tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
530

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 10.01.10, 16:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe

Alex: '' Baskanı Mahcup Etmemeliyiz ''

Arkadaşlarıyla bir toplantı yapan Brezilyalı yıldız, ilk yarıda iyi ve kötü haftalar yaşadıklarını vurgulayıp, “Sonunda zirvede yer almayı bildik. Biliyorsunuz, başkanımız bizlere çok güvendiğini ve şampiyonluk beklediğini bir kez daha dile getirdi.
Fenerbahçe’de ikinci yarı öncesi önemli günler yaşanıyor. Yönetici arkadaşlarıyla birlikte takıma verdiği yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Aziz Yıldırım’ın, “İlk yarıya iyi başladık ama sonradan düşüşe geçtik. İkinci yarıda bu manzarayı görmek istemiyorum. Ben, sizlere ve teknik kadroya güvenerek şampiyonluklar sözü verdim. İkinci yarı bunu düşünerek daha iyi olacağınıza inanıyorum” demesinin ardından dümene Kaptan Alex geçti. Arkadaşlarıyla bir toplantı yapan Brezilyalı yıldız, ilk yarıda iyi ve kötü haftalar yaşadıklarını vurgulayıp, “Sonunda zirvede yer almayı bildik. Biliyorsunuz, başkanımız bizlere çok güvendiğini ve şampiyonluk beklediğini bir kez daha dile getirdi.

‘Zirvede tamamlamalıyız’
Takım olarak öncelikli olarak yapacağımız, başkanımızın bizlere duyduğu güveni karşılıksız bırakmamak olmalı. Başkanımız bize güvenerek şampiyonluk sözü verdiyse, bize düşen onu yerine getirmek olmalı. Başkanımızı mahcup etmemeliyiz. Çok iyi bir kadromuz var. Muhteşem taraftarımızın bize vereceği destekle, bu sezonu en iyi şekilde yani zirvede tamamlamalıyız” diye konuştu. Sarı-Lacivertli futbolcuların da Kaptan Alex’in sözlerini destekledikleri ve sezonu şampiyonlukla kapatacaklarını söyledikleri belirlendi.





Eskisehir'de Sıcak Gece

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu 2. hafta maçında Eskişehirspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Atatürk Stadı'nda 20:30'da başlayacak mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. TRT 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

F.BAHÇE'DE DEIVID FORVETE

Grup'taki ilk maçında Altay'ı kendi evinde 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de hedef iki de iki yapmak. Önder Turacı ve Kazım'ın kulüple ilişkisinin kesilmesi, Güiza'nın sakatlığı ve Semih'in cezası nedeniyle Alman teknik adamın forvet hattına Deivid'i çekeceği öğrenildi. Daum, son çalışmada forvette yine Deivid'e yer verirken, orta alanın solunda Özer görev aldı.

Sarı-lacivertlilerin Eskişehir kafilesinde, Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Lugano, Bilica, Bekir, Vederson, Gökhan, Baroni, Emre, Selçuk, Deniz, Ali Bilgin, Alex, Dos Santos, Deivid, Mehmet, Uğur ve Özer yer aldı.

ESKİŞEHİR'DE ÖNEMLİ EKSİKLER

Gruptaki ilk maçında Antalyaspor'a 1-0 mağlup olan Eskişehirspor, ligde mağlup ettiği zorlu rakibini kupada da yenmek istiyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Fenerbahçe'den korkmadıklarını, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Kadro dışı kalan Youla dışında, Mehmet Yılmaz ve Serdar Özbayraktar'ın sakat olduğunu hatırlatan Çalımbay, Fenerbahçe maçında 18 kişilik kadroyu kurmakta zorlanacaklarını, tüm olumsuzluklara rağmen kazanmak için her şeyi yapacaklarını kaydetti.

