tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
894

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 31.03.10, 19:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe

Kazandığımız bir şey yok



Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük izinin ardından sürdürdü.


Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler tempolu koşular yaptı. Antrenmana takım halinde koşuyla başlayan futbolcular daha sonra saha içinde oluşturulan parkurda 2'şerli gruplar halinde belirli mesafelerde sürat ve dayanıklılık koşuları gerçekleştirdi.

Galatasaray maçının ardından dizinde ağrı oluşan Alex ile kasığında hafif sakatlığı bulunan Andre Santos antrenmana katılmazken, bu futbolcular tesislerde çalıştı. İki futbolcunun günün ikinci çalışmasına katılacakları bildirildi.

Alex ve Andre Santos'un yanı sıra tedavisi süren Cristian ve Ali Bilgin de antrenmanda yer almadı. Uğur ise bireysel futbolcu antrenörü Dolu Aslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yapıp tesislere girdi.
Bu arada, teknik direktör Daum'un antrenman başladıktan sonra saha içinde kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ile konuştuğu görüldü.
Sarı-lacivertlilerin antrenmanında kaleciler takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

Öte yandan, İspanyol forvet Daniel Güiza'nın 6 yaşındaki oğlu Cristian'ın da tesislerde bulunduğu bildirildi.

DAUM: ''ŞU AN İÇİN KAZANDIĞIMIZ BİR ŞEY YOK''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un antrenmanın başında futbolcularıyla yaptığı toplantıda Kayserispor maçının önemine dikkati çektiği ifade edildi.

Alman çalıştırıcının yaptığı konuşmada futbolcularına, ''İlk yarıdaki maçı hatırladığımızda Kayserispor'un iyi mücadele eden bir ekip olduğunu gördük. Şimdi herkes bu maçı düşünsün. Bu maçta en iyi şekilde mücadele etmenizi istiyorum. Başarıya ulaşmak adına önemli bir engeli geride bıraktık, ama şu an için kazandığımız bir şey yok. Sonuna kadar bu şekilde çalışmanıza devam etmenizi istiyorum'' şeklinde ifadeler kullandığı bildirildi.

Günün ikinci çalışmasını saat 16.30'da basına kapalı gerçekleştirecek Fenerbahçe, Kayserispor mücadelesinin hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30'daki antrenmanla sürdürecek.
Paha biçilmez



Fenerbahçe, Lugano-Bilica ile 15 maçta sadece bir kez yenildi, yokluklarındaki kayıp ise tam 19 puan


DEFANSIN BAŞARISI
Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk iddiasını güçlendiren Fenerbahçe, bunu son 5 maçtır gole geçit vermeyen güçlü savunmasına borçlu. Fener'de savunma deyince akla tabii ki Diego Lugano ile Bilica geliyor. Zira varlıkları puan, yoklukları ziyan! Sarı-lacivertliler, Lugano-Bilica'dan birinin olmadığı 11 lig karşılaşmasında 5 mağlubiyet, 4 galibiyet ve 2 beraberlik alıp 19 puan yitirdi.
GOLE KAPATTILAR
F.Bahçe, Latin savunmacılarının birlikte oynadığı 15 maçta ise 12 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alırken 38 puan topladı, sadece 7 puan yitirdi. Lugano-Bilica'lı savunmayla 8 lig maçında kalesinde gol görmeyen Kanarya'nın fileleri, son 5 sınavında sarsılmadı. Özetle Lugano ya da Bilica'dan birine bir şey olursa, gitti şampiyonluk!



“Fenerbahçe tarihinin önemli günü”
Başkanımız Aziz Yıldırım, CEV Indesit Şampiyonlar Ligi'nde Final-Four oynayacak Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımımızın, Fenerbahçe tarihinin önemli günlerinden birini yaşamak için yola çıkacağını söyledi. Acıbadem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise Şampiyonlar liginde finale kalıp kupayı kazanarak Türkiye'ye takım sporlarındaki en büyük başarıyı yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Fenerbahçe Acıbadem Kaptanı Çiğdem Can Rasna, bu kupayı çok istediklerini söylerken; kendi takımı rakipler hakkında bilgiler veren Teknik Direktör Jan de Brant ise, 'Avrupa'nın en zor kupası' olarak tanımladığı bu kupayı Türkiye'ye getirmek istediklerini kaydetti.

Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımımızın Fransa'nın Cannes şehrinde katılacağı CEV Indesit Şampiyonlar Ligi Final Four müsabakaları öncesinde, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Başkanımız Aziz Yıldırım, Acıbadem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Takımımızın Teknik Direktörü Jan de Brandt ve Takım Kaptanımız Çiğdem Can Rasna açıklamalarda bulunup, bu önemli maçlar öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Fenerbahçe Acıbadem'in diğer üyelerinin de dinleyici koltuklarından izlediği toplantı, Fenerbahçe Acıbadem'in ve başarılarının anlatıldığı bir barkovizyon gösterisiyle başladı.

