tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Diğer Spor Dalları
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Diğer Spor Dalları Spora dair herşey...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Mercedes, Bahreyn'de Galibiyet Kovalayacak
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
642

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.03.10, 19:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Mercedes, Bahreyn'de Galibiyet Kovalayacak

Bahreyn'de başlamak"
"Herkesin nerede olduğunu gördüğümüzde ne tip bir görev üstleneceğimizi ve nasıl bir tepki vermemiz gerektiğini de göreceğiz. Hedefimiz her zaman, bir sonraki yarışı kazanmaktır. Ve bir sonraki yarış da Bahreyn"
Bununla birlikte kışın zor geçtiğini söyleyen Brawn, Mercedes'in henüz %100 hazır olmadığını kabul etti.
Brawn: "İstediğimiz kadar hazır değiliz. Ama o noktaya ilerliyoruz. Oldukça zor bir kış dönemi oldu. Eskisinin aksine 700 kişi yerine 450 kişi ile geçen ilk kıştı, bir kaç alanda kayıpları hissettik"
"Ama araçtan mekul seivyede memnunum. İyi şeyler vaat ediyor. Gelişim hızımızı sorumamız lazım, sonrasında ise sorun kalmayacak"
İngiliz teknik adam, takımının tempo açısından liderden biraz uzak kaldığını ama bu konuda çok endişe etmediğini söyledi.
Brawn: "(Farkın) 1 saniye olduğunu düşünmüyorum. Yapılanlara ayrıntılı bir şekilde bakmalısınız. Bizim ağır yakıt yükü ile yaptığımız sürüşlerde ve yarış sürüşlerimizde, aracı doğru ayarladığımızda rekabetçi olduğumuzu düşünüyorum. Sadece aracı doğru ayarlamak biraz aldatıcı"
"Michael, düzgün bir hafif yüklü sıralama sürüşü yapmadı ama Nico, bir sürüş yaptı ve kesinlikle fena değildi. Üçüncü test gününü, en iyi zamanla tamamladı. Bu yüzden bir saniye geride olduğumuzu düşünmüyorum. Önceden de söylediğim gibi henüz istediğimiz yerde değiliz ama bu, değişken bir hedef"
"İşimizin doğası bu. Lider takım, daima herkes için hedeftir ve lider olan sadece bir takım vardır. Diğerleri ise yakalamak zorunda kalır"
"Lider olma döneminden geçtik ve yakalayan olma döneminden de. Şu anda yakalamak için yapmamız gereken daha çok şey var ama fazla endişe etmiyorum"
Brawn, sezonun açılış yarışı için takımın büyük bir güncelleme üreteceğini de doğruladı.
Brawn: "Bahreyn için bir yeniliğimiz var. Barselona'ya getirmeyip son dakikaya bırakma kararı aldık. Parçaları test etmeden de değerlendirme yapmayı öğrendik. Test yapmadığınız sezonlarda bu hayati önem taşıyor; sene içerisinde yarışlara yenilikler getirmelisiniz"



Webber, Şampiyonluk Tahmininde Bulunmuyor


Uzun sürüşler hakkında şüpheler olsa da RB6 gridin en hızlı araçlarından biri gibi görünüyor ve Webber de bu sezonki şansının yüksek olduğunu düşünüyor.
Ancak Avustralyalı pilot da rakipleri gibi, bu sezon takımlar arasındaki rekabetin çok güçlü olacağını ve bu yüzden başarıyı garanti görmenin hata olacağını söylüyor.
Gazzetta dello Sport'a demeç veren Webber, "Benden bu sezon şampiyon olacağımı söylememi beklemeyin. Bu intihar niteliğinde bir şey olurdu. Ben sadece bu sezon geçen sezona göre daha fazla yarış kazanmayı hedefliyorum. Özel bir şeyler yapabilmek için elimizde fırsat var." dedi.
Araçla ilgili hisleri sorulduğunda ise Webber, "Sınırlı yakıtla piste çıktığımızda süper hızlıyız. Rekabet azlığı nedeniyle lastikler bir adım geride, tur zamanları yükseldi ama aerodinamikler inanılmaz. Her neyse, henüz konuşmak için erken. Sonuna kadar çok yakın bir şampiyona olacaktır ve garanti ediyorum ki izlenmeye değecek." diye konuştu.
Formula 1'in yeni takımlarına karşı yapılan eleştirilere de katılan Webber, düşüncelerini sivri bir dille anlattı:
"Utanç verici. Henüz tek bir tur bile atamamış insanların yarışlara çıkacak olması inanılmaz bir şey. Mickey Fare ya da Tom ve Jeryy gibi bir olay. Gride motoruyla Valentino Rossi'yi çıkarmak bile daha mantıklı olurdu."
"Rossi harika bir sürücü. F1'in onun gibi bir karaktere ihtiyacı var. 2010'daki ilk zaferimde taraftarlar için bir şeyler yapacağım; Rossi tarzı kadar etkileyici olmayacaktır ama onlara teşekkür etmeye
yetecektir."



Toro Rosso Orta Grup Mücadelesi Vermeyi Umuyor

Sauber ve Williams ile mücadele edebileceğini düşünüyor.
"İlk izlenimler iyi yönde. bir günde şans eseri 600 km kat edemezsiniz."
"Şu anda olmamız gereken yerde olduğumuzu düşünüyorum. Kendimizi Red Bull, Ferrari, McLaren ve Mercedes ile karşılaştıramayız çünkü önceki grup şimdiden çok uzakta görünüyor."
"Biz Williams, Renault ve Sauber ile birlikte Jerez'de orta gruba yakındık. Sonra Jerez'deki ikinci testlerde Sauber ve Renault daha iyi işler çıkardılar. Williams da bizden biraz daha hızlıydı. Yine de çok uzakta olmayacağımızı söyleyebilirim."
Faenza merkezli takım geçtiğimiz sezonu sekiz puanla onuncu sırada tamamlamıştı




--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bahreyn'de galibiyet kovalayacak, bahreynde, galibiyet, kovalayacak, mercedes


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Bahreyn Uluslararası Plaka Kodu - Bahreyn Trafik Kodu - Bahreyn Trafik Plakası Kodu Esra Asya Ülkeleri 1 26.03.19 15:43
Rüyada Galibiyet Görmek - Rüyada Galibiyet Görmek Açıklaması ve Yorumu - Galibiyet Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 13.01.13 05:13
Mercedes McNab Biyografisi - Mercedes McNab Hayatı - Mercedes McNab Kimdir Eylül Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 23.12.11 01:14
Bahreyn Başkenti - Bahreyn'in Başkenti Neresi - Bahreyn Devletinin Başkenti Esra Asya Ülkeleri 0 24.09.11 18:50
Mercedes Resimleri-Mercedes Otomobil Resim Arşivi Mavi Lord Motorlu Araçlar Resimleri 5 23.11.09 16:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:27 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2