tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Yerli Diziler > Yayından Kalkan Diziler > Ezel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Ezel Ezel dizisi bölüm özetleri,dizi tanıtımı,oyuncuların tanıtımı ve resimleri,imza avatarları


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ezel 67. Bölüm Özeti
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2090

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 27.06.11, 19:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ezel 67. Bölüm Özeti

Ezel 67. Bölüm Özeti


Tevfik bebek doğmuştur. Ali'nin artık bir ailesi vardır.

Ezel, Bade'nin erkek arkadaşı Özgür'le tanışır. Artık yalnız bir adam olmaya alışması gerektiğini düşünüyordur. Şimdi, tek başına yapması gereken, Temmuz'u öldürmek olmalıdır.
Kenan ve Cengiz konuşurlar. Kenan, Cengiz'in karısını çalmıştır, birlikte çalışıp çalışmayacaklarını tartışırlar. Cengiz, otelde ortaklık, evler, arabalar, kumarhanelerin işletmesini ister. Kenan'ın evden çıkmaya korktuğunu, Ezel'i öldürebilecek tek kişinin kendisi olduğunu söyler. Onun gibi yapayalnız kalmış tek adam kendisidir, artık Ömer'i anlıyordur.
Kenan, Cengiz'in şartlarını kabul eder. Cengiz, Temmuz'a Eyşan'ı takip etmesini söyler. Ezel, Eyşan'ın boşandığını biliyordur, Eyşan'ı görmek isteyecektir, Cengiz de bunu biliyordur.
Ezel, Şebnem'i bulur. Şebnem Ezel'le gelmek istemez. Şebnem'in peşinde adamlar vardır, onu bekliyorlardır. Ezel, adamlardan kurtulur. Şebnem, adamları görünce Ezel'le gider. Ezel, Şebnem'in tekrar işe dönmesini ister. Şebnem, yapamayacağını söyler. Onlar gibi değildir, uyuşturucu verseler, yine zayıf düşecektir. Tevfik varken farklıdır, ama şimdi yapayalnızdır. Ezel, Şebnem'in yanlız olmadığını söyler, Tevfik'in intikamını beraber alacaklardır.
Ezel Eyşan'la konuşmaya gider. Temmuz'u öldürecektir, yardım ister. Eyşan, bunu daha önce konuştuklarını, yardım etmeyeceğini söyler. Ezel, bunu kendisi için değil Bahar için istiyordur. Eyşan, Bahar'ı öldürten adamla evlenecektir, hiç değilse tetiği çekeni öldürmesine yardım etmesini ister. Eyşan, Ezel'e nasıl kaçacağını söyler ve Ezel'i korumalara ihbar eder. Yardım edecektir.
Şebnem, işe başlar ve ilk işi Cengiz'in yerini bulmak olur. Diğer işi de Bade'nin sevgilisi Özgür'ü takip etmektir.
Ezel, Cengiz'in kumarhanesine gider. Cengiz'e silah çeker, kendisiyle gelmezse öldüreceğini söyler. Cengiz, farkettirmeden Temmuz'u arar. Ezel, kaybedeceği hiçbir şey olmadığını, dışarıda adamları olduğunu söyler. Cengiz, Eyşanı kaybettiğini, kaybedeceği kimsesi olmayanın kendisi olduğunu söyler. Artık değişmiştir, sırf canı istedi diye adam öldürüyordur, daha geçen hafta Tevfik'i öldürtmüştür. Ezel ve Ali'nin planını önceden tahmin etmiştir, Temmuz dışarıda Ali'yi öldürmek üzeredir.
Ezel ve Ali kaçarlar.
Kenan, Eyşan'la konuşmak istediğini söyler ve gece evinden aldırır. Onu görmek için hayatını tehlikeye attığını, neden kendisiyle görüşmediğini sorar. Eyşan, Kenan'dan beklediği davranışları göremediğini söyler. Iş anlaşması gibi teklif ederse evlenmeyeceğini söyler.
