tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Memleketini Tanı > Karadeniz Bölgesi > Çorum
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Sungurlu Hitit Kız Öğrenci Yurdu Çorum - Çorum Sungurlu Hitit Kız Öğrenci Yurdu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1614

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.09.13, 19:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Hatay
Mesajlar: 7.633
Konular: 6762
Puan Grafiği
Rep Puanı:3830
Rep Gücü:62
RD:Tolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond reputeTolga has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 447
189 Mesajına 278 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Sungurlu Hitit Kız Öğrenci Yurdu Çorum - Çorum Sungurlu Hitit Kız Öğrenci Yurdu

Sungurlu Hitit Kız Öğrenci Yurdu Çorum - Çorum Sungurlu Hitit Kız Öğrenci Yurdu

Yurt Adı: Sungurlu Hitit Kız Öğrenci Yurdu
İl/İlçe: Çorum / Sungurlu
Kapasite: 94
Yetkili: Funda Şahin - Yasin Şahin
Adres: Sunguroğlu Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi No: 57/3 Sungurlu / Çorum (Sunguroğlu Mahallesi Cengiztopel Caddesi Yapı Kredi Bankası Üzeri No: 57/3 Sungurlu / Çorum )
Tel: 0 364 312 00 19
Fax: 0 364 312 00 19
Gsm: 0 541 208 06 19

Genel Bilgi

Hitit kız öğrenci pansiyonumuz sungurlunun en fazla öğrenci kapasitesine sahip tam güvenlikli 14 ayrı nokta da kamera sistemi - Kartlı giriş sistemleri - Özel güvenlik konforlu ve en rahat öğrenci yurdurur.

Hedefimiz pansiyonumuz da konaklayan öğrencilerimize sungurluda öğrenim gördüğü sürece kendi aile bireylerimizden bir bireymiş gibi görüp gözetip hertürlü desteği vererek en güzel ve başarılı şekil de öğrenim hayatını neticelendirmesini sağlamaktır.

Değerli velilerimiz bizler sizlerin emaneti çocuklarımıza her an her dakika anne ve baba yakınlığında ve samımıyetın de kol kanat olup sizlerin gözünü arkada bırakmayacağımızı temin ederiz.

İmkanlar

ODALARDA NELER VAR

Odalarımız 2 - 3 -4 kişilik olarak dizayn edilmiştir. Banyo ve tuvalet, ortopedik yatak, çalışmamasası, gardrop, TV yayını, internet hattı - Mutfak ve mizibuzdolabı

İNTERNET

24 saat yüksek hızda kesintisiz internet hizmetinden faydalanabilir, gerek derslerinizde ve araştırmalarınızda gerekse kişisel internet kullanımından sınırsız yararlanabilirsiniz. İletişim çağında birincil öncelikli ihtiyaç olan internet hayatınızı kolaylaştıracaktır.

GÜVENLİK

Depreme dayanıklı binalarda kamera kayıt sistemleri ile donatılan pansiyonumuz da kendinizi güvende hissedeceksiniz. ayrıca yangın uyarı sistemi, odalara ve katlara kartlı giriş sistemi güvenliğinizi konfora dönüştürecektir.

ÇAMAŞIRHANE

Hitit apart da özel çamaşır odasında tam otomatik makinelerde çamaşırlarınızı yıkama ve kurutma imkanlarına ücretsiz sahip olacaksınız. Ya da kendiniz yıkamak ve ütülemek istemiyor musunuz. Profesyonel bir ekip sizin yerinize ufak bir ücret karşılığı çamaşırlarınızı yıkayıp, kurutup, ütüledikten sonra odanıza bırakabilir. Tek yapmanız gereken, temizlenmesini istediğiniz kıyafetlerin odanızdan alınması için bize haber vermek olacaktır.

KONFOR

Merkezi ısıtma ve 24 saat kesintisiz hizmetlerle öğrencilere adeta bir rezidans konforu sunulmaktadır. Ayrıca valiz odası, kişisel posta kutusu, düzenli kat ve oda temizliği öğrencilerimize sunduğumuz diğer konforlar arasında yer almaktadır. Hitit de kütüphane ve çalışma salonları ekip çalışması vearaştırma olanağı da sağlamaktadır. Öğrencilerin her türlü sağlık sorunlarına anında müdahale edebilecek olan sağlık noktası birimimiz hizmet vermektedir.

TEKNOLOJİ

Odalarınızda ven ortak yaşam alanlarında, kablosuz internet hizmetine ulaşabileceksiniz. Size özel kartınızla, Hitit Öğrenci Evi’nin ana girişine, katlarınıza ve odalarınıza girebileceksiniz.

TV ROOM

Günün yorgunluğunu arkadaşlarınızla Tv izleyerek atabilirsiniz.

DERS ÇALIŞMA İMKANI

Odanızda size özel çalışma masanızda evinizin konforunda ders çalışabilirsiniz. İsterseniz etüd odasında dersinizi çalışırken aynı zamanda da internete bağlanabilirsiniz.

