tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) > Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) Diğer spor dallarındaki sporcuların hayatı ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Cody Rhodes-Cody Garrett Runnels Hayatı(Smackdown)
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1575

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.10.09, 17:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Cody Rhodes-Cody Garrett Runnels Hayatı(Smackdown)

Cody Rhodes-Cody Garrett Runnels Hayatı(Smackdown)



Cody Garrett Runnels (d. 30 Haziran, 1985) Amerikan profesyonel güreşçi. Şu anda World Wrestling Entertainment (WWE)'ın RAW brandinde çalışıyor.
Rhodes'un lisede başarılı bir güreş kariyeri vardı. İlk yıllarında Georgia state turnuvasını kazandı, yenilmezlik serisi oldu ve 189 lb title'ı son sınıfa kadar başarıyla korudu. Liseyi bitirdikten sonra oyunculuk okuluna girdi.

Rhodes, Ağustos 2006 ortalarında Shawn Spears ile takım oluşturdu ve Deuce 'n Domino ile OVW Southern Tag Team Championship için çekişmeye başladılar. 18 Ekim ve 13 Aralık 2006' da bu kemerleri onlardan iki kez aldılar. Rhodes ve Spears takım şampiyonlarıyken araları açılmaya başladı. İki isim Spears' ın, Rhodes' un tekli kariyerindeki başarıları kıskanması sonucu çekişmeye başladılar. Rhodes, 17 Şubat 2007'deki house show'da OVW Heavyweight Championship' i Paul Burchill' den kazanınca araları açıldı, Rhodes bu kemeri bir gün sonra tekrar Paul Burchill' e kaybetti. Spears' da buna yanıt olarak OVW Television Championship' i kazandı. 11 Nisan'da takım kemerlerini kaybettiler. Rhodes, 6 Temmuz 2007' de eski takım arkadaşı, yeni düşmanı Spears' ı yendi ve yeni OVW Television Champion oldu. Bir hafta sonra kemeri Spears' a kaybetti.
29 Haziran Night of Champions' da, Rhodes, Holly' e saldırdı ve DiBiase' nin partneri olduğunu açıkladı, maçı onun kazanmasına yardım etti. Böylece Rhodes, kötü adam olmuş oldu. Kemerleri bir ay kadar tuttuktan sonra, 4 Ağustos'ta John Cena ve Batista' ya kaybettiler. Sonraki hafta kemerlerini geri aldılar. Rhodes ve DiBiase ikilisine Manu'da katıldı ve bu üçlü, ikinci jenerasyon starların oluşturduğu grubu kurdular. 27 Ekim 2008 Raw şovunda kemerlerini CM Punk ve Kofi Kingston' a kaybettiler.
Bu sırada, Rhodes, DiBiase ve Manu, Randy Orton ile bir hikayeye girmeye başladılar, Orton onları aşağılamaya ve eleştirmeye başladı, ayrıca 3 Kasım Raw 'da DiBiase' ye saldırdı. Survivor Series'de, Rhodes, Orton'ın kaptanlığını yaptığı Eliminasyon maçına katıldı ve Orton ile birlikte elenmeden kalan tek kişi oldu. Rhodes ve Manu, Orton'ın ittifak teklifini kabul ettiler. Kendilerini "The Legacy" olarak Triple H ve Batista' ya karşı yaptıkları handicap maçında tanıttılar. Orton, Legacy üyelerini denemeye başladı ve iki hafta sonunda Manu ve Sim Snuka gruptan atıldı. 12 Ocak'ta, Manu ve Snuka, dönüşünü yapan DiBiase ile birlikte Rhodes'a Orton'a saldırması için bir şans verdiler ama Rhodes kabul etmedi. Manu ve Snuka, Orton'a saldıracakken DiBiase, Manu ve Snuka' ya saldırarak Orton ve Rhodes' a katıldı ve The Legacy' nin üyesi oldu. 26 Nisan Backlash'de, Rhodes, DiBiase ve Orton, Triple H, Batista ve Shane McMahon takımını yendi ve maç kuralına göre Orton, WWE kemerini aldı. 17 Mayıs Judgment Day'de Batista ve Orton arasındaki mücadelede Orton'a yardım ettiler ve Batista bu maçı DQ olarak kazandı.

Rhodes, Dusty Rhodes' ın oğlu ve "Goldust" olarak bilinen WWE güreşçisi Dustin Rhodes' in kardeşidir. Ayrıca "Typhoon" ya da "Tugboat" olarak bilinen Jerry Sags ve Fred Ottman' ın yeğenidir. 31 Mart 2007' de WWE Hall of Fame seremonisinde Rhodes, kardeşi Dustin ile birlikte babası Dusty Rhodes' u Hall of Fame' e takdim etti.

Bitirici ve diğer hareketleri
Cross Rhodes (Rolling cutter) – 2009–
The Silver Spoon DDT (Flowing snap DDT)
Bionic elbow
Bulldog
Crossbody, bazen top rope' dan
Dropkick, bazen top rope' dan
Moonsault
Pointed knee drop
Punching combination
Russian legsweep
Snap scoop powerslam

Menajerleri
Cherry

Giriş müzikleri
Rhodes giriş müziği olarak ""Out to Kill"' i kullanıyordu. Ted DiBiase ile takım olduktan sonra (daha sonra tek başına) Priceless müziğini kullanmaya başladı. Daha sonra Rhodes ve DiBiase, Priceless müziğinin remix versiyonunu kullanmaya başladılar.

Ohio Valley Wrestling
OVW Heavyweight Championship (1 kere)
OVW Southern Tag Team Championship (2 kere) – Shawn Spears ile
OVW Television Championship (1 kere)
Pro Wrestling Illustrated
Kendini En Çok Geliştiren Güreşçi (2008)
2008 yılında PWI 500' de 79. oldu.
World Wrestling Entertainment
World Tag Team Championship (3 kere) – Hardcore Holly ile (1) ve Ted DiBiase ile (2)
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okyanus Kullanıcısına bu mesajı için 7 üye teşekkür etti:
Cevapla

Tags
cody, cody garrett runnels, cody garrett runnels biyografisi, cody garrett runnels hakkında, cody garrett runnels hayatı, cody garrett runnels hayatı(smackdown), cody garrett runnels kimdir, cody garrett runnels yaşamı, cody rhodes, cody rhodes biyografi, cody rhodes biyografisi, cody rhodes hakkında, cody rhodes hakkında bilgi, cody rhodes hayatı, cody rhodes kim, cody rhodes kimdir, cody rhodes özgeçmişi, cody rhodes yaşamı, garrett, hayatismackdown, rhodescody, runnels


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
David Garrett Biyografisi - David Garrett Kimdir - David Garrett Hayatı Eylül Diger Ünlülerin Biyografileri 1 06.05.18 23:48
Almeida Garrett Biyografisi - Almeida Garrett Hayatı - Almeida Garrett Kimdir? Başak Yabancı Edebiyatçıların Hayatı(Biyografisi) 0 21.10.12 21:49
David Garrett Resimleri Okyanus Ünlülerin Resimleri 0 05.12.10 03:29
The Undertaker Hayatı (Smackdown) Okyanus Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 09.10.09 01:35
Cody Rhodes Resimleri-Smackdown Yıldızları Resimleri Okyanus Ünlülerin Resimleri 1 07.10.09 15:13


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:51 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2