tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Liderlik Kanımızda Var
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
461

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 03.12.09, 14:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Liderlik Kanımızda Var

Twente ile oynanan karşılaşmayı Lugano'nun golü ile 1-0 kazanarak grupta liderliği garantileyerek, son maç öncesinde bir üst tura yükselmeyi başardık.
Fenerbahçemize, Hollanda deplasmanında galibiyeti getiren golü 71. dakikada Uruguaylı defans oyuncumuz Diego Lugano kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçemiz puanını 12'ye yükseltti ve son maç öncesidne hem liderliği, hem de gruptan çıkmayı garantiledi.

UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda son hafta maçında Fenerbahçemiz, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Moldova temsilcisi Sheriff'i ağırlayacak.

TEK FORVET GUİZA

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda deplasmanda Hollanda'nın Twente takımıyla yaptığımız mücadelede takımımızı tek forvetli sistemde Güiza'ya ilk 11'de görev vererek sahaya sürdü.

SEMİH KENARA!

Turkcell Süper Lig'de yenildikleri son maçta Kasımpaşa karşısında çift forvetli düzende Semih ve Güiza'yı sahaya süren Alman teknik adam, Avrupa sınavında tek forvetli sistemine döndü.

DOS SANTOS YEDEK KALDI!

Sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Dos Santos, Twente karşısında yedek kalırken, Daum bu futbolcunun orta alanın solundaki mevkisinde tercihini Vederson'dan yana kullandı.

KAZIM'IN YERİNE MEHMET TOPUZ

Sarı-lacivertli ekipte geçirdiği trafik kazasının ardından yaralanan ve Enschede'ye getirilmeyen Kazım'ın bölgesinde sağ kanatta Mehmet Topuz Şans bulurken, yine deplasmana gelmeyen Emre'nin yerine liberoda Cristian'ın yanında Selçuk görev aldı.

İLK TEHLİKELİ ATAK BİZDEN!

Maçın 5. dakikasında Gökhan Gönül ceza sahasının sağından taç atışı kullandı. Ceza sahasına doğru gelen topu Selçuk arkaya, penaltı noktası üzerine sektirdi. Güiza önüne düşen bu topa gelişine kafayı vurdu ancak kaleci Boschker uzandı ve topu tuttu.

BOSCHKER'İ GEÇEMİYORUZ!

Karşılaşmanın 24. dakikasında Güiza, Mehmet Topuz'un pasıyla kaleciyle karşı karşıya kaldı. İspanyol golcümüz Guiza vuruşunu yaptı ancak kaleci Boschker topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

VEDERSON'DAN FÜZE!

İlk yarının 33. dakikasında top ceza sahası dışında Brezilyalı sol kanat oyuncumuz Vederson'un önünde kaldı. Vederson kaleye baktı ve sol ayağıyla mermi gibi bir şut çıkardı. Ama Twente 39 yaşındaki kalecisi Boschker köşeye giden topa son anda dokunarak, topu kornere yolladı.

ALEX'E BUNU KAÇIRMAK YAKIŞMADI!

İkinci yarının 68. dakikasında Guiza pasını Alex'e verdi. Alex savunmasına sarkarak topal buluştu. Kaptanımız topla birlikte ceza sahasına girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Alex kalecinin üzerinden aşırtarak topu ağlara yollamak istedi ama top direğin üzerinden auta çıktı.

BASKIYI ARTTIRDIK!

Maçın 70. dakikasında Carlos taç ataşını kullandı. Ceza sahası altıpas içine gelen topa Alex yükseldi ve kafasını vurdu. Köşeye giden topu yine kaleci parmaklarının ucuyla tokatlayarak kornere yolladı.

ALTIN KAFA LUGANO!

Mücadelenin 71. dakikasında kaptanımız Alex de Souza kazandığımız korneri kullandı. Ceza sahasına havadan gelen topa, savunmamızdan ileriye çıkan Uruguaylı defans oyuncumuz Lugano mükkemmel yüklerek kafasını vurdu ve topu ağlara gönderdi. Nihayet aradığımız golü buluyoruz. Bravo çocuklar. 0-1ü

TAZE KAN SEMİH

İkinci yarının 83. dakikasında İspanyol golcümüz Guiza'yı oyundan alan teknik direktörümüz Christoph Daum, yerine Semih Şentürk'ü oyuna dahil ederek, rakip sahada baskı kurmak istedi.

Bu pozisyonun ardından karşılaşamda başka gol bulamadık ve attığım tek gol sonucunda gruptan lider çıkarak, bir üst tura yükseldik.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
kanimizda, liderlik, var


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Ailede Teşvik ve Liderlik - Teşvik ve Liderlik Hakkında EZEL Kadınca/Erkekce/ Evlilik Ve Aile 0 17.12.09 20:04
Liderlik Nitelikleri - John C. MAXWELL/Kitap Özeti Okyanus Dünya Edebiyatından Kitap Özetleri 0 10.01.09 02:36
Mustafa Kemal Atatük’ün Liderlik Sırları Okyanus ATATÜRK -Şiir-Döküman 0 05.03.08 14:17


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:15 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2