tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kupada fenerbahçe'yi de temsil edeceğim
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
592

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 25.11.09, 13:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Kupada fenerbahçe'yi de temsil edeceğim

Lugano, 2012 Dünya Kupası'nda Hem Milli Takımını Hem de Fenerbahçe'yi Temsil Edeceğini Söyledi.

Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano,2012 Dünya Kupası'nda hem milli takımını hem de Fenerbahçe'yi temsil edeceğini söyledi.

Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Diego Lugano, milli takımı ile Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanmaları ile ilgili olarak, "Uruguay Milli Takımı, uzun zamandır Dünya Kupası'ndan uzaktı. Bizim için de çok önemli oldu. Uruguay Milli Takımı'nı Dünya Kupası'na taşıdık. Bizim için gerçekten zor maçlar oldu. Çünkü, Güney Amerika'da yapılan elemeler gerçekten zor oluyor. Maçlar oldukça sert geçiyor. Bu durum bizim için sürpriz değildi. Uruguay'ın adını, tekrar Milli Takım seviyesinde Dünya Kupası'na yazdırdığımız için mutluyuz. Dünya Kupası öncesindeki süreçte çok fazla bir stres vardı. O yüzden bizim oynadığımız eleme maçları daha fazla zorluk taşıyan maçlardı. Şimdi daha rahatlamış durumdayız. Oyuncular kendilerine daha çok güveniyor, daha az baskı hissedecekler. O yüzden beklentiler ve hedefler konusunda çok fazla bir şey söyleyemem ama daha rahat olacağımız kesin. Golü benim atmam ya da başkasının atması önemli değil. Son 3 sezondur, biz milli takımımızı dünya kupasına götüremiyorduk. Bunun, üzerimizde bir baskısı vardı. Defansif anlamda da bizim çok iyi maçlar çıkardığımızı söyleyebilirim. Onun neticesinde de iki maçın sonucunda, birini galip diğerini de berabere bitirerek Dünya Kupası'na gidiyoruz." diye konuştu.
Lugano, Uruguay Milli Takımı'yla çıktığı maçlarda çok uzakta olmalarına rağmen Fenerbahçe taraftarlarının desteğini hissettiğini belirterek, "Onların verdiği güçle de orda elimden geleni yaptım. Fenerbahçe taraftarına, verdikleri bu güçten dolayı teşekkür ediyorum. Dünya Kupası'nda hem milli takımımı temsil edeceğim, hem futbol oynadığım takımı, hem de bu kulübü destekleyen taraftarları temsil edeceğim. Bunu omuzlarıma yüklenen daha fazla bir yük değil, bir ayrıcalık, bir mutluluk olarak görüyorum. Tabii ki zor olacak. Sorumluluk sahibi olduğum 3 kulvarda, onlara karşı elimden gelenin en iyisini yapacağım ve onların yüzlerini kara çıkarmayacağım." ifadelerini kullandı.

"SORUMLULUK ALMASINI BİLEN BİRİSİYİM"
Uruguaylı yıldız, Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş'a 3 - 0 yenildikleri maçın öncesinde kendisiyle ilgili olarak basında çıkan haberlere yönelik, şu açıklamayı yaptı: "Beşiktaş maçıyla ilgili olarak burada yazılıp çizilen bazı şeylerin bir kısmından haberdarım bir kısmından da haberim yok. Gazete okumayı çok fazla tercih etmiyorum. Bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum. Tek söyleyeceğim şey, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın futbolcusuyum, sorumluk almasını bilen ve defalarca alan ve bunu göstermiş olan biriyim. Uzun bir yolculuktan sonra gelmiştim, yorgunluğum vardı ama tabiî ki hocam görev verdiği sürece ki -verdi sonuna kadar-, oynayan bir insanım. Sonuna kadar, bu takıma her şeyi veren bunun bilincinde olan bir insanım."
Beşiktaş maçının kendileri adına iyi geçen bir derbi olmadığını da anlatan Lugano, "Bizim açımızdan iyi gecen bir derbi olduğunu söyleyemeyiz. Çok iyi oynayamadık ve mağlubiyet aldık ama o mağlubiyetten de dersler çıkarmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Her galibiyetten ve mağlubiyetten dersler çıkartıyoruz. Bu mağlubiyetten de bir şeyler çıkartacağız. Önümüze bakacağız. Halen lideriz. Çok fazla da olayı dramatize etmeye gerek yok. Olayların bilincindeyiz. Dersler çıkarta çıkarta ligde sonuna kadar yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu. Lugano, hafta sonu seyircisiz olarak oynayacakları Kasımpaşa maçına da değinirek, şunları söyledi: "Futbolu güzelleştiren şeyler tabii ki seyirciyle yapılan şeyler. Bu hafta maalesef seyircisiz oynayacağız. Biz elimizden geleni, tüm konsantrasyonumuzla tamamen motive bir şekilde elimizden geleni yapmak istiyoruz. Tabii ki oyuncunun motive olmasına, seyircinin etkisi yadsınamaz. Bunun etkisi çok büyüktür ama biz onlar olmadan da motive olabileceğimizi ve bu maçı alabileceğimizi göstermek istiyoruz."

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
de, edecegim, fenerbahceyi, kupada, temsil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Trabzonda Hedef Kupada Final Jaguar Trabzonspor 0 12.04.10 11:26
Kupada Program Belli Oldu Jaguar Futbol 0 06.03.10 17:06
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15
Aslan kupada dolu dizgin tualim Galatasaray 0 18.01.09 07:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:51 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2