tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
B.Belediyespor 2-1 Fenerbahçe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
534

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 28.02.10, 19:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon B.Belediyespor 2-1 Fenerbahçe

B.Belediyespor 2-1 Fenerbahçe
Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında, B.Belediyespor ile Fenerbahçemiz İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. B.Belediyespor maçtan 2-1 galip ayrıldı. Mücadelede Takımımızın tek golünü atan Kaptanımız Alex, 79. dakikada, hakem Fırat Aydınus'un doğrudan çıkardığı kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçtan dakikalar şöyle:

13. dakikada ceza alanı dışından Serhat'ın vuruşunda, top yandan auta gitti.

25. dakikada Vederson'un ceza alanı dışından kaleye uzak mesafeden vuruşunda, top yandan auta çıktı.
29. dakikada ceza alanı içinde solda aut çizgisine kadar inen Deniz'in ortasında Cesario, Alex'den önce kafayla topu kornere attı.
30. dakikada orta sahada Selçuk'tan topu kapan Ali'nin, savunmanın arkasına attığı meşin yuvarlağı kontrol eden İskender, ceza yayı üzerine kadar çıkan kaleci Volkan Demirel'i de geçerek, topu boş kaleye gönderdi; 1-0
36. dakikada Emre'nin pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Alex'in vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
42. dakikada Alex'in pasıyla sağda topla buluşan Gökhan Gönül'ün, ceza alanına girer girmez sağ çaprazdan vuruşunda, top yan ağlarda kaldı.
45. dakikada ceza yayının hemen önünden Alex'in kullandığı serbest vuruşta, top direğin yanından auta çıktı.

45+2. dakikada Alex'in pasıyla topla buluşan Deniz Barış'ın ceza sahası sağ çaprazından şutu ağlarla buluştu. Ancak hakem, Deniz'in şutu sırasında Andre Santos'un aktif alanda olduğu ve Hasagiç'i etkilediği gerekçesiyle ofsayt kararıyla golü vermedi.
İKİNCİ YARI
50. dakikada Alex'in pasında soldan ceza alanına giren Andre Santos'un sol çaprazdan vuruşunda, top kaleci Hasagic'te kaldı.
55. dakikada ceza alanı dışından Alex'in kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde altı pasta Bekir'in vuruşunda, Bilica'nın DAayağına çarpan topu kaleci Hasagic kontrol etti.

57. dakikada Fenerbahçemiz beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağdan ceza alanına giren Gökhan Gönül'ün ortasında, ceza alanı içinde Alex'in yarım vole şeklindeki vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Hasagic'in bakışları arasında üst köşeden ağlara gitti; 1-1

64. dakikada Deivid'in ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Hasagic'in yumrukladığı top kornere çıktı.
68. dakikada Cristian'ın pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Güiza'nın vuruşunda, kaleci Hasagic iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.
71. dakikada ceza alanı dışından Vederson'un kullandığı serbest vuruşta, top direğin üstünden az farkla auta gitti.
72. dakikada Ali'nin ceza alanı dışından sert vuruşunda, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

79. dakikada Alex, Mahmut'a orta sahada yaptığı faul sonrasında, hakem Aydınus tarafından doğrudan kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.
83. dakikada sağdan ceza alanına giren Rızvan'ın yerden ortasında, kaleci Volkan Demirel'in yatarak müdahale ettiği topu ceza alanı içinde sol çaprazda kontrol eden İskender, meşin yuvarlağı filelere göndererek, takımını 2-1 öne geçirdi.

Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı
Hakemler: Fırat Aydınus, Baki Tuncay Akkın, Orkun Aktaş

Büyükşehir Belediyespor: Hasagic, Rızvan, Cesario, Barbosa, Gökhan Süzen (Dk. 26 Ekrem), İskender, Efe, Sylla (Dk. 66 Mahmut), Tevfik (Dk. 87 Oğuz), Serhat, Ali
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Bilica, Andre Santos, Deniz (Dk. 46 Deivid), Selçuk (Dk. 46 Cristian), Emre (Dk. 88 Gökhan Ünal), Vederson, Alex, Güiza
Goller: Dk. 30 ve Dk. 83 İskender (Büyükşehir Belediyespor), Dk. 57 Alex (Fenerbahçe)
Kırmızı Kart: Dk. 79 Alex (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 53 Efe, Dk. 69 Ekrem, Dk. 90 artı 3 Serhat (Büyükşehir Belediyespor)




“Aleyhimize bariz hatalar yapıldı”



Başkan Vekilimiz Nihat Özdemir, B.Belediyespor maçında, başta orta hakem Fırat Aydınus olmak üzere, hakemlerin Fenerbahçe aleyhine bariz hatalı kararlar verdiğini söyledi.

