tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Burçlar ve Hediyeler - Burçların Sevdiği Hediyeler - Burçlara Göre Hediyeler
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2276

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.12.12, 16:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Burçlar ve Hediyeler - Burçların Sevdiği Hediyeler - Burçlara Göre Hediyeler

Burçlar ve Hediyeler - Burçların Sevdiği Hediyeler - Burçlara Göre Hediyeler

Koç Burcuna Hediye 21 Mart - 20 Nisan

Koç burcunda doğanlara bir giyim eşyası alacaksanız kırmızı tonunda renkleri seçebilirsiniz. Mücevher alacaksanız, kırmızı taşlar , özellikle kırmızı mercan, kişinin Koç özellikleri olan girişimcilik, aktiflik ve enerjik olma özelliklerini arttırdığı söylenir.

Formda kalmayı önemseyen bu burç için spor salonu üyeliği veya spor aletleri hediye edebilirsiniz. Spor, biriken enerjilerin sağlıklı dışarıya atılması için en iyi yöntemlerden biridir.

Kesici aletler, savaş konulu video oyunları veya filmler bu burcun ilgi alanına girebilir. Güzellik salonunda bir gün de hiç fena bir fikir olmaz. Süprizlere bayıldıkları için, süpriz partiyi de listenize eklemeyi unutmayın.

Boğa Burcuna Hediye 21 Nisan – 21 Haziran

Bu burca hediye alırken miktardan çok kaliteye önem vermelisiniz. Kaliteli şarap, iyi çikolata, kaşmir kazak seçenekler arasında olabilir.

Masaj randevusu bu rahatına düşkün burcu menun eder. Bir müzikale veya operaya bilet, güzel bir CD onun müziğe olan ilgilisini tatmin edebilir.

Yeşillikleri ve bahçe işlerini sevdigi için saksıda güzel bir çicekte onları mutlu edebilir. Güzel kokulardan hoşlandıklarını da hatırlatırız. Ayrıca bu burç için hediye çeki her zaman bir alternatiftir. İyi bir restorantta yer ayırmayı da unutmayın.

Venüs tarafından yönetilen Boğa burcunun mücevheri pırlanta ve beyaz safirdir. Güzellik, sakinlik ve sebat enerjisi için derinize değecek şekilde bu mücevherleri taşımayı deneyebilirsiniz. Ama unutmayın insanlara veya doğaya zülm ile çıkarılmış mücevherlerin faydasından çok zararı vardır.

İkizler Burcuna Hediye 22 Mayıs - 21 Haziran

Hızlı düşünen İkizlere zeka geliştirici her oyun, kitap, bilgisayar programı hediye olarak uygundur. Konuşmayı seven İkizler yeni bir telefondan da çok hoşlanacaktır.

Elleri yöneten burç için yüzük iyi bir hediye olabilir, evinde davet vermekten hoşlandıkları için bardak seti birer alternatiftir.

İkizler seyahati de oldukça sever, seyahat çantası veya bir uçak bileti ile onları her zaman mutlu edebilirsiniz.

Yeşil taşlı bir mücevher, özellikle zümrüt veya yeşil taurmaline, taşımak İkizler özellikleri olan iletişim gücünü ve kıvrak zekayı haraketlendirir. Fakat unutmayın insanlara veya doğaya zülm ile çıkarılmış mücevherlerin faydasından çok zararı vardır.

Yengeç Burcuna Hediye 22 Haziran - 22 Temmuz

Duygusal Yengeçlere anlamlı gelecek bir hediye düşünün. Eğer onu yakından tanıyorsanız bunun ne olduğunu bilirsiniz, eğer çok iyi tanımıyorsanız örneğin ellerinizle yaptığınız bir hediye veya onu düşündüğünüzü anlatan bir jest onu mutlu edecektir.

Gümüş eşyalar veya takılar bu burcun beğenisi için garantidir. Ay tarafından yönetilen bu burcun metali olan gümüşü üzerinde taşıyanların da duygusal yönlerinin kuvvetlendiği söylenir. Gümüş plakanın içinde inci veya aytaşı bu etkiyi daha da kuvvetlendirir.

Yengeçler, su ile ilgili eşyalardan hoşlanabilir, kahve yapma makinası veya özel bir şişe şarap bu katagoridedir.

Bu evciman burç için yemek kitabı, mutfak eşyası, fotoğraf albümü sizi yanıltmaz. Çiçek gönderecekseniz beyaz rengini tavsiye ederiz.

Aslan Burcuna Hediye 23 Haziran -23 Ağustos

“Lüks” seçeceğiniz hediye için anahtar kelime olabilir. Aslında onlara kendilerini iyi hissetirecek saç tokasından, makyaj malzemesine kadar herşey bu kategoride alternatifiniz olabilir ama ne alırsanız alın mutlaka en iyisi olsun.

