tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe 2-0 Manisaspor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1501

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 25.03.10, 08:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe 2-0 Manisaspor

Fenerbahçe 2-0 Manisaspor


Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında, Manisaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelen Fenerbahçemiz, Güiza ve Deivid'in ilk yarıda attığı gollerle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Bugün son yolculuğuna uğurlana Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Özhan Canaydın için maç öncesi saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlarımız, İstiklal Marşı'nın ardından Canaydın için yapılan saygı duruşu tamamlanana kadar merhumu alkışladı. Maçtan dakikalar ise şöyle:

7. dakikada soldan Simpson'un ortasında, ceza alanı içinde Mehmet Nas'ın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
11. dakikada sağdan Alex'in kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde Lugano kafayı vurdu, top üstten auta gitti.
31. dakikada kaleci Orkun'un büyük hatasını iyi değerlendiren Güiza, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikada Limeira'nın geri pasında kaleci Orkun topu uzaklaştırmak isterken, topu ceza alanı içindeki Güiza'nın önüne attı. Güiza da bomboş pozisyonda topu kaleci Orkun'un yanından ağlara gönderdi; 1-0.
34. dakikada Andre Santos'un soldan ortasında, ceza alanı içinde topa iyi yükselen Deivid, kafayla meşin yuvarlağı filelere gönderdi; 2-0
41. dakikada orta sahadan Momha'nın savunmanın arkasına attığı uzun pasta topla buluşan Yiğit Gökoğlan'ın, sol çaprazda kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda, meşin yuvarlak uzak direğin yanından auta çıktı.
43. dakikada Özer'in pasıyla ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Deivid'in vuruşunda, kaleci Orkun iki hamlede topu kontrol etti.
45. dakikada Alex'in soldan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde Lugano kafayı vurdu, top kaleci Orkun'da kaldı.

İKİNCİ YARI
59. dakikada sağdan Alex'in kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde Lugano kafayı vurdu, top kaleci Orkun'da kaldı.
70. dakikada Deivid'in pasıyla ceza alanı dışında, sol çaprazda topla buluşan Özer'in vuruşunda, top farklı bir şekilde yandan auta çıktı.
75. dakikada sağdan Yiğit Gökoğlan'ın ortasında, ceza alanı içinde kaleci Volkan Demirel, Isaac'tan önce topu yumruklayarak uzaklaştırmak istedi. Ceza yayı üzerinde meşin yuvarlağı kontrol eden Yiğit İncedemir'in şutunda, kaleci Volkan Demirel iki hamlede topu kontrol etti.
79. dakikada Güiza'yı düşüren Kalabane, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
90. dakikada Alex'in ceza alanı dışından sert şutunda, savunmada topa ayak koyan Limeira, meşin yuvarlağı kornere attı.

90+2. dakikada sağdan Gökhan Gönül'ün yerden ortasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Deivid'in vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
90+3. dakikada Deivid'in pasında topla buluşan Mehmet Topuz'un ceza alanı dışından şutunda, top yandan auta gitti.
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Abdullah Yılmaz, Cem Satman, Alper Ulusoy

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre (Dk. 26 Deivid), Özer (Dk. 73 Vederson), Alex, Güiza (Dk. 86 Gökhan Ünal)
Manisaspor: Orkun, Güven, Kalabane, Limeira, Momha, Yiğit Gökoğlan, Mehmet Nas (Dk. 60 Yiğit İncedemir), Mehmet Güven, Nizamettin, Simpson (Dk. 70 Dilaver), Ergin (Dk. 51 Isaac)

Goller: Dk. 31 Güiza, Dk. 34 Deivid (Fenerbahçe)
Kırmızı Kart: Dk. 79 Kalabane (Manisaspor) Sarı Kart: Dk. 48 Kalabane (Manisaspor)




“Gol bulursak, 2-0 büyük avantaj”

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, pozitif neticelerin takımın özgüveni için önemli olduğunu ve amaçlarının Kupada finale kalmak olduğunu söyledi. Takımının her maçta gol atabilecek kapasitesi olduğunu belirten Daum, "Manisa'da maçın başında gol atmaya çalışacağız. Eğer orada golü bulursak, 2-0 büyük bir avantaj olacak" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-0 kazanılan Manisaspor maçı sonrası bir basın toplantısı düzenleyen, ilk olarak oynanan maçı ve rövanşı değerlendiren Daum, "Beni çok mutlu eden bir sonuç. 2-0 galibiyetle ayrıldık. Son 4 maçta gol yemediğimizi görmek de beni çok mutlu ediyor. İlk golde Güiza çok iyi takip etti ve golcülüğünü gösterdi. İlk golden sonra takıma daha fazla güven geldi ve Deivid'le çok iyi bir gol bulduk. Maç 2-0 olunca tempo düştü. Manisaspor, kırmızı kartı aldıktan sonra birkaç pozisyon yakaladık, 3. golü de atabilirdik. Zor bir dönem yaşadık. Bu dönemden çıkmaya çalışıyoruz. Bu tür pozitif neticeler takımın özgüveni için çok önemli. Amacımız finale çıkmak. Galibiyetler kulübümüz için, atmosfer için çok iyi. Takım için seviniyorum. Takımı kutluyorum" dedi. Daum, rövanş için skoru yeterli görüp görmediği sorusuna ise, "Bugünkü skor önemli, çünkü iyi bir avantaj yakaladık. Rövanşta zor bir maç bekliyor bizi. Her maçta gol atabilecek kapasitemiz var. Manisa'da maçın başında gol atmaya çalışacağız. Eğer orada golü bulursak, 2-0 büyük bir avantaj olacak" yanıtını verdi.

