tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
542

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 30.03.10, 11:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe

Yine Semih krizi yaşandı

Maçın sonlarına doğru Daum ile Semih arasında tartışma çıktı.

Golcü Semih ile Teknik Direktör Daum arasında yine kriz yaşandı.
Alman teknik adam, maçın uzatma dakikalarında sarı-lacivertli futbolcudan oyuna girmesini istedi. Ancak milli futbolcu, bu anda oyuna girmeyeceğini açıklayarak hocasını zor durumda bıraktı. Böylece sarı-lacivertliler, üçüncü değişikliği yapamadan karşılaşma sona erdi. Oysa Daum o sırada oyuncu değiştirip, zaman geçirmek istemişti.


"Bu dakikada oyuna girmem"e sert yanıt

'Son dakikada oyuna girmek istemedi' iddialarına yıldız futbolcudan cevap geldi.

Galatasaray maçının uzatma dakikalarında kendisini oyuna almak isteyen Daum'a, “Bu dakikada oyuna girmem” dediği ileri sürülen Semih, bunun kesinlikle yalan olduğunu açıkladı.

Golcü futbolcu, “Tam aksine, maçın sonlarına doğru, hocamın yanına gidip, ‘Gerekirse beni oyuna alabilirsin, hazırım’ dedim ancak hocam tercihini Gökhan’dan yana kullandı. Ben, Fenerbahçe için sahaya girer, bir saniye için bile oynarım. Bu, beni sadece mutlu eder” dedi.

Yılmaz Vural'ı kastediyor!

Alman Hocadan Kasımpaşa'nın hocası Yılmaz Vural'a imalı sözler...

O hoca Yılmaz Vural
“Uzaktan şutları çalıştınız mı?” sorusuna, “Bir Türk antrenör olsaydım ‘evet’ derdim” karşılığını veren Alman hocanın, bu sözleriyle kendisine “Yalaka” diyen Kasımpaşa’nın hocasını kastettiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum G.Saray galibiyetinin ardından düzenlediği basın toplantısında, “Uzaktan şutları çalıştınız mı?” sorusuna, “Bir Türk antrenör olsaydım ‘evet derdim. ‘Evet, G.Saray’ı çok iyi analiz ettim, uzaktan atılan şutlarda sıkıntı yaşıyor’ diyebilirdim” karşılığını verdi. Alman hocanın bu sözleriyle kimi kastettiği kafalarda soru işareti yarattı.
O sözlerin hedefi, yalnızca bir Türk antrenörüydü... Ancak Alman hocanın kimi kastettiği dünkü sohbet toplantısında ortaya çıktı.

Herkesi kapsamıyor

Daum, katıldığı televizyon programlarında ve basına verdiği demeçlerde sık sık kendisini hedef alıp ağır eleştirilerde bulunan Kasımpaşa’nın hocası Yılmaz Vural’ı kastediyordu.

Alman hoca, dün basınla yaptığı sohbet toplantısına bu konuya açıklık getirerek başladı:
“Bu açıklamam herkesi kapsamıyor. Espri mahiyetindeydi. Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek ve Ertuğrul Sağlam gibi çok yetenekli hocaları kapsamıyor. Daha 15’e yakın isim sayabilirim.

Sürekli konuşan birisi

Onların hiçbirisi bu tarz kötü şeyler söylemezler. O yüzden kesinlikle bir genelleme yapmadım. Bu saydığım isimlerin hepsi mükemmel hocalardır. Bir yanlış anlaşılma var. Sürekli böyle konuşan birisi var ve diğer Türk antrenörlerinin de sözcüsü haline geldi. Onun dışındaki tüm hocalarla benim harika ilişkilerim var, bir çoğu da benim talebem zaten.” İsim vermeden Yılmaz Vural’ı tarif eden Daum daha sonra gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı.

Fikstüre bakıp ‘kolay’ demek zor

DERBİ galibiyeti şampiyonluk düğümünü çözmedi. 4 takımın da şansı aynı. Biz, artık her maçımıza final gözüyle bakıyoruz. Fikstüre bakıp ‘kolay’ demek çok zor. Yolumuz, gidişatımız iyi.

Canaydın bizimle birlikteydi

CANAYDIN’a çok saygılı bir şekilde veda ettik ve gördük ki, o orada olmasa da bizimle birlikteydi. Alkışlar da Canaydın için büyük bir saygı ifadesiydi. Bu da tabii ki bütün atmosferi olumlu yönde etkiledi, ben de çok duygulandım, Canaydın anılarımızda yaşamaya
devam edecek.

Franco’ya kızmak haksızlık olur

Franco’ya kızılması haksızlık olur. O iyi bir kaleci. Bu topun uzaktan geldiğini gördü, ıslak zeminde topun yere çarpması pozisyonun gol olmasına neden oldu.

Vural: Daum’a sataşırım, çünkü...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, hedefindeki teknik direktörün Yılmaz Vural olduğunu ima ederken, Vural da dün “Türk Futbolunun Sorunları” konulu panelde Daum’a neden karşı çıktığını anlattı. Kasımpaşa’nın hocası Yılmaz Vural, Okan Üniversitesi’ndeki panelde, “Sevgili Daum’a zaman zaman sataşırım. Biz aynı okulda okuduk. Ben bir Türk vatandaşı olarak gittim oraya, o Alman vatandaşı olarak okudu. Ülkeme döndüm, benim ülkemin ona verdiği değerle, bana verdiği değer çok farklı. İnsan dolayısıyla sıkılıyor. Zaman zaman bu konuda agresif oluyorum. Bazen etik olmayan davranışlar olmuyor değil, ama altında yatan psikolojik neden bu” diyerek kendisini savundu.