Ali, harekete geçmedikleri için kızgındır. Ezel, onlar kadar kötü olamayacaklarını söyler.
Temmuz, hep kıl payı kaçıyor olmalarından bıkmıştır. Tevfik'i öldürerek onların tahmin edemeyecekleri kadar kötü bir şey yapmışlardır. Kıl payı kurtulamamışlardır. Bu sefer de, öyle bir şey yapmalıdırlar ki, kurtulamasınlar. Kendileri gelip, öldür beni de desinler. Bir bebeği öldürmek, Temmuz'un bile yapmak istemeyeceği bir şeydir, ama bu sefer yapabileceğini söyler. Cengiz, yapamayacağını söyler, Temmuz sinirlenir ve gider.
Eyşan, Temmuz'un yerini öğrenir, Ezel'e haber verir.
Özgür, teknede bazı adamlarla konuşur, Bade de oraya gidiyordur. Ezel, kötü bir şey olduğunu düşünür ve hemen oraya gider. Özgür'e ve teknedeki adamlara silah çeker. Özgür, canı balık çeken Bade'ye sürpriz yapmak istemiştir.
Bade, Ezel'e uzak durmasını söyler. Ezel, artık Bade'nin birlikte olduğu o adam değildir. Bade, Özgür'le mutlu olduğunu, Ezel'in koruma bahanesiyle hayatına müdahale etmesini istemediğini söyler.
Ezel ve Ali, Temmuz'un yerini öğrenirler, oraya gittiklerinde Temmuz'u bulamazlar. Tevfik ve Azad'ın yattıkları hastanenin planını bulurlar, yanında da zehir. Hemen hastaneye doğru yola çıkarlar. Ali, Temmuz'un o planı görsünler diye masanın üzerinde bıraktığını biliyordur. Temmuz, hastanenin telefonlarını kesmiştir, kimseye ulaşamazlar.
Temmuz, Tevfik'e zehri vereceği sırada Azad Temmuz'a bir şırınga saplar. Boğuşurlar, Temmuz sersemlemiştir, kaçar. Ali gelir, Azad iyi olduklarını, peşinden gitmesini söyler. Temmuz kaçar, Ezel peşinden gitmez. Başka bir planı vardır.
Eyşan, Kenan'ın evlenme teklifini kabul etmiştir, kutlama yapıyorlardır. Ezel, Eyşan'ı arar ve zamanının geldiğini söyler. Eyşan, Kenan'ın telefonunu gizlice alır, Temmuz'a nerede olduğunu soran bir mesaj gönderir. Temmuz'dan gelen cevabı da Ezel'e gönderir. Ali'nin yapmasını söyler, çok acı çekmesini istediğini söyler, Ezel'e teşekkür eder.
Temmuz'un en güvenli sandığı yerde Ali onu beklemektedir. Temmuz, ne olacağını anlar, Ali'ye kendisini hiçbir zaman unutamayacağıın söyler. Bahar'ı, Tevfik'i öldüren kişiyi, istese de unutamayacaktır. Ali, Temmuz'un soyunmasını ister, kendisini hep böyle hatırlayacağını söyler ve öldürür.
Bade, Vurkaç'a gelir. Özgür'e saatlerce dil döktüğünü, çok zor durumda kaldığını söyler. Ezel'e bir daha böyle davranmamasını söyler. Ezel böyle davranmaya devam ederse, Bade'nin onu hala sevdiğini Özgür'ün anlayacağını söyler.
Cengiz, Ezel'i arar. Kenan'ı ne kadar istediğini sorar.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
67, bolum, ezel, ezel 67. bölüm özetiezel, ozeti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Ezel 56. Bölüm Özeti Başak Ezel 0 19.03.11 05:14
Ezel 53. Bölüm Özeti Başak Ezel 0 19.03.11 05:13
Ezel 52. Bölüm Özeti Başak Ezel 0 19.03.11 05:13
Ezel 51. Bölüm Özeti Başak Ezel 0 19.03.11 05:12
Ezel 35. Bölüm Özeti Başak Ezel 0 28.10.10 09:53


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:33 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2