|   Sarımsaklı Havuç Çorbası - Sarımsaklı Havuç Çorbası Yapılışı 
 Sarımsaklı Havuç Çorbası Tarifi - Sarımsaklı Havuç Çorbası Yapılışı - Sarımsaklı Havuç Çorbası Nasıl Yapılır - Sarımsaklı Havuç Çorbası Malzemeleri
 
 
 MALZEMESİ (5 kişilik)
 2 çorbo kaşığı tereyağı veya margarin
 5 diş sarımsak
 1 çay bardağı tel şebriye
 2 adet havuç
 4 su bardağı et suyu veya su
 Yarım çay kaşığı kimyon
 tuz
 karabiber
 kuru nane
 Üzerine:
 Limon dilimleri
 
 Bir tencere tereyağını alıp, eritin. İçine ince kıyılmış sarmısak ve tel şehriyeyi atıp, kavurun. Ardından rendelenmiş havuçları ilave edip, 5 dakika kadar bepsini birlikte kavurun. Et suyunu ekleyip, havuçlar yumuşayana dek pişirin. Pişirme sırasında kimyon, tuz, karabiber ve kuru naneyi serpin. Çorba pişince ocaktan alın. Limon dilimleri ile birlikte servis yapın.
  --------------Tualimforum İmzam--------------
   |