tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > ENGELLİLER DÜNYASI > Engellilerde Eğitim
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Engellilerde Eğitim Tüm Engel Gruplarının Eğitim haberleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Busmek Kentin Vizyonunu Geliştiriyor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
843

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.11.08, 22:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Busmek Kentin Vizyonunu Geliştiriyor

BUSMEK KENTİN VİZYONUNU GELİŞTİRİYOR

27.10.08 - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bursa'nın halk üniversitesi haline gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nın (BUSMEK) yeni açılan Merinos merkezini ziyaret etti.

Bursa'da 4 yıldır sanat ve meslek eğitimi vererek bir yandan halkın kişisel gelişimlerine katkı sağlarken, aynı zamanda kentteki istihdamı da artıran BUSMEK, kentin vizyonunu geliştirmeye devam ediyor. Eşi Neriman Şahin ile birlikte BUSMEK'in Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bu yıl faaliyete geçen kurs merkezini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde kurslara katılan kursiyerlerin çalışmalarını yakından inceledi. Sınıfları ve atölyeleri gezerek kursiyerlerle sohbet eden Başkan Şahin, vatandaşlardan Bursa'ya yapılan yatırımlarla ilgili olumlu eleştiriler aldı. Başkan Şahin'in ulaşımdan kentsel dönüşüm projelerine kadar kentte çok önemli işleri hayata geçirdiğini söyleyen kursiyerler, BUSMEK kurslarının da Bursa'ya ciddi bir değer kattığını ifade ederek Şahin'e teşekkür etti. Resim kursiyerlerinden Rezzan Özbakış, Başkan Şahin'e kendi çizdiği bir portre çalışması ile yukarıdan aşağıya bakıldığında 'Hikmet Şahin' adı okunan akrostiş şiirini armağan etti.

HALK ÜNİVERSİTESİ
Başkan Hikmet Şahin, Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime verdiği öneme dikkat çekerek, BUSMEK'in belediyenin en önemli sosyal yatırımlarından olduğunu söyledi. BUSMEK'in Bursa'nın halk üniversitesi halini aldığını dile getiren Şahin, "Bir milletin geleceği aldığı eğitime bağlıdır. Üreten çalışan Bursa'nın gerçek potansiyelini harekete geçirmek için bu kursları başlattık. BUSMEK, emeğin ve eğitimin istihdama dönüştüğünün göstergesidir" dedi.

Ev hanımlarıyla engelli vatandaşların da kurslara çok büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Şahin, daha önce 31 bin kişinin altın bilezik taktığı BUSMEK'te bu yıl 18 kurs merkezinde 67 branşta aktif eğitim verildiğini bildirdi. Modelistlikten kuaförlüğe, yemek ve ev dekorasyonundan el sanatları kurslarına kadar her alanda faaliyet gösteren kurslara bu yıl fotoğrafçılık, drama, şan, dış ticaret, halkla ilişkiler ve organizasyon gibi branşların eklendiğini bildirdi.

UZMAN EĞİTMEN KADRO
236 eğitmenin BUSMEK'te görev yaptığını da sözlerine ekleyen Başkan Şahin, "Merinos'ta kültür ve kongre merkezini yapıyoruz. Bu nedenle BUSMEK'in kültür, sanat ve müzik ağırlıklı branşlarını Merinos'ta yeni açılan kurs merkezimizde bir araya getirdik" dedi. BUSMEK kurslarıyla vatandaşlara balık yedirmeyi değil, balık tutmayı öğrettiklerini kaydeden Başkan Şahin, "Sanat ve meslek, insanı el açmaktan kurtarır. Burada kursiyerlerimiz, aldıkları eğitimlerle hayatlarına yeni ufuklar açacaklar" diye konuştu. Ziyarette BUSMEK Genel Koordinatörü Mustafa Özen, Başkan Şahin'e el yapımı özel bir tablo armağan etti.>BursaHakimiyet


--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
busmek, gelistiriyor, kentin, vizyonunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kayıp Kentin İnsanları - 110 Ceren Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 24.10.09 21:38
Hamilelikte alınan Omega-3 bebeğin beynini geliştiriyor ASYA Anne ve Bebek Sağlığı 0 02.09.09 02:07
Bilim adamları ‘seks çipi’ geliştiriyor tualim Sağlık Haberleri 0 24.12.08 14:28


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:42 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2