tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Çorbalar
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Çorbalar Çeşitli çorba tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Çerkez Çorbası
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
755

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.02.08, 20:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Red face Çerkez Çorbası

Çerkez Çorbası

MALZEMELER
500 gr. kuşbaşı kuzu ya da koyun eti
3 adet taze mısır
Yarım kg. taze yeşil fasulye
2 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı margarin
2 adet küçük kırmızı acı biber
Yeteri kadar tuz

HAZIRLANIŞI
Kuşbaşı etleri, üzerini örtecek kadar su ilavesiyle orta ısıdaki ateşte haşlanmaya bırakalım.
Haşlanan etlerin üzerine tanelenmiş taze mısır ve en fazla 2-3 santim boyunda bıçakla doğranmış taze yeşil fasulyeleri ekleyelim.
Çorbamızın kıvamında olması için 1,5 su bardağı sıcak su da ilave edebiliriz. Tuzunu da katarak pişmeye bırakalım.
Bu arada bir tavaya yağ koyalım. Yağ erir erimez yarım ay şeklinde ama çok ince kıyılmış soğanları ekleyerek rengi hafif kahverengileşinceye kadar kavuralım. Üzerine kırmızı toz biber ekleyip, soğanlı sosumuzun altını kapatalım.
Mısırlar ve yeşil fasulyeler iyice yumuşayıp yenebilecek kıvama geldiğinde çorba pişmiş demektir. Pişen çorbanın üzerine yukarıda hazırladığımız soğanlı sosu gezdirelim ve servise sunalım.
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.08, 21:04   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
 
handsome3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 486
Konular: 150
Puan Grafiği
Rep Puanı:1280
Rep Gücü:0
RD:handsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
15 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart





T E Ş E K Ü R

E D E R >>>>>>>>>>>>>
handsome3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cerkez, çerkez çorbası, çerkez çorbası nasıl yapılır, çerkez çorbası tarifi, corbasi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Çerkez Tavuğu - Çerkez Tavuğu Tarifi - Çerkez Tavuğu Yapılışı Başak Tavuk Yemekleri 0 08.12.13 00:52
Çerkez Hamidiye İlköğretim Okulu Soma Manisa - Manisa Soma Çerkez Hamidiye İlköğretim Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 24.05.13 01:49
Yaz Çorbası Tarifi - Yaz Çorbası Nasıl Yapılır AnGeL Çorbalar 0 18.07.11 18:09
Bebekler İçin Sebze Çorbası Tarifi - Bebek Çorbası Nasıl Yapılır AnGeL Bebek Yemekleri 0 18.07.11 17:59
Çerkez Etem Biyografisi,Çerkez Etem Hayatı,Çerkez Etem Yaşamı,Çerkez Etem Kimdir? İpek Diger Ünlülerin Biyografileri 0 01.07.09 17:30


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:45 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2