Diğer branşlarda da çalışmalarımız var

Daha sonra söz alan Başkanımız Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe tarihinin önemli günlerinden birini yaşamak için yola çıkıyoruz. İlk günden beri ben ve arkadaşlarım, amatör şubelere büyük önem verdik. Bizim yönetim anlayışımızda bu var. Sponsorluğun önemini de belirttik, sponsor olan gruplara büyük önem verdik ve onları önde tutmaya çalıştık. Bunlardan biri Acıbadem grubudur. Acıbadem Grubu'nun diğer sponsorlardan bir farklılığı var. Her zaman işin içinde oldular ve ellerini taşın altına koydular. Diğer sponsorlar maddi anlamda destek verdiler ve başarılarda bizimle birlikte sevindiler. Mehmet Ali Aydınlar hem maddi anlamda destek verdi hem de hep işin içinde oldu. Buradaki en önemli katkı, kendisinde ve grubundadır. Biz de onlara Fenerbahçe Spor Kulübü olarak amatör branşımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Burada en önemli olan sporcuların , teknik heyetin malzemecisinden kapıdan bekleyen bekçisine kadar; Violet Hanım'a kadar herkesin katkısıdır. Önemli olan bundan sonra da Final-Four'da Kupayı Türkiye'ye taşımaktır. Bu tarihimizde önemli bir gün olarak yer alacak ve hiç bir zaman unutulmayacak bir başarı olacaktır. Diğer branşlarda da kendimizi göstereceğiz. Kız basket, erkek voleybol ve diğer şubelerimizde de Avrupa'da kupa kaldırmak için yola çıkacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız var ve bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Kupa kazanmak istiyoruz ama gelinen bu nokta da önemlidir. Kazanamasak da bu gelinen nokta bir başarıdır. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Futbolda da bu seneyi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum. Onların emekleri tarihte yer alacaktır. Ben herkese, şampiyonluk şimdiden hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

37'de 37 yaptık

Mehmet Ali Aydınlar ise "Başkanımızı övgü dolu sözleri için kendisine herkesin huzurunda teşekkür ediyorum" diyerek başladığı konuşmasında, "Bize Acıbadem grubu olarak bu fırsatı verdiği için de teşekkür ediyorum. Biz sadece sponsor olarak değil, işin içine başka değerler katmamıza izin verdiği için teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Acıbadem, Türkiye'den Final-Four'a kalan ilk takım değil. Diğer gidenler 3. veya 4. olarak oradan dönmüşlerdi. Bizim Final-Four'a gitmemizin diğerlerinden farklı bir özelliği var. Biz Avrupa'da oynadığımız 10 maçın 10'unu da kazanarak, Avrupa'da namağlup olarak Final-Four'a gidiyoruz. Ayrıca ligde oynadığımız 22 maçın 22'sini de kazandık ve sezon başında Süper Kupa'yı kazandık. Ayrıca Türkiye kupasında oynadığımız maçlarla berebar kazanmayı bugüne kadar sürdürdük. Yani bugüne kadar oynadığımız 37 maçın 37'sini de kazanarak bir rekor kırdık. Hafta sonu maçlar var. Bizim arzumuz bu serinin bozulmaması. Bu başarıyı göstererek futbol, basketbol ve voleybol gibi takım sporlarından Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi kategorisinde bir ilki yaşatmak istiyoruz. Bizim maçlar 3 ihtimalli değil, 2 ihtimalli. Kazanmak için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Bu bir spor ve her netice var. Ben Final-Four'da Fenerbahçe Acıbadem'e şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hedef 4 kupayı da kazanmak

Bugün çok farklı duygularla bu toplantıya katıldığını belirten Kaptan Çiğdem Can Rasna ise, "İnanın bugün çok yoğun duygularla karşınızdayım. Bu vesileyle Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum; bize futbolla aynı mesafede durduğu için. Sayın Mehmet Ali Aydınlar, sonsuz ilgi ve desteğini bizden esirgemedi. Bu nedenle teşekkür ediyorum. Çok zor bir final bizi bekliyor. Biz sezon başında 4 kupayı hedefleyerek yola çıktık. Sezon başında Süper Kupayı alarak ilk hedefimizi gerçekleştirdik. Kalan kısa bir sürede 3 kupa kaldırma hedefimiz var. Cannes'a gelenler bizi destekleyecek. Gelmeyenler ise bize buradan dualarını ve iyi niyetlerini gönderecek. Biz orada ülkemizi ve Kulübümüzü temsil edeceğiz. Umarım bunu en iyi şekilde başarırız. " diye konuştu.