Şov mu tahrik mi?

Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın son dakikalarda yaptığı hareket tartışma yarattı.

Galatasaray'ın Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'ye tek golle yenilmesinin ardından kamuoyu Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın son dakikalarda yaptığı hareketi konuşuyor.

Fenerbahçe ezeli rakibini 1-0 yenerek şampiyonluk yarışında büyük bir engeli aşarken kalecisi Volkan'ın maçın son dakikalarında yaptığı hareket günü konusu oldu. Kendisine doğru gönderilen topu ayağı yerine kalçasıyla stop eden Volkan Demirel kimi spor otoriteleri tarafından seyirciyi tahrik ettiği gerekçesiyle topa tutulurken kimileri ise bunun derbide olağan bir hareket olduğunu ve şov amaçlı olduğu görüşünü dile getirdi.

'ÖZÜR DİLERİM'

Fenerbahçe'nin genç kalecisi galibiyetiyle şampiyonluk için büyük avantaj yakaladıklarını belirterek, “Galibiyet bizim için ekstra bir güç oldu. Şimdi yere daha sağlam basıyoruz ve hedefimize daha emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Volkan, Galatasaray maçının sonlarına doğru yaptığı hareketin yanlış anlaşılmasından üzüntü duyduğunu dile getirdi ve şunları kaydetti:

“Maçın son anlarında, bir pozisyonda topu sırtımı dönerek kontrol etmiştim. Bu olay yanlış anlaşıldı ve benim bu hareketi rakiple alay etmek için yaptığım şeklinde yorumlar yapıldı. Bizim ülkemizde bu tarz şeyler biraz abartılıyor. Hiçbir şekilde içimden kötü bir niyet geçirerek o hareketi yapmamıştım, ama yanlış anlaşılmaya sebep olduğum için özür diliyorum.




Samandra'da ne yaşandı, niçin gizlendi

Derbiye 1 gün kala profiterol yiyen Fenerli oyuncular gıda zehirlenmesine yakalandı...

Fenerbahçe'nin derbi zaferinin arkasında akıllara durgunluk verecek bir perde arkası gerçeği var. Çünkü, maçtan önceki gün Samandıra’da dağıtılan öğle yemeğinde çıkan profiterol yüzünden F.Bahçe neredeyse takım halinde hastanelik olacak, belki de derbinin kaderi değişecekti. Vatan'da yer alan Ferudun Niğdelioğlu-Ali Can imzalı habere göre olay şöyle gelişti: Cumartesi günkü öğle yemeğinden sonra bazı futbolcular şiddetli mide ağrısından şikayet etmeye başladılar. Kendi deyimleriyle alttan-üstten istifra etmeye başlayan futbolcular tuvaletten çıkamaz hale geldiler. Bunun üzerine yönetim Samandıra’da seferberlik ilan etti.

DOKTOR TESİSLERE GETİRİLDİ

Olayın dışarı sızmaması için futbolcuları hastaneye götürmek yerine, Acıbadem Hastanesi acil servisine başvurularak Samandıra’ya ambulans istendi. Gelen tıp ekibinin içinde bir gastrolog da vardı.. Gastrolog “besin zehirlenmesi” teşhisi koyarak bütün futbolculara kan tahlili yaptı. İşin ilginç yanı, en fazla zehirlenen ismin derbinin en fazla koşan ve mücadele eden oyuncularından biri olan Gökhan Gönül olmasıydı. Gönül’ü kendine getirmek için serum takıldı, müthiş bir halsizlik yaşayan genç futbolcu “Ne olursa olsun G.Saray’a karşı oynayacağım.. Beni ayağa kaldırın, bir daha tuvalete çıkmamayım yeter” diyerek büyük fedakârlık yaptı. Hele tahlil sonuçları ortaya çıkıp, zehirlenmeye öğle yemeğindeki profiterolun sebep olduğu ortaya çıkınca Gökhan Gönül hırsını tesisteki aşçılardan çıkardı..

"Böyle sorumsuzluk olur mu? G.Saraylı mısınız siz yoksa?” diyerek aşçılara kızan Gönül’ün dışında ağır zehirlenme yaşayan isimler arasında tek golün sahibi Selçuk Şahin, tercümanlar Samet ve Umut, yedek kaleci Volkan Babacan yer alıyordu.

OLAY DOĞRULANDI

Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer, “Nereden öğrendiniz bilmiyorum ama çok önemli bir tehlike atlattık diyebilirim. Özellikle Gökhan Gönül ciddi biçimde zehirlenmişti. Selçuk Şahin’de de aynı semptomlar vardı ama Gökhan’a göre daha hafifti” dedi.





--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe Duvar Kağıtları 2012 - Fenerbahçe Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 22.04.15 14:39
Fenerbahçe Şampiyonluk Marşı 2014 - Ölümsüz Fenerbahçe 2014 Fenerbahçe Marşı ASYA Fenerbahçe 0 27.04.14 22:27
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Fenerbahçe Ekrankoruyucular-Fenerbahçe Wallpaper Mavi Lord Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 5 30.09.12 13:05
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:55 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2