MUHTEMEL 11'LER

ESKİŞEHİRSPOR

İvesa
Koray
Vucko
Nadereviç
Volkan
Burak Yılmaz
Bülent Ertuğrul
Doğa
Bülent Kocabey
Adem Sarı
Ümit Karan

FENERBAHÇE

Volkan Babacan
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Andre Santos
Emre
Cristian
Özer
Mehmet Topuz
Alex
Deivid

STAT: Atatürk
SAAT: 20:30
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: TRT 1 / Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

F.BAHÇE'NİN GRUPLARDA MAĞLUBİYETİ YOK

Fenerbahçe takımı 2009-10, 2008-09, 2007-08, 2006-07 sezonlarında Ziraat Türkiye Kupası gruplarında oynadığı maçlarda yenilmedi. Fenerbahçe, 2008-09 sezonunda Ankaragücü'nü 1-0, Bursaspor'u 2-0, Tokatspor'u 1-0, Eskişehirspor'u 3-0 yenerken 2007-08 sezonunda grupta ilk 2 maçında Gaziantepspor ve Kayserispor ile 0-0 berabere kalmış Şanlıurfaspor'u 3-2, Alanyaspor'u 10-3 yenmişti. 2006-07 sezonunda grupta oynadığı 4 maçını da kazanan Fenerbahçe, rakiplerinden gol bile yememişti.

(Gaziantepspor'u 2-0, Sivasspor'u 4-0, İnegölspor'u 6-0, B.Belediyespor'u 5-0 mağlup etmişti.) Fenerbahçe 2005-06 sezonunda ise Erciyesspor ile 0-0 berabere kalırken Tarsus İdman Yurdu'nu 4-0, Ankaragücü'nü 3-2 yenmiş grup müsabakalarında sadece Gaziantepspor'a 2005-06 sezonunda evinde 2-0 kaybetmişti. Fenerbahçe bu sezonda gruptaki ilk maçında Altay'ı 3-0 mağlup etti.

KUPADA 5. EŞLEŞME

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki 2. hafta maçında karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor ile Fenerbahçe takımları, Türkiye Kupası tarihinde daha önce 5 kez eşleşti.

İki takım arasındaki bu 5 eşleşmenin 4 tanesinde Fenerbahçe rakibini eleme başarısı gösterirken, 1 kez de Eskişehirspor Fenerbahçe'yi kupadan elemeyi başardı.

Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında Türkiye Kupası'nda oynanan toplam 10 karşılaşmada Eskişehirspor 2 kez galip gelirken, 7 maçı Fenerbahçe kazandı, 1 maç da berabere sona erdi. Oynanan 10 maçta Fenerbahçe 15 gol atarken, Eskişehirspor 7 gol kaydetti.

ESKİŞEHİRSPOR'UN KUPA İSTATİSTİĞİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Eskişehirspor, Türkiye Kupası'nda daha önce 3 kez finale kalırken, 1 kez kupayı müzesine götürdü.

Eskişehirspor, Türkiye Kupası'nda finale kaldığı 1969-70 sezonunda Göztepe'ye, 1986-87 sezonunda Gençlerbirliği'ne kupayı kaptırırken, 1970-71 sezonunda ise finaldeki rakibi Bursaspor'a ilk maçta 1-0 mağlup olmasına rağmen rövanşı 2-0 kazanmış ve kupayı müzesine götürmüştü. Fenerbahçe ise Türkiye Kupası'nda 11 kez final oynarken, sadece 4 kez (1967-68, 1973-74, 1978-79, 1982-83 sezonlarında) kupayı kazanmıştı.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe Duvar Kağıtları 2012 - Fenerbahçe Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 22.04.15 14:39
Fenerbahçe Şampiyonluk Marşı 2014 - Ölümsüz Fenerbahçe 2014 Fenerbahçe Marşı ASYA Fenerbahçe 0 27.04.14 22:27
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Fenerbahçe Ekrankoruyucular-Fenerbahçe Wallpaper Mavi Lord Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 5 30.09.12 13:05
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:23 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2