Drama yapmaya yatkınlıkları olduğu kadar dramayı seyretmeyi de severler, tiyatro veya opera bileti hoşlarına gidecektir. Giyim kuşam alırken hayvan deseni, sarı, kırmızı ve moru tercih edin. Çicek gönderirkende bu renklere sadık kalın.

Kumarhane de geçirilecek bir gece, yada haftasonu kacamağı onlar için güzel hediyelerdir.

Altın, Aslan burcunu yöneten metaldir, mücevheri ise yakuttur. Derinize değecek şekilde bu metal ve taşı taşımak gurunuza ve kendine güvenize destek olabilir. Ama unutmayın insanlara veya doğaya zülm ile çıkarılmış mücevherlerin faydasından çok zararı vardır.

Başak Burcuna Hediye 24 Ağustos – 23 Eylül

Başaklar pratik hediyeleri tercih edecektir. Hayatlarını kolaylaştıracak ev aletleri veya organize olmalarına yardım edecek eşyalarla onları mutlu edebilirsiniz.

Okumayı çok sevdikleri için herzaman bir kitap hediye edebilirsiniz. Sinek kaydı dış görünüşleri ile gurur duydukları için kokulu sabunlar, kaliteli losyonlar hoşlarına gidecektir. Sağlıkları konusunda çok bilinçli oldukları için organik ürünlerle dolu bir sepet onları memnun edebilir.

Elleri ile çalışmayı çok sevdikleri için elektronik matkap, dikiş makinası ya da manikür-pedikür seti seçimleriniz arasında olabilir.

Merkür’ün yönettiği bir burç olduğu için yeşil taşlı mücevherler onların bilinçlerini artıracaktır. Eğer sizde Basak burcunun elementi olan toprak elementi özelliklerinden pratiklik, el mahareti ve düzene ihtiyaç duyuyorsanız toprak, çamur ve kil ile çalışabileceğiniz hobileri düşünebilirsiniz.

Terazi Burcuna Hediye 24 Eylül - 23 Ekim

Terazilerin müziğe olan ilgileri onların her zaman bir CD veya konser bileti ile mutlu olabileceğini bize düşündürür. Ancak unutmayın onlar hiç bir şeyi tek başına yapmayı sevmez, biletlerin en az iki kişilik olması gerekir. Bu burcun sembolü olan iki kefe alacağınız diğer hediyeler içinde size fikir vermelidir. Diğer bir değişle örneğin mum veya çerceve alacaksanız iki adet almayı ihmal etmeyin, böylece onların denge hissini zedelemezsiniz.

İnce zevklerine uygun kol düğmesi, ipek bir eşarp ya da burclarının metali olan bakırdan ev eşyaları iyi seçimlerdir. Hareketli sosyal hayatlarındaki randevuları onlara hatırlatan elektronik bir hediyeyi de düşünebilirsiniz.

Eğer çicek göndermek istiyorsanız, elinizle yazdığınız bir notla beraber bir demet kırmızı gülü tavsiye edebiliriz. Venüs tarafından yönetilen bu burcunun mücevheri depırlanta ve beyaz safirdir. Güzellik, diplomasi ve denge enerjisi için derinize değecek şekilde bu mücevherleri taşımayı deneyebilirsiniz. Ama unutmayın gerçek fayda için insalara veya doğaya zülm ile çıkarılmış mücevherlerin faydasından çok zararı vardır.

Akrep Burcuna Hediye 24 Ekim – 22 Kasım

Akreplerin doğalarında gizemli olmak vardır, onların bu gizemine katkıda bulunacak herşey hoşlarına gidebilir. Bunun ne olacağına karar vermek aslında biraz hayal gücü gerektirse de biz güneş gözlüğü, eşarp, geniş şapka, radar detektörünü tavsiye edebiliriz.

Gizemli ve trajik filmler ve kitaplardan hoşlanırlar. Herşeyin derinine inmeğe yatkın oldukları için kitap seçiminde bunu göz önünde bulundurmalısınız.

Bu seksi burca her zaman iç çamaşırı alabilirsiniz. Ayrıca deriden kıyafet ve aksesuarlarda hoşlarına gidecektir. Tarz olarak klasik ve uzun ömürlü eşyaları tercih ederler.

Bu enerjiyi kuvvetlendiren mücevher ise Mars burcunun kırmızı taşları ve özellikle kırmızı mercandır.

