tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Dolmalar Ve Sarmalar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Dolmalar Ve Sarmalar Sarma Tarifleri,Dolma Tarifleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Balık Sarması
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
792

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.01.10, 07:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Balık Sarması

Balık Sarması




Balık Sarması

Malzemeler (Mutfak Zorluk 3Süre 40 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem 8 Parça beyaz etli
balık filetosu
3 Dilim ekmek içi
1 Adet limon
5-6 Dal dereotu
50 gr krem peynir
1 Adet yumurta
Tuz, karabiber
Sos için :
2 Çorba kaşığı tereyağı
1 Çorba kaşığı un
1 Su bardağı süt
1 Çay bardağı beyaz şarap
Tuz, karabiber

Hazırlanışı
Balık filetolarını tezgaha yayın.
Limonun kabuğunu rendeleyin ve suyunu sıkın.
Dereotunu ayıklayıp, doğrayın.
Geniş bir kaba ekmek içini ufalayın.
Limon kabuğu rendesi, limon suyu, dereotu, çırpılmış yumurta, krem peynir, tuz ve karabiberi ekleyip iyice karıştırın.
Hazırladığınız karışımı filetoların üzerine paylaştırıp, rulo şeklinde sarın.
Balık rulolarını yağlı kağıt döşenmiş fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin.
Sos için ; tereyağını tavada eritip, unu ekleyerek pembeleştirin.
Süt ve şarabı ilave edip sürekli karıştırarak kaynatın.
Tuz ve karabiber ekleyip, sıcak olarak balıkların üzerine dökün.
Dereotu ve limon dilimleri ile süsleyip sıcak olarak servis yapın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
balik, balık sarması, balık sarması hazırlanışı, balık sarması nasıl yapılır, balık sarması tarifi, balık sarması yapılışı, sarmasi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kel Balık (Amia calva)-Kel Balık Hakkında Genel Bilgi-Kel Balık Resimleri Fenci Balıklar 1 01.10.16 16:22
Balık Burcunun Uğurlu Sayıları - Balık Burcunun Şanslı Numaraları - Balık Burcunun Şa Serap Balık 2 07.06.16 13:14
Kadayıf Sarması - Kadayıf Sarması Tarifi - Kadayıf Sarması Yapılışı Okyanus Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 12.07.13 01:50
Rüyada Balık Görmek - Rüyada Balık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Balık Rüya Tabiri Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 19.03.13 23:22
Balık Burcuna Hediye - Balık Burcunun Sevdiği Hediyeler - Balık Burcu ve Hediye Okyanus Balık 0 21.12.12 17:23


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:14 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2