tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
567

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 15.03.10, 08:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe

Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe


Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçemiz, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz sona erdi.

7. dakikada Fenerbahçemiz Deivid'le gole çok yaklaştı. Ceza sahasında topla buluşan Gökhan Ünal, rakibini geçtikten sonra topu Mehmet Topuz'a uzattı. Mehmet Topuz, sağdan gelen Devid'in önüne yuvarladı. Deivid'in ceza sahası sağ çaprazından çektiği sert şut, üstten auta gitti.

18. dakikada Vederson'un 30 metreden kullandığı serbest vuruşta top, üstten farklı bir şekilde auta gitti.
20. dakikada Gökhan Gönül'un sağdan yaptığı orta, defanstan sekip Vederson'un önüne düştü. Vederson'un sol çaprazda topun gelişine yaptığı vuruş auta gitti.
22. dakikada Gençlerbirliği savunmasının hatasında bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Bilica, istediği vuruşu yapamayınca, top kaleci Serdar'da kaldı.

31. dakikada Sandro'nun ceza sahası dışından yaptığı vuruşta, top yanda auta gitti.

İKİNCİ YARI

49. dakikada Aykut'un ceza sahası içinden yaptığı vuruşta, top kaleci Volkan'da kaldı.

53. dakikada Cem Can'ın yaklaşık 25 metreden yaptığı yerden vuruşta, kaleci Volkan gole izin vermedi.

62. dakikada seri hareketlerle ceza alanına sokulan Emre'nin sert vuruşunda, top üstten auta gitti.

80. dakikada Vederson'un sol kanattan yaptığı ortaya, Gökhan Ünal'ın yaptığı kafa vuruşunda, yerden seken top direğe çarparak auta gitti.

90+2'de ceza yayı içinde topla buluşan Gökhan Ünal'ın dönerek yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.

90+4'de savunmadan seken topu Özer ceza sahası sağ çaprazından içeriye çevirdi. Arka tarafta Gökhan Ünal topu kafayla ön direkteki Lugano'nun önüne indirdi, Lugano'nun vuruşunda top yandan auta gitti.

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Selçuk Kaya, Serkan Akarca

GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar, Orhan, Mahmut, İlhan, Aykut, Cem Can(Kerem dk. 82), Tozo, Vranjes, Harbuzi(Serkan dk. 85), Sandro, Mustafa(Kahe dk. 82)
YEDEKLER: Ulaş, Burhan, Alparslan, Hurşut
TEKNİK DİREKTÖR: Thomas Doll

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Deivid(Semih dk. 57), Christian Deniz dk. 65), Emre, Vederson(Özer dk. 80), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal.
YEDEKLER: Volkan Babacan, Güiza, Bekir, Selçuk
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum
SARI KARTLAR: Aykut, Orhan, Harbuzi (Gençlerbirliği), Emre (Fenerbahçe)


“Pozisyonları kullanamadık”
Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Gençlerbirliği karşısında çok fazla pozisyon bulamayacaklarını maçtan önce bildiklerini, özellikle ilk yarıda bulunan pozisyonların değerlendirilememesi sonucunda da puan kayıplarının yaşandığını söyledi.
Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Daum, "Puan kayıplarını pozisyonları kullanamamaya bağlıyorum. İlk yarıda bir kaç pozisyon vardı ancak gol atamadık. Gençlerbirliği'ne karşı çok pozisyon bulamayacağımızı biliyorduk. Ancak biz ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları kullanamadık" diye konuştu.
İlk on birde niçin Güiza ile değil de Gökhan Ünal'la başladığı sorulduğunda ise Daum, "Niçin kadroda sürpriz olduğunu düşünüyorsunuz, anlamıyorum. Gökhan Ünal, iyi bir santrfor. Antrenmanlarda ve forma şansı bulduğunda iyi çalıştı ve burada oynamaya hak kazandı. Hem Güiza hem de Semih kaliteli futbolcular. Aynı şekilde Gökhan Ünal da öyle. Gökhan, bu maçta da iyi çalıştı. Bir santrfora biraz da şans gerekli. Gökhan da bugün biraz şanssızdı" dedi. Daum, şampiyonluk yarışıyla ilgili bir soruya ise "Bugün maalesef bir avantaj yakaladık diyemeyiz" şeklinde yanıt verdi.

