tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe:3-denizlispor:1
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
680

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.01.10, 10:49   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe:3-denizlispor:1

Tam 33 gün aradan sonra perdelerini açan Turkcell Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde, Denizlispor'u 3-1 mağlup etti. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı golüsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada sarı-lacivertli takımın golleri 77. dakikada Santos, 87. dakikada Özer ve 90. dakikada Güiza'dan gelirken, Denizlispor'un tek golü 82. dakikada Youla ile geldi.

Yağmur nedeniyle ağırlaşan zeminde oynanan mücadelede iki takım oyuncuları da son derece zorlandı. Fenerbahçe oldukça zorlandığı maçta son 13 dakikada bulduğu gollerle galibiyete uzandı. Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'dan transfer ettiği golcü oyuncu Gökhan Ünal 76. dakikada Bekir İrtegün'ün yerine oyuna dahil oldu ve ligde ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Denizlispor'un yeni transferi Youla da 80. dakikasında girdiği maçın 82. dakikasında golünü attı ancak takımını mağlubiyetten kurtaramadı.

Bu galibiyetle puanını 40'a yükselten Fenerbahçe zirvedeki yerini korurken, Denizlispor 7 puanda kaldı.

BEKLENEN GOL SANTOS'TAN...
Kadıköy'de Denizlispor karşısında gol bulmakta çok zorlanan Fenerbahçe, 77. dakikada Santos ile kiliti açtı. Denizlispor ceza sahasının 5-6 metre önünden kazanılan serbest vuruşta topun başına Brezilyalı oyuncu Santos geçti. Sol ayağının içiyle gönderdiği top, kaleci Özden'in üzerine doğru geldi ancak Özden'in müdahalesi yetersiz kaldı ve top ağlarla buluştu. 1-0.

YOULA GİRDİ VE ATTI...
Denizlispor'un ara transferde kadrosuna kattığı Gineli golcü Youla, Kadıköy'de oyuna girdikten yalnızca 2 dakika sonra golünü attı. Bu dakikada gelişen atakta top kafalardan sekti, Youla önünde kalan topu kontrol etti, Bilica'dan kurtardıktan sonra ceza sahası içinde bekletmeden şutunu attı ve topu ağlara gönderdi. 1-1.

ÖZER SAHNEDE...
Youla'nın golüyle şoka uğrayan Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren gol 87. dakikada Özer Hurmacı'dan geldi. Genç yıldız, ceza sahası içinde Güiza'nın sağ kanattan yaptığı sert ortaya altı pas içinde ayak koydu ve topu Denizlispor filelerine gönderdi. 2-1.

GUIZA SON NOKTAYI KOYDU...
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Güiza maça son noktayı koyan isim oldu. 90. dakikada gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortaya Gökhan Ünal zor pozisyonda ayak koydu, bu topu güçlükle Özden önledi. Boş pozisyonda topu önünde bulan Güiza rahat bir şekilde topu ağlara gönderdi. 3-1.

DAUM ÇİFT FORVETE DÖNDÜ...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile yaptıkları mücadelede, takımını çift forvet düzeninde sahaya sürdü. Alman çalıştırıcı, Alex ve Gökhan Gönül'ün sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemediği maçta, forvette Semih ve Güiza ikilisini görevlendirdi. Savunmanın sağında Gökhan Gönül'ün yerine Bekir'i görevlendiren Daum, orta alanın solunda Uğur'un yerine Vederson'u tercih ederken, Özer ile yeni transfer Gökhan Ünal yedekler yarasında yer buldu.

Sakatlığı bulunan kaleci Volkan Babacan'ın yerine yedek kaleci olarak Mert sahaya çıkarken, yine sakatlığı bulunan Deivid de 18 kişilik kadroda yer almadı.

89 GÜN SONRA LİGDE KADIKÖY'DE...
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 89 gün sonra Kadıköy'de taraftarının karşısına çıktı. Sezonun ilk yarısını 37 puanla lider tamamlayan ve ligde en son 10. haftada Galatasaray ile yapılan derbi mücadelesinde seyircisinin önüne çıkan Fenerbahçe, cezası nedeniyle 14. haftada Kasımpaşa ve 16. haftada Ankaragücü lig maçlarında seyircisiz oynamıştı.

FENERBAHÇE YÜKLENDİ, DENİZLİ KARŞILADI...
Ligin ilk yarısını lider kapatan ve zirvedeki yerini korumaki için Denizlispor karşısına çıkan Fenerbahçe, maçın büyük bölümünde sürekli gol için yüklendi. Maçın ilk düdüğüyle birlikte rakip kaleye yüklenmeye başlayan sarı-lacivertliler bir çok net fırsattan yararlanamadı. Oyunu neredeyse tüm hatlarıyla kendi yarı sahasında kabul eden Denizlispor ise ileride bıraktığı hücum oyuncuları ile zaman zaman kontra ataklarla tehlikeli olmaya çalıştı.

GÜİZA'NIN ŞUTU DİREKTE PATLADI...
Fenerbahçe'nin maçta gole en yaklaştığı pozisyonlardan bir tanesi 59. dakikada gelişti. Güiza-Semih paslaşmasında, son olarak Güiza ceza yayı üzerinde topla buluştu, İspanyol golcü ayak içiyle çok sert bir şut çıkardı, Özden'in parmaklarına da çarpan top ardından üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

ÖZDEN ÇOK BAŞARILIYDI AMA...
Fenerbahçe ile Denizlispor arasında yoğun yağış altında oynanan karşılaşmanın yıldızı, Ege temsilcisinin kalecisi Özden olmaya çok yakındı ki, yediği hatalı gol tüm başarılı haraketlerini gölgeledi. Deneyimli kaleci ağır zemine ve yağmura rağmen yaptığı kritik kurtarışlarla 77 dakika rakip forvetlere gol şansı vermedi. Yağmura rağmen son derece başarılı bir maç çıkartan Özden, 77. dakikada üzerine gelen frikikte topu ağlarında gördü.

FENERBAHÇE'DE 4 CEZALI...
Fenerbahçe, Denizlispor karşısında 4 önemli ismini kaybetti. Sarı kart sınırında bulunan Lugano, Emre, Santos ve Baroni Denizlispor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştüler. Sarı-lacivertli takımın bu 4 önemli ismi, Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta Sivasspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE: 3 - DENİZLİSPOR: 1

STAT: Ş. Saracoğlu
SAAT: 20.00
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Gökhan Memişoğlu

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Bekir, Lugano, Bilica, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Baroni, Vederson (Dk. 54 Özer), Semih, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

DENİZLİSPOR: Özden, Ahmet Cebe, Burak, Baljic, Çağlar, Roberts (Dk. 57 Okan), Braga, Giray, Berberovic, Angelov (Dk. 72 Fatih Yiğen), Engin
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

GOLLER: Dk. 77 Santos, Dk. 81 Youla, Dk. 87 Özer, Dk. 90 Guiza
SARI KARTLAR: Baljic, Ahmet Cebe, Lugano, Emre, Andre Do Santos



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fenerbahçe3denizlispor1


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Denizlispor 4 Futbolcuyla Anlaştı Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 13.07.11 12:29
Denizlispor’la 38. Randevu Jaguar Beşiktaş 0 15.03.10 09:40
Denizlispor 0-1 Trabzonspor Jaguar Trabzonspor 0 14.12.09 09:42
Denizlispor 0-1 Trabzonspor blue Trabzonspor 0 21.09.08 03:00
Denizlispor Tarihçe Kral Anadolu Futbol Takımları 0 16.04.08 06:58


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:43 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2