Özer Hurmacı'nın sol kanattaki performansından memnun olup olmadığı sorulduğunda Daum, "Özer de diğer arkadaşları gibi takım için fedakarlık yapıyor. Aslında şu anda ameliyat olması gerekiyordu. Sakatlığından önce, sağlam olduğunda Özer'in ne yapabileceğini hep birlikte gördük" diye konuştu.
Daum, bir soru üzerine de vefat eden Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Özhan Canaydın için "Gerçek anlamda bir centilmendi. Allah'tan rahmet, ailesi ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyoruz. Futbolda yaptığı iyi şeyleri her zaman hatırlayacağız ve her zaman onu aramızda hissedeceğiz" diye konuştu. Manisaspor maçında, statta Canaydın için oluşan ortamın, derbide atmosferi düşürüp düşürmeyeceği sorulduğunda ise Daum, "Pazar günü ne olur bilemem, ama umarım Özhan Canaydın'ın her zaman istediği gibi centilmenlik çerçevesinde bir karşılaşma olur" dedi.

Daum, sakatlıklar hakkında ise "Detaylı bir şekilde her sakatlığı inceliyoruz. Son haftalarda çok sayıda maç oynadık. Bazı futbolcular sakatlıkları tam geçmeden oynamak zorunda kaldılar, tekrar sakatlandılar. Birçok nedeni var. Diş kontrolleri de yaptırdık. Bu nedenden dolayı da adale sakatlıkları olabiliyor. Maç programından dolayı son iki ayda fazla antrenman yapma şansı bulamadık" diye konuştu.




Helal olsun size

Şükrü Saracoğlu Stadı'nı dolduran F.Bahçe taraftarı, saygı duruşu sırasında Özhan Canaydın'ı alkışlarla son yolculuğuna uğurladı. İzleyenleri çok duygulandıran, gözyaşlarına boğan, futbol tarihimize geçecek güzellikteki bu anlamlı hareket maçın önüne geçti. Canaydın'ın, Kadıköy'deki 6-0'lık maçta F.Bahçe'nin golünü alkışlaması, dün onbinlerce alkışa dönüşerek karşılık bulmuş oldu. Helal olsun size! Dünya derbisi öncesinde bu alkış da unutulmayacak. Çünkü bu alkış da Özhan Canaydın'ın alkışı kadar anlamlıydı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Manisaspor'u 2-0 yenerek tur için büyük avantaj yakaladı. Maç öncesinde G.Saray eski Başkanı Özhan Canaydın için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu sırasında stattaki tüm Fenerbahçeliler'in alkışlarla 'merhum'u uğurlaması, tarihe geçecek güzellikte anlamlı bir hareketti. Fenerbahçe kulübü, Özhan Canaydın'ın vefatı nedeniyle tüm tesislerindeki Fenerbahçe bayraklarını da yarıya indirdi. Sarı-lacivertli yönetimin bu hareketi, "Dostluk budur! Büyüklük budur!" dedirtti.

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmaya hızlı başladı. 31'de kaleci Orkun'un çok büyük hatasını Güiza affetmedi: 1-0. 34'te Deivid skoru belirledi: 2-0. 79'da Manisaspor'dan Kalabane ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Kanarya, 14 Nisan'da oynayacağı rövanş maçı öncesinde final kapısını araladı ve 27 yıllık Ziraat Türkiye Kupası özlemini bitirme yolunda dev bir adım attı. Dün Emre Belözoğlu'nun şok sakatlığı ile sarsılan Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesinde fazla yorulmadan sonuca gitmesini bildi.
* * *

EBEDİ DOSTLUK
Özhan Canaydın için maçtan önce saygı duruşu yapıldı. Tribünler bir dakika boyunca merhumu ayakta alkışladı

ÖRNEK BİR TABLO
Pazartesi günü vefat eden ve dün Bursa'da toprağa verilen Galatasaray eski Başkanı Özhan Canaydın için maçtan önce saygı duruşu yapılırken, tribünlerde son derece duygulu anlar yaşandı. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki bütün taraftarlar, saygı duruşu boyunca Canaydın'ı alkışladı. Bazı taraftarların bu esnada oldukça duygulandıkları da gözlendi.

PANKART AÇILDI
Taraftarlar ayrıca tribünde Canaydın için pankart açtı. Maraton'un üst bölümünde korkuluklara asılan pankartta "Mekanın cennet olsun centilmen başkan" yazısı yer aldı. Bu arada tribünlerde, son lig maçlarına oranla boşluklar oluştu. Hafta içi olması nedeniyle taraftarlar karşılaşmaya son dönemdeki ilgiyi göstermedi.



İşte dostluk örneği




Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın vefatı nedeniyle, tüm tesislerindeki Fenerbahçe bayraklarını yarıya indirdi.



Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nün, ebedi dostu ve ezeli rakibi Galatasaray camiasının acısına ortak olduğu belirtilerek, ''Başta Fenerbahçe Kulübü Can Bartu, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis ve Faruk Ilgaz Tesisleri olmak üzere Fenerbahçe Kulübü'nün tüm tesislerinde, sarı-lacivertli bayraklar yarıya indirilirken, Özhan Canaydın'ın ölümünden duyulan üzüntü paylaşıldı'' denildi.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
20, fenerbahce, manisaspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Beşiktaş:2 Manisaspor:0 Jaguar Beşiktaş 0 08.05.10 12:04
Manisaspor:2 - Beşiktaş:1 Jaguar Beşiktaş 0 23.12.09 09:00
Manisaspor:1 - Beşiktaş:1 Jaguar Beşiktaş 0 14.12.09 09:29
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15
Vestel Manisaspor Tarihçe Kral Anadolu Futbol Takımları 0 16.04.08 06:49


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:02 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2