Fırat Aydınus ve yardımcı hakemlerine ağır eleştiriler getiren Nihat Özdemir, "Bu bariz hatalar Fenerbahçe'nin aleyhine yapıldı. İlk yarının son saniyesinde attığımız gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İkinci yarıda, Güiza'nın bariz gol şansı pozisyonunda faul yapan Büyükşehir Belediyeli oyuncuya sadece sarı kart gösterildi. Bu kart, kırmızı olmalıydı. Devamında ise Alex'in ikili mücadelesinde, hepimizin sarı kartın bile fazla olduğu düşüncesinde birleştiği bir anda, aniden çıkan kırmızı kartla takımımız 10 kişi kaldı ve yenildi. Hatıralarımıza baktığımızda Aydınus'un Beşiktaş maçında da bariz penaltımızı vermeyerek 3-0 yenilgiye neden olduğunu görüyoruz. Aydınus, kasıtlı hareketleriyle Fenerbahçe düşmanlığını sürdürdü" diye konuştu.



“Çok basit goller yiyoruz”


Teknik Direktörümüz Christoph Daum, mağlubiyetin nedenini, tam atağa çıkarken, bireysel hatalar sonucu yapılan top kayıplarıya yenilen basit goller olarak gösterdi. Daum, Alex'e gösterilen kırmızı kartı anlayamadığını da sözlerine ekledi.
Daum, 2-1 yetirdiğimiz B.Belediyespor maçı sonrası yayıncı kuruluşun mikrofonlarına şu açıklamaları yaptı:
"Mağlubiyetin değişik nedenleri var. İlk olarak maçın başında tempoyu yüksek tutamadık. Daha sonra çok fazla bireysel hata yaptık. Tam oyunu kurarken basit top kayıplarıyla rakip takımı kontratağa davet ettik. Belki ilk devrede, birinci golümüz atabilirdik. Deniz'in attığı golde şanssızlık vardı. Ofsayt mıydı, değil miydi? Bilmiyorum. O gol olsa, bizim için çok iyi olurdu. İkinci yarıya tam da Fenerbahçe'ye yakışır bir biçimde başladık ve 1-1'i fazlasıyla hak ettik. Ondan sonra Alex'e verilen bir kırmızı kart var. Ben orada kırmızı kart nasıl verilir anlamıyorum. Daha sonra 2. golü yedik. Aslında çok basit goller yiyoruz. Rakip takımı gol atmaya davet ediyoruz. Her maçta attığımız goller var ama çok fazla gol yiyoruz. Olay çok basit. Tam biz atak yapmaya çıkarken, basit top kayıpları yapıyoruz ve rakip takım çok kolay bir şekilde kalemize geliyor. Topu kaptığınız eve atağa çıkacağımız zaman ister istemez açılıyorsunuz. Burada top kaybı yapınca, rakip çok rahat bir şekilde kalemize geliyor. Şu anda verilecek tek mesaj bize bir galibiyet lazım. Hem kendimiz, hem taraftarımız, hem de yönetimimiz için Antalyaspor'a en iyi şeklide hazırlanıp, maça galibiyet için çıkacağız. Ondan sonra da bir seri yakalamamız lazım"


Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, kariyerinde daha önce 7 maç üst üste kazanamadığı dönem olmadığını söyledi.


Daum, İstanbulspor'a 2-1 yenildikleri maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, bir gazetecinin ''7 maçtır kazanamıyorsunuz. Daha önce kariyerinizde 7 maç kazanamadığınız oldu mu?'' sorusu üzerine, ''Hayır, kariyerimde öyle bir şey yaşamadım'' dedi.

Karşılaşmanın başında rakip takımı hataya zorlayacak baskıyı kuramadıklarını anlatan Alman teknik adam, şöyle konuştu:

''Orta sahada gereksiz top kaybımız oldu ve kontratakla golü buldular. Golden sonra baskıyı arttırdık, gol de attık ama maalesef 'ofsayt' diye sayılmadı. İkinci yarıya Fenerbahçe'ye yakışır şekilde başladık ve fazlasıyla hak ettiğimiz golü attık. Maçın sonuna doğru 2. golü atacağımızdan emindik, ama maalesef Alex'in gördüğü kırmızı kart maçın dengesini bozdu. Ondan sonra rakibin ilk golündeki gibi top kaybımızla rakibi 2. golü atmaya davet ettik. Aslında fazla pozisyonları yoktu, bizim hatalarımızdan pozisyonları oldu. Şimdiye kadar planladığımızdan çok daha az puan elde ettik. Şu an tek hedefimiz Antalyaspor'u yenip, bir seri yakalamak.''

