tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
10 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
776

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 10.09.08, 13:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 10 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)

Bazı olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Ancak, olayların nedenleri üzerinde fazla durmayıp pratik çözümler bulabileceksiniz. Yeni isteklerinizin yaratacağı gelişmeler içine girebilirsiniz. Önceden olduğu gibi gerilim içine girmeyecek, sorunları büyütmeyeceksiniz.


Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)

Hem zihinsel hem de fiziksel açıdan potansiyelinizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak, enerjinizi kontrol etmeniz biraz zor olabilir. Öfkeli ve gergin bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Ya da kendinizi isteksiz, yorgun ve hasta hissedebilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanın.


İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)

Hoşgörülü davranmak size zor gelebilir fakat, biraz daha sakin ve anlayışlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Özellikle hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkileri dengede tutmaya özen gösterin. Onların bazı davranışları moralinizin bozulmasına neden olabilir. Karamsar davranmayın.


Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)

Dostlarınızdan alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Uzaklarda bulunan bir dostunuzla haberleşecek veya tesadüfen karşılaşacaksınız. Birlikte hoş bir gün geçirebilir, eski günlerden konuşabilirsiniz. Davet ve toplantılara katılabilir, kültürel faaliyetlerde bulunabilirsiniz.



Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Kaçamak aşklar yaşamak için içinizde itilim duyabilirsiniz. Ancak, kendinize pek de uygun olmayan kişilere kapılma ihtimaliniz var. Daha sonra pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının. Dostlarınızla birlikte olmak ve davetlere katılmak geriliminizi azaltıp rahatlatacak.


Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Komşularınız ve arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar yüzünden sorunlar çıkabilir. Kafanızı karıştıran kuruntular içine girmeniz mümkün. Ancak, kendinize olan güveniniz sarsılmayacak. Çalışmalarınızı sürdürmeyi başaracaksınız.


Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)

Genel olarak sakin ve rahat bir gün geçirmeniz mümkün. İsteklerinizi gerçekleştirmeye başladığınızı düşünebilirsiniz. Ufak tefek sorunları büyütmeyecek, ilişkilerinizi sıcak ve güçlü bir biçimde sürdüreceksiniz. Kendinize olan güveniniz ve anlayışlı olmanız olumlu etkileyecek.



Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)

Rahat olacağınız bir gün. Bazı gelişmeler öngördüğünüz biçimde oluşacak. Sevdiğinizin ilgisi ve yardımları moralinizi yükseltecek. Yalnız olanlar, sevgi duygularının yükseldiğini ve hoş ilişkiler kurmaya hazır olduklarını hissedebilirler. Hanım arkadaşlarınızla ilişkileriniz olumlu olacak.


Yay (23 Kasım - 21 Aralık)

Parasal sıkıntı duymanız mümkün. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Daha önce hesaplamadığınız ödemeler ortaya çıkabilir. Moralinizi yüksek tutmalısınız. Olumsuz düşünceler ve kuruntular içine girebilir, bu duygularınızı sevdiğinize yansıtabilirsiniz. İletişim sorunlarından sıkılabilirsiniz.


Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)

Öğlene doğru alacağınız bir haber duygularınızın yoğunlaşmasına neden olabilir. Ancak, bir kaç saat sürecek olan bu durumdan çok fazla etkilenmeyeceksiniz. Evinizde küçük toplantılar düzenleyebilir, dostlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Alacağınız teklifler hoşunuza gidecek.


Kova (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi ortaya koymadan önce durumu dikkatle araştırın. Farklı beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Ancak, geriliminizi çevrenize yansıtmamaya özen göstereceksiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınız evinize gelebilir.


Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün kendinizi hafiflemiş ve yükselmiş, hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi kolayca yapabilir, engelleri zorlanmadan aşabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, sizi mutlu edecek. Olumlu beklentiler içine gireceksiniz. Son derece enerjik bir biçimde harekete geçebilirsiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
10, 2008, burc, eylul, gunluk, yorumlariniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
30 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 30.09.08 05:13
23 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 23.09.08 04:17
21 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 21.09.08 08:46
8 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 08.09.08 12:44
2 EylüL 2008 Günlük Burç YorumLarınız Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 03.09.08 09:01


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:13 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2