BASIN TOPLANTISI
Daum, maçın ardından yapılan basın toplantısında ise, "İlk yarıda birkaç pozisyon ürettik, ancak istediğimiz golü atamadık. İki puan kaybettik, şampiyonluktaki durumumuz zorlaştı. Maçtan memnun olabiliriz, ama pozisyonlarda golü bulamadık" dedi. Daum, forvet tercihiyle ilgili bir soruya, "Güiza'dan başka forvetler de var. Gökhan Ünal, antrenmanlarda iyi çalıştığı için bugün oynadı. Güiza önceki maçlarda kötü oynamadı. Ancak çok iyi de değildi. Bu maçta Gökhan Ünal oynamayı hak etmişti" diye cevap verdi. Fenerbahçe'nin kadro yapısı sorulduğunda ise Daum, "Kadronun durumu belli. En iyi şekilde faydalanmak istiyoruz. Şampiyonluk için gol atmak gerekiyor" cevabını verdi. Daum, "Sezon sonunda Fenerbahçe'nin başarısız bir sonuç alması durumunda kendinizi nerede görürsünüz?" şeklindeki bir soruyu ise, "Ben teknik direktörüm, başarısızlık olsa da işime bakarım. Fenerbahçe'nin başarılı olması için elimden geleni yapacağım" diye cevapladı.










BÖYLE Mİ OYNAR
Yöneticiler, "Bu kadar vurdumduymazlık olmaz ki. F.Bahçe böyle mi oynar? Maç gidiyor, ekstra bir gayret gösteren yok. 'Hadi beyler bir şeyler yapalım' diyen yok. Herkes birbirinden medet umuyor. Takımda özveri, mücadele denen bir şey kalmamış. Biz bu futbol ile ancak 4. oluruz. Bu kadar emeğin karşılığı bu mu olmalı. Şampiyonluk gidiyor, onlar bakıyor. Yazıklar olsun" dediler.










ÇİZME'YE ALIŞAMADI
Haberde, zihinsel ve fiziksel olarak İtalyan futboluna bir türlü adapte olamayan Quaresma'nın eski parlak günlerine geri dönmek için Türkiye'den gelen teklife sıcak baktığı iddia edildi. Portekizli yıldıza ülkesinden de teklifler olduğu ancak bu önerilerin Fenerbahçe'ninki kadar cazip olmadığı vurgulandı. İtalyan 'calcionews24' sitesi ise işi daha da ileriye götürerek İnter'in Quaresma için Fenerbahçe ile anlaşma yaptığını bildirdi.



“Bu bir takım oyunu”

Oyuncumuz Gökhan Ünal, Gençlerbirliği karşısında çok istedikleri galibiyete ulaşamadıklarını söylerken, direkten dönen kafa vuruşu için "Kısmetsizlik" yorumunu yaptı. Futbolun bir takım oyunu olduğunu söyleyen Gökhan Ünal, "Güiza da oynasa, Semih de oynasa kimse bir şey diyemezdi" dedi.