Avantajlar

Öğrencilerimiz, temel ihtiyaçları olan yemek, ısınma, bulaşık, tamirat gibi işleri düşünmeden tamamen derslerine adapte olacaktır.

Hastalık halinde veya aciz kaldığı durmalarda sahipsiz kalmayacaktır.

Öğrencilerimizin giriş ve çıkış saatlerini kontrol eden denetim mekanizması velilerimizin huzur içinde olmaları sağlanacaktır.

Kamera kayıt sistemleri

24 saat kablolu ve wi-fi internet iletişimi

24 saat kesintisiz sıcak su

24 saat teknik destek

7/24 güvenlik

Merkezi ısıtma

Kütüphane ve çalışma salonu

Valiz odası İmkânları fazla eşyalarınız odanızda yer kaplamasın

Etkinlikler

Eğitim öğretim yılı boyunca düzenli olarak yapılan kültürgezilerimiz ,sinema tiyatro , sınavlar öncesi ve sınavlar sonrasın da moral geceleri ve hediye çekilişleri , öğrenci arkadaşlarımız dan gelen talepler doğrultusunda da farklı etkinlikler.

Ulaşım

Hitit kız apart şehrin merkez noktasın da bulunmakta olup ,devlet daireleri , bankalar ve yüksek okula yürüme mesafesi 5 dakikadır.

Diğer Bilgiler

NEDEN HİTİT

Konumu itibariyle Restoran,Kafe,Alışveriş Merkezi gibi sosyal aktivite yelpazesi hayli geniş ve öğrenci nüfusu yoğun bir bölgededir.

Hitit‘in en büyük özelliği, Anında Çözüm ilkesiyle hareket eden bir işletmeye sahip olmasıdır. Gerek velilerimizden, gerekse öğrencilerimizden gelen herhangi bir istek anında yerine getirilmektedir. Bunun için Hititde 24 saat boyunca gece ve gündüz görevlileri vardır.

Hitit’in dizayn ve dekorasyonu yapılırken burada kalacak öğrencilerin kendilerini kendi evlerinde hissedebilmeleri göz önünde tutulmuştur. .

Hitit in en büyük farkı, kuşkusuz yemekleridir. Yemeklerimiz, en kaliteli gıda malzemeleri kullanılarak özenle hazırlanır.Hitit öğrencileri okul dönüşünde tadına doyamıyacakları kadarlezzetli yemeklerin sıcacık ikram edileceğini bilerek yurda gelirler. Hititde soğuk yemek ikram edilmez.

En soğuk kış günlerinde dahi sıcacıktır. Hitit’de kimse üşümez.brHitit de sosyal aktivite ler ve arkadaşlıklar güzeldir.

Hitit 24 saat 14 ayrı konum da konuşlandırılmış ve birtanesi bina dışında 365 derece kayıt yapan mobese kameraları ile güvenlik kontrolü altında dır.

Hitit en geniş odalara sahip öğrenci yurdudur , Ders çalışma imkanı nı en rahat Hitit’de bulursunuz.

Hitit de ikamet eden 4 Bayan Doktor 3 Hemşire Hemşire ve 6 bayan Öğretmen vardır öğrencilerimiz memur arkadaşlardan her türlü istifade edebilmektedir.

Hitit’de yabancı dil kursu – El sanatları kursu – müzik ve resim kursları profesyonel hocalar tarafın dan sürekli verilmekte olup ücretsizdir.

Hitit birinci sınıf işletmesiyle olduğu kadar referanslarıyla da markalaşmış, seçkin ailelerin tercihi olmaktan gurur duyan özel ve ayrıcalıklı bir müessesedir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Tolga
Tolga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Tolga Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
corum, çorum hitit kız öğrenci yurdu, çorum sungurlu hitit kız öğrenci yurdu, hitit, hitit kız öğrenci yurdu, hitit kız öğrenci yurdu çorum, hitit kız öğrenci yurdu sungurlu, kiz, ogrenci, sungurlu, sungurlu hitit kız öğrenci yurdu, sungurlu hitit kız öğrenci yurdu çorum, yurdu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Şehit Mahmut Peşmen Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Sungurlu Çorum - Çorum Sungurlu Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 17.08.12 22:50
Şehit Bayram Kesekler Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Sungurlu Çorum - Çorum Sungurlu Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 17.08.12 22:40
Sungurlu Dr.Sedat Dr.Melahat Baran İlköğretim Okulu Sungurlu Çorum - Çorum Sungurlu Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 17.08.12 22:34
İnegazili Nazik Bekmezci İlköğretim Okulu Sungurlu Çorum - Çorum Sungurlu İnegazili Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 17.08.12 02:24
Çorum Sungurlu İlçesinde Bulunan Özel Öğrenci Yurtları Adresi ve Telefonları Betül Çorum 0 12.09.11 01:49


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:06 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2