Taraftarların bazı oyunculara tepki göstermesiyle ilgili bir soru üzerine Daum, ''Takım geriye düştüğü zaman taraftarlarımız büyük bir düş kırıklığına uğruyor ama hangi oyuncuyu sevip sevmediğini bilmiyorum'' diye konuştu.

Daum, hakemle ilgili konuşmadığını belirterek, ''Ancak hakemin verdiği kararları anlamaya çalışıyorsunuz. Güvenilir kararlar vermesini istiyorsunuz ama bugün gördüğümüz şeyler pek anlaşılabilir şekilde değildi'' dedi.

Alman çalıştırıcı, ''Fenerbahçe bu futbolla şampiyon olabilir mi?'' sorusu üzerine, ''Şu an oynadığımız futbolla şampiyon olmak çok zor görünüyor. Mutlaka daha iyi futbol sergilememiz gerekiyor'' diyerek sözlerini tamamladı.

''ACİL GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR''

Daum, Lig Tv'ye yaptığı açıklamada ise mağlubiyetin değişik nedenleri olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik adam, maçın başında tempoyu yüksek tutamadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

''Sonra çok fazla bireysel hatalar yaptık. Oyunu kurarken veya başlatırken basit top kayıplarıyla rakibi kontra atağa davet ettik. Belki ilk yarı birinci golü atabilirdik ve 1-1 yapabilirdik. Deniz'in attığı golde şansızlık vardı. Ofsayt var mıydı yok muydu bilmiyorum. İkinci yarıya çok iyi başladık. 1-1'i fazlasıyla hak ettik. Maalesef Alex'e kırmızı kart var. Orada nasıl verilir anlamıyorum. Basit goller yiyoruz. Rakip takımı gol atmaya davet ediyoruz. Attığımız goller var, ama çok fazla gol yiyoruz.''

Christoph Daum, kendilerine bir galibiyet gerektiğini anlatarak, ''Hem kendimiz, hem taraftar, hem de yönetim için acilen bir galibiyet lazım. Antalyaspor maçıyla bunu yapmak istiyoruz. Sonra seri galibiyetler almayı amaçlıyoruz'' diye konuştu.

Bu arada Fenerbahçe, ligin 24. haftasında Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak.



İlk kez kırmızı kart gördü



2004 yılından beri Fenerbahçe forması giyen Alex, Büyükşehir maçının 79. dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve bir sonraki maçta cezalı duruma düştü.


Brezilyalı oyuncunun gördüğü kırmızı kart Fenerbahçe formasıyla ligdeki ilk kırmızı kartı oldu.

Alex daha önce sadece 19 Ekim 2005'te Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Schalke 04 maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart görmüştü.


Deivid: 2 kere geldiler



Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2 kez kalelerine geldiğini ve golleri attığını söyledi.


Deivid, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, ikinci yarıda beraberliği yakaladıktan sonra düzenli oynamaya başladıklarını belirterek, ''Rakibimiz 2 kere geldi ve golleri buldu. Elimizde olan avantajları kaybettik'' dedi.

Bundan sonra yollarına daha ciddi ve konsantre bir şekilde devam etmeleri gerektiğini anlatan Deivid, ''Kazanan Fenerbahçe'yi geri getirmemiz lazım. Futbolda kazandığınız zaman güveniniz gelir. Güveniniz gelince performansınız artar. Belirli bir süre kazanamazsanız güveniniz azalır. Kazandıkça performans takım ve bireysel olarak artacaktır'' diye konuştu.








--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
21, bbelediyespor, fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Büyükşehir Belediyespor:2 Beşiktaş:1 Jaguar Beşiktaş 0 31.01.11 13:28
Beşiktaş:2 Büyükşehir Belediyespor:0 Jaguar Beşiktaş 0 11.03.10 19:34
Belediyespor’la 7. randevu Jaguar Trabzonspor 0 09.02.10 19:04
Büyükşehir Belediyespor ile 6. Randevu Jaguar Beşiktaş 0 23.01.10 10:52
Antalya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Tarihçesi Metrix Basketbol 0 22.02.09 14:04


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:34 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2