Gençlerbirliği karşılaşması sonrası açıklamalar yapan ve ilk olarak maç içinde oluşan omzundaki sakatlığı ile ilgili olarak "Kolumu kaldıramıyorum ama sadece bir ezik de olabilir. İstanbul'da kontrolden geçeceğim. Yenseydik omzum da önemli değildi. Galibiyeti çok istiyorduk ancak kısmet olmadı" diye konuşan Gökhan Ünal, "Galibiyet için gelmiştik. Artık rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Yapacak bir şey de yok" dedi.
Gökhan Ünal, topun direkten döndüğü pozisyonuyla ilgili olarak ise "Artık yerden mi sektiği için direğe çarptı bilmiyorum. Aslında köşeyi görmüştüm ama kısmetsizlik, olmayacağı varsa olmuyor. Bundan sonra umarım direğe çarpıp içeri girer" dedi.
Eski takım arkadaşı Mehmet Topuz ile uyumu sorulduğunda ise Gökhan Ünal, "Mehmet Topuz ile 2,5 -3 senedir birlikte oynamamıştık. Normal olarak Kayseri'deki gibi olması mümkün değil. Oynadıkça daha iyi olacak. İlk yarı değil ama ikinci yarı iyiydik performans olarak bence. Ancak demek ki ikimizin de performansı iyi değildi ki; kazanmadık. Gerçi takım olarak iyi değildik. Bundan sonraki maçlara bakacağız ve rakiplerin puan kaybetmesini bekleyip, biz de kazanmaya çalışacağız. Bizim için kötü oldu puan kaybı. Bu bizim için kırılma anı gibi bir şeydi, rakiplerin puan kaybını beklemeliyiz artık. Umarım şans yanımızda olur" diye konuştu.
Oyuna ilk on birde başlamasını da değerlendiren Gökhan Ünal, "Aslında tek forvet olarak değil de sağ tarafta oynamayı bekliyordum. Sonuçta bu bir takım oyunu. Güiza da oynasa, Semih de oynasa kimse bir şey diyemezdi. Bugün ben oynadım. Öbür hafta ben beklerim. Burası Fenerbahçe, herkes oynayabilir" diye konuştu.
































Tribünlerin "Fener gol gol gol, şampiyonluk gidiyor" tezahüratları da takımı ateşleyemedi





ALMAN HOCAYA TEPKİ
Takımlarına tam destek veren taraftarlar karşılaşma sonuna doğru "Fener gol gol, şampiyonluk uçuyor" tezahüratı yaptı ama bu da sarı-lacivertli ekibi harekete geçiremedi. Stadı üzgün bir şekilde terk eden sarı-lacivertliler, "Bu takımın hali ne böyle" diyerek Daum'a tepki gösterdi.







"Birkaç pozisyon ürettik ama gol atamadık. İki puan kaybettik F.Bahçe sezon sonunda başarısız olursa da ben işime bakarım"




GÖKHAN HAK ETTİ
"Güiza'dan başka forvetler de var. Gökhan Ünal, iyi çalıştığı için oynadı. Güiza önceki maçlarda kötü oynamadı, ancak çok iyi de değildi." Alman hoca, "Sezon sonunda başarısız bir sonuç alması durumunda kendinizi nerede görürsünüz" sorusuna, "Ben teknik direktörüm, başarısızlık olsa da işime bakarım. F.Bahçe'nin başarısı için çalışırım" yanıtını verdi.













Fenerbahçe, başkentte Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok ağır bir yara aldı. Fenerbahçe, özellikle maçın ilk yarısında vasat ve temposuz bir futbol ortaya koydu. 80'de Gökhan Ünal'ın kafa şutunda top direkten döndü.



Christoph Daum dün sürpriz bir kadro sahaya sürdü, maçı çevirebilecek hamleler yapamadı, Güiza krizinin yaşanmasına da neden oldu. 19 Mayıs Stadı'nda tribünleri dolduran Fenerbahçe taraftarı, "Fener gol gol gol, şampiyonluk gidiyor" diye bağırdı. Bugün Galatasaray, Ankaragücü'nü yenerse aradaki puan farkı 4'e yükselmiş olacak.


MAÇIN ANATOMİSİ



MAÇIN HAREKETİ
KÖŞEDEN ÇIKARDI: G.Birliği 53. dakikada çok net bir pozisyon buldu. Sandro'nun sert şutu Bilica'dan döndü. Arkada gelen Cem Can çok sert ve isabetli bir şut ile kaleyi yokladı. Tam köşeye giden topu Volkan Demirel adeta uzayıp çıkardı. Cem Can'ın şutu, Volkan'ın kurtarışı 90 dakikanın alkış alan pozisyonları oldu.