Yay Burcuna Hediye 23 Kasım – 21 Aralık

Yaylar için hediye almanın yarı heycanı onu açarken yaşanır. Eğer hediyeyi beğenmemişse hemen onu size belli edecektir. Beğenisini garantilemek istiyorsanız bu maceracı ve doğa sever burç için kamp malzemeleri, su geçirmez bot, dünya atlası gibi gezginlerin hoşuna gidecek eşyalar alın. Gezme, görme ve keşfetme merakları için son model dijital kamera veya eğer nereye gitmek istediğini biliyorsanız bir uçak bileti ile onu çok sevindirebilirsiniz.

Hayvan seven bir Yay burcuna hayvanları ile ilgili bir hediye alabilirsiniz veya köpek ve at resimli takvim onu sevindirecektir.

Entellektüel bu burç için kitap her zaman en güzel hediyedir ama her kitaba sevinmez ve ilgisini genelde derin konular çeker.

Yay burcunun yöneticisi Jüpiterdir, şansın ve pozitif enerjinin gücünü artırmak için sarı safir önerilir, sarı topaz da alternatiftir.

Oğlak Burcuna Hediye 22 Aralık – 20 Ocak

Bu kariyer odaklı burca iş hayatında kullanabileceği bir şey alırsanız hoşuna gidebilir. Kendi paraları ile almayacakları lüks eşyalar da onları memnun eder. Tarzları daha çok klasiktir ve eski değerlere önem verirler. Antika eşya veya aile mücevherini en çok takdir edecek burç Oğlaktır.

Kitap alacaksanız ipucu verelim tarihi konulardan hoşlanırlar. Bir parfüm için de yine klasik çizgiden ayrılmamalısınız.

Satürn tarafından yönetilen bu burcun mücevheri mavi safirdir. Mavi topazı genelde boyadıkları için tercih edilmez, tanzanit daha iyi bir alternatiftir.

Kova Burcuna Hediye 21 Ocak – 18 Subat

Uzun süredir onu görmüyorsanız bu sağı solu belli olmayan burcun şu anda nelerden hoşlandığını bilmek imkansızdır ama hep hoşlanacakları bir şeyi tahmin etmek gerekirse en son teknoloji aletler diyebiliriz.

Daha özel birsey arıyorsanız içinde beraber hatıralarınızı gösteren bir fotograf albümü önerebiliriz. Duygularını her zaman gösteremeyen bu burç için arkadaşlarının yeri her zaman ayrıdır.

Eğer bir kıyafet alacaksanız son modayı en iyi taşıyacak burçtur. Kitap alacaksanız ise astroloji veya evrenin sırları hakkında kitaplar ilgisini çekebilir.

Klasik astrolojide Satürn’ün yönettiği bu burç için mavi safir mücevherler tavsiyeedilir. Mavi topazı genelde boyadıkları için tercih edilmez, tanzanit daha iyi bir alternatiftir.

Balık Burcuna Hediye 19 Şubat – 20 Mart

Bu mistik burcu hayatın acımasız gerçeklerinden uzaklaştıracak bir hediye onlar için idealdir. Örneğin bir şişe şampanya, bir aşk şiirleri kitabı veya gizemli gücler hakkında bir roman. Su burcu olduğu için banyo köpükleri, tuzları, sabunları her zaman hoşlarına gider. Bu kategoride diğer akla gelen bir alternatif hediye ise sevimli akvaryum balıkları olabilir.

Bu doğuştan yetenekli fotografçıya dijital fotograf makinesi de alabilirsiniz. Balık burcunun klasik astrolojide yöneticisi Jüpiter’dir, şansın ve pozitif enerjinin gücünü artırmak için sarı safir önerilir, sarı topaz da alternatiftir.

Romantik ruhlarına hitap edecek mum ışında güzel bir akşam organize etmeyi de unutmayın.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
burclar, burçlar hediyeler, burçlar ve hediyeler, burclara, burçlara göre hediyeler, burçlara özel hediyeler, burclarin, burçların sevdiği hediyeler, gore, hediyeler, sevdigi, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi - Sevgililer Gününde Burçlara Göre Hediyeler Serap Burçlar ve Genel Özellikleri 1 10.02.15 16:37
Burçlara Göre Parfüm Seçimi - Burçların Parfümleri - Burçların Sevdiği Parfümler Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 1 24.01.15 20:52
Yay Burcuna Hediye - Yay Burcunun Sevdiği Hediyeler - Yay Burcu ve Hediye Okyanus Yay 0 21.12.12 17:18
Koç Burcuna Hediye - Koç Burcunun Sevdiği Hediyeler - Koç Burcu ve Hediye Okyanus Koç 0 21.12.12 17:01
Öğretmenler Gününde Alınabilecek Hediyeler SERDEM Genel Kültür 0 14.11.12 00:38


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:07 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2