tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) > Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) Diğer spor dallarındaki sporcuların hayatı ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Chalid Arrab Biyografisi-Chalid Arrab Hayatı-Die Faust Yaşamı-Chalid Arrab Die Faust
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
974

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 15.08.09, 16:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Chalid Arrab Biyografisi-Chalid Arrab Hayatı-Die Faust Yaşamı-Chalid Arrab Die Faust

Chalid Arrab Biyografisi-Chalid Arrab Hayatı-Die Faust Yaşamı-Chalid Arrab Die Faust Kimdir?

28 Mayıs 1975 yılında Almanya’nın Köln şehrinde dünyaya geldi. Fas asıllı Alman dövüşçü Kick Boks ve Dövüş Sanatları kategorilerinde yer almaktadır. Antrenörlüğünü ise Hollandalı dünyaca ünlü antrenör Cor Hammers’ın eşliğinde Hollanda’nın Breda kentindeki ‘Golden Glory‘ cimnastik salonunda devam etmektedir.

Chalid Arrab, amatör kariyeri boyunca çıktığı 37 karşılaşmanın 34’ünü kazanırken bu galibiyetlerden 31’ni nakavtlı olarak gerçekleştirdi.Bu denli yüksek galibiyet ve nakavt yüzdesi ona Almanca’da yumruk anlamına gelen ‘Die Faust’ lakabıyla anılmasını sağladı. Boks ağırlıklı maçlar çıkartması ile tanınır.

29 Nisan 2006 yılında ilk kez, Las Vegas’ta gerçekleştirilen K-1 Dünya Grand Prisinde yer aldı. Bu turnuvanın en büyük favorilerinden biri olarak gösteriliyordu. Bir diğer ayrıntı ise henüz turnuvanın başlangıcına bir hafta kala Almanya’da önemli bir trafik kazası geçirmişti. Bu kazadan ise önemli bir hasar görmeden sağlıklı bir şekilde ayrıldı.

Turnuvanın çeyrek finallerine gelindiğinde eski güreşçilerden Sean O’Haire ile karşılaşan Chalid seri vuruşların ardından gelen aparkatlar ile rakibini ilk roundda devirmesini bildi.
Yarı finalde ise Carter Williams ile karşılaştı. Aslında maç, Fas asıllı Alman dövüşçü Chalid için çok da istediği gibi gitmiyordu. Amerikalı rakibi, Chalid’e ikinci roundda sağ diz darbesi ile saydırmayı da başarmıştı. Maç sonunda yapılan puanlamalar sonucu az bir farkla da olsa kazanan Carter Williams’dı. Ne var ki, bu karşılaşmadan Amerkalı Carter da hasarla çıkmıştı. Burnu kırılan ve incik kemiğinden sakatlanan Carter, K-1 Kuralları gereği sakatlığının sürmesi nedeni ile finale kalamadı. Ve finale çıkan isim Chalid Arrab oldu. Chalid’in rakibi finalde Gary Goodridge idi. Bu karşılaşmaya da iyi başlayamamıştı Chalid Arrab. Gary Goodridge sol hook çengel şeklindeki darbesi ile ilk roundda ve daha sonra da üçüncü roundda olmak üzere iki kez rakibini yere düşürmeyi başardı. Chalid Arrab’ın maçı sayı ile kazanma şansı bu iki knock-down pozisyonu ile oldukça azalmıştı. Şampiyonluğa giden yol yapılabilecek bir nakavttan geçiyordu ve bunun için rakibinin üzerine doğru yüklendi Chalid. Üçüncü roundun ortalarında rakibinin çenesine doğru yönelttiği sert sağ hook vuruş rakibinin nakavt olmasına neden oldu. ’Yumruk’ lakaplı Kick Boksçunun maç içindeki bu geri dönüşü onun K-1 Dünya Grand Prix'i Amerika şampiyonu olmasını sağladı. Aynı zamanda bu karşılaşmaya Gary Goodridge tarafından bakıldığında ne denli dramatik bir sonuç olacağını düşünmemek elde değildir.

30 Eylül 2006’da K-1 Dünya Grand Prix'i elemelerinde, Osaka’da yapılan organizasyonda Musashi ‘yi sayı ile yenerek ilk kez K-1 Dünya Şampiyonluğu finallerinde yer almaya hak kazandı.

2 Aralık 2006’da K-1 Dünya Grand Prix'i çeyrek finallerinde dört kez dünya şampiyonu olmayı başarmış Ernesto Hoost ile karşılaştı. Üç round boyunca dengenin bozulmadığı karşılaşmada sonucu ekstra roundun sonunda sayı hakemleri söyledi ve sayı ile galip ayrılan dövüşçü Ernesto Hoost oldu.

Chalid Arrab, Hollandalı aktris ve TV sunuculuğu da yapan Jorinde Moll ile evli.

11 Ağustos tarihinde Mighty Mo ile dövüşmesi planlanıyordu. Las Vegas’ta gerçekleştirilmesi planlanan bu gece öncesi yaşadığı vize problemleri nedeni ile turnuvada yer alamadı ve yerini Stefan Bitz Leko’ya bırakmak zorunda kaldı.

2008 K-1 Yokohama'da ekstra roundda Rus rakibi Alexander Picknunov'a puanla mağlup olunca büyük üzüntü yaşadı.

Dereceleri:

2006 K-1 World GP 2006 in Las Vegas Şampiyonu
Profesyonel Kick Boks kariyeri ,41 karşılaşmada 34 gaibiyeti ve 7 mağlubiyeti bulunmakta.Kazandığı karşılaşmlarda 27 nakavt elde etti.

1,78 boyunda ve 93 kilo ağırlığındadır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
arrab, biyografisichalid, chalid, chalid arrab, chalid arrab biyografi, chalid arrab biyografisi, chalid arrab hakkında, chalid arrab hakkında bilgi, chalid arrab hayatı, chalid arrab kim, chalid arrab kimdir, chalid arrab özgeçmişi, chalid arrab yaşamı, die, faust, hayatidie, yasamichalid


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Air Biyografisi-Air Hayatı-Air Yaşamı-Air Kimdir?Grup Air Biyografisi Akasya Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) 1 26.04.19 17:38
Fun Biyografisi - Fun Kimdir - Fun Hayatı - Fun Yaşamı - Fun İngilizce Biyografisi Kartal Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) 1 13.01.17 23:18
Pol Pot Biyografisi,Pol Pot Hayatı,Pol Pot Yaşamı,Pol Pot Kimdir?Saloth Sar Hayatı İpek Diger Ünlülerin Biyografileri 0 30.06.09 16:04
Faust - Yohan Wolfgang Van GOETHE /Kitap Özeti Okyanus Dünya Edebiyatından Kitap Özetleri 0 10.01.09 03:08
Shakira Biyografisi - Hayatı - yaşamı - sanatçı hayatı Kardelen Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) 0 21.10.08 03:16


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:09 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2