tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe 2-0 AEL Limassol
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1169

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 09.11.12, 12:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Fenerbahçe 2-0 AEL Limassol

Fenerbahçe 2-0 AEL Limassol

Fenerbahçemiz UEFA Avrupa Ligi C grubu 4.hafta müsabakasında, AEL Limassol ile karşılaştı. Fenerbahçemiz, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Takımımıza galibiyeti getiren golleri; 11.dakikada Dirk Kuyt ve 41.dakikada Moussa Sow kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR
4. dakikada orta sahadan atılan uzun pasta savunmanın arkasına sarkan Konstantinou’nun kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunda, ileri çıkan Volkan Demirel başarılı bir şekilde topu uzaklaştırdı.
10. dakikada Fenerbahçemizde, Sow’un pasıyla sol çaprazdan ceza alanına giren Stoch’un kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunda, kaleci Degra topu az farkla kornere attı.
11. dakikada Takımımızda, Cristian’ın sağdan kullandığı korner atışında ön direkte Gökhan Gönül’ün topuğuyla dokunduğu topu, altıpasta kalecinin önünden alan Kuyt, kaleci Degra’dan sıyrılarak meşin yuvarlağı harika bir şekilde filelere gönderdi: 1-0.
20. dakikada ceza alanı dışından sol taraftan serbest vuruş kullanan Cristian’ın kaleye doğru gönderdiği top, az farkla yandan auta çıktı.
25. dakikada Stoch’un pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Cristian’ın sert şutunda, top az farkla üstten auta gitti.
37. dakikada ceza alanı dışından Stoch’un sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Degra’da kaldı.
41. dakikada sağdan Gökhan Gönül’ün ortasında, ceza yayında Cristian’ın topuk pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Sow, önüne açarak şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve takımımızı 2-0 öne geçirdi.
43. dakikada Sow ile paslaşarak ceza alanına giren Cristian’ın yeniden Senegalli futbolcuya göndermek istediği topu, altıpasta kaleci Degra kontrol etti.
57. dakikada ceza yayı önünde topla buluşan Mehmet Topal’ın vuruşunda, kaleci Degra üzerine gelen meşin yuvarlağı kontrol etti.
62. dakikada Dickson’un sağdan ortasında arka direkte Edmar topla buluşamadı.
68. dakikada Kuyt’un pasıyla ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Stoch’un vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Degra’dan döndü.
70. dakikada Ouon’dan topu kurtaran Sow, kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonda rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem Kristinn Jakobsson direkt kırmızı kartla Ouon’u oyundan attı.
75. Dakikada Fenerbahçemiz Stoch ile önemli bir pozisyon yakaladı. Stoch’un ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Sow, sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Senegalli oyuncunun vuruşunda, ileri çıkan kaleci Degra’ya çarpan top kornere gitti.
79. dakikada sağdan Gökhan Gönül’ün ortasında ceza alanı içinde iyi yükselen Selçuk Şahin’in kafa vuruşunda yan direkten dönen topa bu kez yakın mesafeden Sow vurdu. Yine yan direkten dönen topu savunma uzaklaştırdı.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Kristinn Jakobsson, Johann Gunnar Gudmundsson, Gunnar Sverrir Gunnarsson (İzlanda)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 72 Caner Erkin), Mehmet Topal, Meireles (Dk. 83 Recep Niyaz), Kuyt, Cristian (Dk. 73 Selçuk Şahin), Stoch, Sow.
AEL Limassol: Degra, Parpas, Dede, Ouon, Carlitos, Luciano Bebe, Nikolaou, Rui Miguel, Monteiro (Dk. 59 Edmar), Paulo Sergio (Dk. 60 Dickson), Konstantinou (Dk. 73 Vouho)
Goller: Dk. 11 Kuyt, Dk. 41 Sow (Fenerbahçe)
Kırmızı kart: Dk. 70 Ouon (AEL Limassol)
Sarı kartlar: Dk. 52 Carlitos, Dk. 55 Konstantinou (AEL Limassol), Dk. 64 Meireles, Dk. 89 Caner Erkin (Fenerbahçe)





Aykut Kocaman: “Bu galibiyete ihtiyacımız vardı”

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, grupta lider konuma gelebilmek adına bu akşam alınan galibiyetin önemli olduğunu belirterek, ''Sıkıntılı bir periyottan geçerken, özellikle çok uzun bir süre sonra, kadın ve erkek bütün taraftarların bulunduğu bir ortamda, takımla taraftar arasında biraz daha kaybolmaya yüz tutan bağı kuvvetlendirmek için bu sonuca fazla ihtiyacımız vardı."dedi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Liderlik devam ediyor. Kalan 2 maçtan yeten puanı alıp gruptan ilk iki içinde; mümkünse lider olarak çıkmaya çalışacağız. Önemli bir adım attık, umarım arkasını getiririz.10 puana ulaşarak, grupta önemli bir adım attık. Uzun zaman sonra, sahamızda Avrupa kupalarında kazandık. Umarım Orduspor maçıyla bunu pekiştireceğiz. Taraftarla aramızdaki bağı pekiştirmek için önemli bir adım olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.

90 dakika boyunca rakip karşısında bulunan ataklarla Takımımızın farkı daha da arttırabileceğine değinen Aykut Kocaman, ''AEL Limassol da olmak ya da olmamak maçı olarak bakıyordu, bu maça. Galibiyet için çıktıkları çok net belli oluyordu. İkinci golden sonra, ikinci yarının ortalarından itibaren hepimizin kafasında 3 gün sonra oynayacağımız, sert olacağını düşündüğümüz Orduspor karşılaşması vardı. Diğer taraftan iki rakibimizden gelen skor, açıkça söylemek gerekirse, bizim adımıza averaj düşünme olasılıklarını ortadan kaldırdı. Bundan sonra önce Orduspor maçı, arkasından da gruptaki durumumuzu garanti altına alacak Olympique Marsilya maçını düşünmeliyiz.''şeklinde konuştu.

Olympique Marsilya ile oynayacakları maçta, bugün ortaya koydukları futbolun yeterli olup, olmayacağına yönelik bir soru üzerine Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, ''Bugün oyunda ritimle ilgili biraz problemimiz vardı. Oyuncu grubunu biraz daha bir arada tutmayı başarırsak, bu sorunu ortadan kaldırabiliriz'' cevap verdi.

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor karşısında ortaya konulan futboldan çok daha üst seviyede oynadıkları hatırlatılarak, bu değişimin nedeni sorulan Aykut Hoca, şunları söyledi:

''En büyük neden, özellikle bugün oynayan takımı çok fazla bir arada oynatamadık. En önemli gücümüzün taraftar olduğunu söyledim. Yıllar boyunca, bu takımı iten en önemli güç taraftar. Futbol takımları için en önemli şeylerden birisi, moral gücü ve özgüven. Galibiyetlerle bunu sağlayacağız. Orduspor maçıyla bağlayabilirsek güzel olacak. Maça yüksek bir enerjiyle çıkacağımızı düşünüyorum. İyiye gidiş daha hızlı şekil alacak.''
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
20, ael, fenerbahce, limassol


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe Duvar Kağıtları 2012 - Fenerbahçe Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 22.04.15 14:39
Fenerbahçe Şampiyonluk Marşı 2014 - Ölümsüz Fenerbahçe 2014 Fenerbahçe Marşı ASYA Fenerbahçe 0 27.04.14 22:27
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Fenerbahçe Ekrankoruyucular-Fenerbahçe Wallpaper Mavi Lord Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 5 30.09.12 13:05
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:37 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2