tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Daum, Özer'e Bayıldı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
538

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.09, 10:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Daum, Özer'e Bayıldı

Daum, Özer'e Bayıldı

Fenerbahçe sahasında Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ederken; 47 gün sonra ligde galibiyetle tanıştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Christoph Daum, "Zor bir maçtı. Bizim durumumuz da zordu. Hafta başından bu yana çok eleştirildik. Futbol dışı gelişmelere konu edildik. Ankaragücü karşısında mücadele ederek kazandık. Bizim için yeni bir başlangıç bu. Taraftarsız oynamanın güçlüğünü yaşadık ama galibiyeti hak ettik" diyerek Özer'e geçer not verdi.

Özer Hurmacı için, "Özer'in değerini biliyoruz. Uzun bir sakatlık yaşadı. Fiziğinin % 100'ünü kullanamıyordu. O yüzden de kadroda çok fazla yer almadı. Bu akşam görmek istediğimiz Özer sahadaydı. Top alan, top isteyen ve mücadele eden bir Özer vardı. Güzel de bir asist yaptı" dedi.

Son golün sahibi Güiza için ise, "Birinci golde Güiza'nın da katkısı vardı. Bir de gol attı ve bu gol galibiyeti getirdi. Forvet oynayan birisi için normal bir performans" diyerek sözlerini noktaladı.

BASIN TOPLANTISI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Ankaragücü galibiyetiyle ilgili olarak, ''Şeytanın bacağını kırdık diyebiliriz'' dedi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, bu akşamki maçtan sonra ligde iyi bir durumda bulunduklarını düşündüğünü ifade eden Christoph Daum, gelecek haftaki Trabzonspor mücadelesinden de iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını vurgulayarak, ''Aynı şekilde mücadele edersek, aynı şekilde koşarsak, herkes birbirine destek verirse, eminim Trabzonspor maçından iyi bir sonuçla döneceğiz. Ligde iyi bir durumdayız. Bu da bence iyi bir sinyal. Fenerbahçe, maçın sonuna doğru sonuçları belirliyor ve kritik dönemlerde kazanmayı biliyor. Bu iyi bir sinyal, bence iyi bir yoldayız. Bugün adeta şeytanın bacağını kırdık diyebiliriz'' diye konuştu.

Ankaragücü cephesinin verilmeyen bir gol olarak değerlendirdiği son dakikadaki pozisyonla ilgili olarak Daum, ''Birşey söylemek istemiyorum, hakem kararı sonuçta. Diğer pozisyonlarda da farklı kararlar alabilirdi. Tartışmak istemiyorum. Birkaç kez televizyondan izledim, bence gol değildi. Bir gol için topun tam olarak çizgiyi geçmesi gerekiyor. En iyi biçimde görebilecek yan hakemdir, o da net bir biçimde gol değil dedi'' biçiminde konuştu.

"KÖTÜ GİDİŞATA SON VERDİK"

Alman çalıştırıcı, zor bir durumu geride bırakarak kötü gidişata son verdiklerini vurguladı.

Takım üzerinde kötü sonuçlar nedeniyle büyük bir baskı olduğunu anlatan Daum, "Son maçları yitirmiştik, puansız oynamıştık. Bu nedenle büyük bir baskı vardı. Ama mücadele ederek takım yeni bir çıkış yakaladı. Özellikle 2-1 yenik duruma düştükten sonra maçı lehimize çevirdiğimiz için takımımı kutluyorum" dedi.

Ankaragücü'nün 2. golünden önce Bilica'ya yapılan net bir faul olduğunu savunan Daum, "Ama artık bu tür kararlara alıştık" diye konuştu.

Özer'i ilk 11'e almakla iyi bir iş yaptığını düşündüğünü belirten Daum, futbolcusunun çok koştuğunu ve önemli bir asiste imza attığını kaydetti.

Güiza'nın da maçı kazandıran golü atmasının kendilerini çok sevindirdiğini ifade eden Alman teknik adam, "İlk golün asistini yaptı. Sonuna dek uğraştı. Bizim istediğimiz de buydu. Sezonun ilk maçlarında bizi her zaman güçlü yapan bu etmendi. Her zaman maçı kazanabileceğinize inanmak" dedi.

Roberto Carlos ile ilgili Brezilya medyasında çıkan haberler konusundaki bir soru üzerine de Daum, şu yanıtı verdi:

"Ben Roberto Carlos değilim, menajeri değilim, medya sorumlusu değilim. Onun adına konuşmak istemiyorum, özellikle bu konuyu. Kendisi konuşsun. Benim Roberto Carlos ile ilgili diyeceklerim şudur: Bugün de gerçekten iyi bir maç oynadı. Çok iyi bir performans sergiledi. Üst düzey bir futbolcu. Dünya çapında kaliteli, değerli bir futbolcu."


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bayildi, bayıldı, daum, ozere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Serdar Özer Biyografisi - Serdar Özer Hayatı - Serdar Özer Kimdir? Okyanus Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 4 25.11.16 22:50
Mehmet Özer Biyografisi - Mehmet Özer Hayatı - Mehmet Özer Kimdir? Başak Diger Ünlülerin Biyografileri 3 19.09.16 23:04
Hüseyin Özer Biyografisi - Hüseyin Özer Hayatı - Hüseyin Özer Kimdir? ASYA Diger Ünlülerin Biyografileri 0 22.04.14 15:55
Mehmet Özer Biyografisi - Mehmet Özer Hayatı - Mehmet Özer Kimdir? Okyanus Türk Edebiyatçıların Hayatı ( Biyografisi ) 0 04.07.12 04:21
Cem Özer Biyografisi,Cem Özer Hayatı Sude Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 20.06.09 19:26


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:13 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2