tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > ÇOCUK DÜNYASI > Çocuk Eğlence > Çizgi Kahramanlar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Transformers Çizgi Film Kahramanı - Transformers Resimleri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
4078

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.09, 01:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Transformers Çizgi Film Kahramanı - Transformers Resimleri

Transformers Çizgi Film Kahramanı - Transformers - Çizgi Film Kahramanı



Transformers, 1984-1987 arasında yayınlanan kült bir çizgi filmdir. Amerikan-Japon ortak yapımıdır. Çizgi filmin ana karakterleri robotlardır ve iki robot grubu arasındaki mücadele konu alınır. İyi robotlar Autobot'lar, kötü robot grubu ise Decepticon'lardır. İyi Autobot'ların lideri tıra dönüşen Optimus Prime'dır. Kötü Decepticon'ların lideri ise çeşitli savaş araçlarına dönüşebilen Megatron'dur.


Başlangıç


9 milyon yıl önce Cybertron'un Altınçağı yaşanırken, Orion Pax adında bir liman işçisi olarak çalışmakta olan Optimus Prime, Ariel isimli bir kız arkadaşı ile sakin bir hayat sürdürmektedir. Uçabilme özelliğine sahip bir grup yeni robotun ortaya çıkması ve Orion'un bu gruba imrenme ile bakması ve katılmayı düşünmesi neticesinde, Orion Pax ile bu grubun lideri Megatron'un yolları kesişir. Megatron'un limandaki güç kaynağını elde etmek istemesi ve bu konuda Orion Pax'tan bazı taleplerde bulunması sonrasında çıkan çatışmada, Orion Pax ve kız arkadaşı Ariel önemli yaralar alırlar fakat kaçmayı başarırılar.
Kendilerine yardım edecek birilerini ararken, zaman yolculuğunda olan efsanevi Aerialbot'lar ile karşılaşan iki robot, gezginlerin sayesinde antik çağa ait autobot atalarından Alpha Trion'a ulaşırlar. Alpha Trion, bu iki robotu yarattığı yeni teknoloji ile baştan aşağı yenileyip, güçlendirirken, Orion Pax Optimus Prime'a, Ariel ise Elita One'a dönüşerek en güçlü 2 autobot savaşçısı haline dönüşür ve Megatron'a karşı olan isyana liderlik etmeye başlarlar. yeni üyeler bulup megatronla savaşır..

Dünya'ya geliş ve macera'nın devamı

Cybertron'daki enerji kaynaklarının (energon adı verilmekteydi) tükenmeye başlaması ile, Optimus Prime bir grup Autobot ile Elita'yı Cybertron'da bırakır ve adı Ark olan bir gemi ile yeni enerji kaynakları bulmak için yolculuğa çıkmaya karar verir. Bu yolculuk arifesinde Nemesis gemisinde olan Megatron'un güçlerinin saldırısına uğrayan gemi, ciddi hasar görerek içerisindeki Autobot ve Decepticon'lar ile yakınlardaki bir gezegen üzerindeki (Dünya) volkana düşerek orada sıkışır. Bu çatışmadan 4 milyon yıl sonra (Dünya zamanı ile 1984 yılında) volkanın harekete geçmesi ile Optimus'un gemisinin bilgisayarı Teletraan 1 tekrar çalışmaya başlar ve o anda saldırı nedeni ile aynı gemide olan Decepticon'lar ile Autobot'lar tekrar aktive olarak dünyadaki savaşlarına başlarlar.

Megatron ve emrindeki Decepticon'lar dünya üzerindeki kaynakları, ihtiyaç duydukları energon'u üretmek amacı ile kullanmak isterken, Autobot'lar ise cybertron'daki direnişlerine devam etmekte ve bu konuda da bazı insanlardan yardım almaktadırlar. Witwicky ailesi fertleri ile yakın ilişkiler kuran ve bu aile ile birlikte Decepticon'lara karşı savaşan Autobotlar, Dünya'ya geldikten sonra, birçok yeni robot karakter kadroya eklenmiş, Autobotlar güçlü dinobotlar'ı ve aerialbotlar'ı üreterek yeni müttefikler elde ederken, Decepticonlar ise deli bir bilimadamı olan Dr. Arkeville ile işbirliği kurmuşlar, daha sonraları ise kendilerine Stunticon ve Combaticon isimli yeni robot müttefikerler üretmişlerdir.

2005 yılında, Dünya'daki büyük savaşın 20. yılında, Decepticon'ların autobot şehrine yaptığı büyük saldırı ile, her iki tarafta da önemli kayıplar yaşanmış, fakat Optimus Prime'ın kendini feda ederek gerçekleştirdiği plan ile Megatron ve emrindeki Decepticon'lar yenilgiye uğratılmış, ölen Optimus Prime'ın yerine Rodimus Prime geçmiştir.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cizgi, film, kahramani, resimleri, transformers, transformers çizgi film kahramanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
One Piece Çizgi Film Kahramanı - One Piece - One Piece Resimleri Mavi Lord Çizgi Kahramanlar 1 13.06.17 17:48
Çizgi Film Masaüstü Resimleri- Çizgi Film Kahramanları - Çizgi Film Wallpapers Mavi Lord Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 21.04.11 03:45
ThunderCats - ThunderCats Resimleri - ThunderCats Kimdir - Çizgi Film Kahramanı Mavi Lord Çizgi Kahramanlar 0 13.12.09 01:43
Azumanga Daiō Çizgi Film Kahramanı - Azumanga Daiō Resimleri Mavi Lord Çizgi Kahramanlar 0 13.12.09 01:35
DeadPool Çizgi Film Kahramanı Resimleri Okyanus Boyama Kitapları-Resimleri 0 26.07.09 17:05


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:48 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2