KADER ANI
BİLİCA ATAMADI: F.Bahçe fazla pozisyon bulamadığı karşılaşmada 22. dakikada öne geçme fırsatını kaçırdı. G.Birliği'nin çıktığı anlarda Cristian içeriye doldurdu. Vederson'un da baskısıyla defanstan seken topla Bilica buluştu. Brezilyalı oyuncu göğsüne aldığı topa vurmakta gecikti, defans araya girdi. F.Bahçe bir golden oldu.

MAÇIN HAKEMİ
ORTA OYUNU: F.Bahçe'ye bu sezon uğursuz gelen M.Kamil Abitoğlu vasat bir maç yönetti. Bazı kararlarda yardımcılarının kurbanı olan Abitoğlu, bazen de yardımcısının verdiği doğru karara uymadı. Sertliğe prim tanıdı, kartlarını kullanmakta cimri davrandı. Maçın çoğunlukla orta sahada geçmesi işini çok kolaylaştırdı.

MAÇIN TARTIŞMASI


HAYAL KIRIKLIĞI
DAUM: Alex'in yokluğunda onun görevini Deivid'e vereceğine Mehmet Topuz'u tercih etti. Bu kararla hem sağdaki Mehmet Topuz'dan hem de orta sahanın ortasındaki Deivid'den verim sağlayamadı.

MAÇIN YILDIZI
VOLKAN: Şampiyonluk için mutlak kazanması gereken F.Bahçe'de gecenin yıldızı Volkan Demirel oldu. Tecrübeli kaleci kritik kurtarışlarıyla takımın Ankara'dan 1 puanla dönmesini sağladı. Volkan, G.Birliği'nin Harbuzi, Cem Can, Mustafa ve Sandro ile yakaladığı pozisyonlarda kalesini kapattı.

MAÇIN EN HEYECANLI DAKİKALARI
DAKİKA 7: Gökhan Ünal sağdan ceza alanına girdi, Mehmet Topuz'u gördü. Topuz sağdan bindiren Bilica'ya verdi. Bilica'nın şutu üstten auta gitti.
DAKİKA 20: Gökhan Gönül sağdan orta yaptı. Gökhan Ünal'dan seken topla arka direkte Vederson buluştu. Vederson'un kötü vuruşu auta gitti.
DAKİKA 22: Cristian topu kale içine şişirdi. Defans oyuncularından seken topla Bilica buluştu. Bilica göğsüne aldı, şut atacakken defans araya girdi.
DAKİKA 49: Mehmet Topuz çıkarken topu Aykut'a kaptırdı. Aykut sağdan ceza sahasına yaklaştı ve çok sert vurdu. Volkan topu kornere çeldi.
DAKİKA 53: Harbuzi, Sandro ile paslaştı ve şutunu attı. Bilica'dan dönen topa Cem Can sert vurdu. Volkan köşede kontrol etti. F.Bahçe nefes aldı.
DAKİKA 80: Soldan Vederson bindirdi, orta yaptı. Ceza sahası içinde Gökhan Ünal yükseldi vurdu. Semih'ten seken top direğe çarpıp dışarı çıktı.
DAKİKA 88: Soldan Özer-Santos paslaşmasında F.Bahçe pozisyon buldu. Önce sıfıra inen sonra içeri doğru girip şut atan Özer çerçeveyi bulamadı.
DAKİKA 90+4: Sağdan Özer arka direğe ortaladı. Arka direkte Gökhan Ünal kafayla içeriye doldurdu. Lugano'nun kötü vuruşu üstten dışarı çıktı.








--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar

Konu Jaguar tarafından (15.03.10 Saat 08:54 ) değiştirilmiştir..
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
00, fenerbahce, genclerbirligi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği - Bursaspor mücadelesi vardı. Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 12.04.10 11:20
Trabzonspor 3-1 Gençlerbirliği Jaguar Trabzonspor 0 08.03.10 09:12
Beşiktaş:4 - Gençlerbirliği:1 Jaguar Beşiktaş 0 06.02.10 10:56
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15
Gençlerbirliği Tarihçe Kral Anadolu Futbol Takımları 0 16.04.08 06:56


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:11 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2