksek eğitiminizi tamamlamak ve kendinizi geliştirmek için sıkı çalışmalar içine girebilir hatta bunu yapmak için kendinizi mecbur hissedebilirsiniz. Bu yıl oldukça yoğun olacak hem iş hemde ikili ilişkiler anlamında, iş konularındaki yoğunluk, strese yol açabilir. Bu yıl bazılarınız iş verenleriyle ya da iş yerinde amiriniz konumundaki insanla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu yıl evli olanlar hane içinde huzuru bulacak problemlerin çözüldüğü anlaşmazlıkların verilen ortak kararlarla çözüme kavuştuğu eşinizle uyumu yakaladığınız dışarıda ne kadar gerilmiş olsanız da evinizde kafanızın rahat olduğunu hissedemediğiniz her anlamda eşinizin size destek olduğu evliliği mutluluk ve huzur olarak göreceğiniz bir yıl.

Bazılarınız nisan ayında evlilik kararı alabilir ya da aradığı bay ya da bayan doğruyu bulabilir ancak şaşırtıcı olan şu ki size fazla da uzak olmadığını göreceksiniz. Çevrenize daha dikkatli bakın. Bu yıl aşktan yana şanslısınız tüm çekiciliğinizle adeta ışık saçacaksınız. İkili ilişkilerde karşı tarafı etkileyeceğiniz doğru insanla karşılaşacağınız hatta pek çoğunuzun fazla uzatmadan evliliğe adım attığı bir yıl olacak.

Uzun zamandır çocuk sahibi olmayı isteyenler için nisan mayıs gibi mutlu haber gelebilir. Bu iş hayatınızla ilgili ufak tefek pürüzler dışında son derece olumlu şans sizden yana ailenizin desteğini her an yanınızda hissedeceksiniz sizi sevenlerin değerini daha da anlayacaksınız bu yıl dini konulara daha fazla eğilecek manevi huzuru bulacaksınız. Yalnız şunu belirtelim bazılarınızın yaz dönemi bir kaç ay işsiz kalması gibi bir durum olabilir ancak çok kısa sürecek bu dönemden sonra işleriniz rayına oturacak kendinize sıkıntı yapmayın kısa sürecek bu dönemde eşinizin desteği sizinle olacak bu dönem eşinize olan hayranlığınızın arttığını hissedeceksiniz. Evliliğinizin daha sağlam temellere oturduğunu hissedeceksiniz.

Özellikle yılın ilk yarısı maddi anlamda dikkatli davranmanız da uzun vadeli borçlanmalara gitmemekte fayda var. Yılın ilk yarısında maddi açıdan büyük sıkıntılar yok ancak ağustos sonu asıl rahatlama olacak o zamana kadar biraz dikkatli harcamalar yapmakta fayda var. Aşkta şanslı zamanlar şubat sonu-nisan ayı-eylül ve aralık bu zamanlarda özellikle kalbi boş olanların eş adayı ile tanışmaları olası. Bu yıl eğitim hayatı devam edenler için de oldukça başarılı geçecek. Ocak sonu bazılarınız bir yakınlarını ilgilendiren bir konu ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Eğer siz bir bayansanız ocak sonu şubat başı gibi sizden yaşça büyük birinin ilgisi hoşunuza gidebilir ancak bu kişi ile başlayacak bir ilişki pek sağlam daha doğrusu uzun soluklu olmayabilir bu konuda ailenizin fikrine güvenin, onların düşüncelerine kulak aşmanızda fayda var.

2014 yıl Boğa burcu için özellikle nisan ayında aradığınız aşkı bulacaksınız ancak nisan sonrası halen yalnız olanlar varsa eylülde kalabalık bir toplantıda- bu bir yakınınızın düğünü olabileceği gibi iş arkadaşları ile yapılan bir motivasyon yemeğinde olabilir-karşılaşacağınız kimse ile ileriye dönük ciddi bir ilişki başlayacaktır. Bu yıl ikili ilişkiler anlamında şans sizden yana. Bu yıl çalışma hayatından kaynaklı yorgunluğa bağlı ağrılar yaşayabilirsiniz, kas tutulmaları,bel ve boyun ağrılrı gibi hemen söyleyelim bazılarınız bacaklarından kaynaklı problemler yaşayabilir belki varis gibi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:46 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2