Taraftar farkını ortaya koyacak

Teknik Direktör Jan de Brant ise, "Şampiyonlar Ligi, Avrupa'daki en zor kupadır. Katılan her kulübün amacı dörtlü finale kalmaktır. Her katıldığınız sene dörtlü finale kalamazsınız. Bu olağanüstü bir durum. Tabii organize ederseniz bu daha kolay. Ancak organize etmek bu sene mümkün olmadı. Umarım gelecekte Fenerbahçe Acıbadem Final-Four düzenler. Biz Final-Four'a daha zor bir yoldan, maçları kazanıp, rakipleri yenerek gittik. Herkesin, teknik heyet ve oyuncuların amacı, Cannes'da en iyi neticeyi göstermek ve olursa kupayı olmak. Tabii, sezon başından beri bir çok engeli aştık ve sadece 2 engel kaldı. İlk maç ev sahibi Cannes'a karış ve zor bir maç olacak. Özellikle ev sahibi olduğu için seyirci faktörü de çok önemli. Ancak duyduğum kadarıyla 700 taraftarımız bizimle birlikte Cannes'da olacakmış. Zaten 100 Fenerbahçe taraftarının 5 bin Cannes taraftarından daha fazla etki yaratacağını bildiğimiz için, sahamızda oynayacağımızı söyleyebilirim. Fenerbahçe Acıbadem en büyük avantajı her gittiğimiz salonun dolması ve taraftarımızın bizi desteklemesi. Her maçı kendi evimizde oynuyor gibi oynuyoruz, İnanıyorum ve kendi takımıma güveniyorum. Bugüne kadar ne zaman iyi oynamamız gerektiyse bu çabayı göstermeyi başardılar. Bu da büyük takımların en büyük özelliği: İstenilen zamanda en yüksek performansa çıkabilmek. Bu da bizim takımda mevcut. Herkesin hedefi Türkiye'ye kupayla dönmek" diye konuştu.

Herkes çok istiyor

Daha sonra katılımcılar basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Son birkaç gündür stresli olduklarını söyleyen Çiğdem Can Rasna, "Takım, ne kadar önemli oyunculardan kurulursa kurulsun, bu kupayı kaldırmış oyuncu hiç yok. O nedenle herkes bu kupayı istiyor. Hafta sonu için günleri saydık. Tüm ekip elinden geleni yaptı. Çok istiyoruz. Ben ekibime ve takımıma güveniyorum. İnşallah Kupayla birlikte Türkiye'ye döneceğiz" dedi.

Her seferinde ayağa kalktık

Rakipler hakkında bilgi veren ve takımını anlatan Jan de Brant ise, "Başarılı olmamızda çok önemli unsurlar var. İlk olarak takımım iyi oyunculardan kurulu. Yetenekli ve çalışkan oyunculardan kurulu bir takımımız var. Ancak antrenman programlarını da çok iyi ayarlamak gerekiyor. Ne çok o yormak ne de serbest bırakmak gerekiyor. Bu programları oturtmak için bir çok kişi bizimle çalışıyor ve yardım ediyor. Sezon başında ben yenilmez bir takım olmamız gerekiyor dedim ekibime. Ancak yenilmezlik sadece set veya sayı kazanmak değil, başka bir şeydir. Önemli olan kötü zamanlarda ayağa kalkıp daha iyiyi yapmayı becermektir. Sezon içinde zor setler oynadık ve üstesinden geldik. Her seferinde biz ayağa kalkmayı başardık, ve seti-maçı kazandık. İşte benim için yenilmezlik her seferinde ayağa kalkıp hedefine ulaşmaktır. Umarım bu seriyi sezon boyunca sürdürebiliriz" dedi. İlk olarak ilk rakipleri Cannes'ı düşündüğünü belirten Jan de Brant, "Şu ana kadar diğer takımları düşünmedim. Ama bu, onları tanımıyorum anlamına da gelmiyor tabii ki. Bergamo, Avrupa kupalarındaki en başarılı takımlardan biri ve Şampiyonlar Ligi'nde de büyük başarılara imza attılar. Sezon başında birkaç sorun yaşadılar. İtalya Milli Takımı'nda oyuncuları olduğu için sorun yaşadılar. Ama yine de büyük bir takım olduklarını gösterdiler ve Final-Four'a kaldılar. Benim için Final-Four'da Novarro'yı da göz ardı etmemek lazım. Baskısız bir takım olacak. Baskı yaşamayan takım başarılı olur. Takım olarak çok kaliteli takımlar. 2 günlük büyük performans da onları kupaya götürebilir. 4 takımın da kupayı kazanmak için yeterli kadroları var" diye konuştu

Kulüp izin verdikçe devam edeceğiz

Mehmet Ali Aydınlar, "Biz Acıbadem olarak basketbol, voleybol milli takımları ile Fenerbahçe, Trabzonspor gibi bir çok kulübün sağlık sponsorluğunu yapıyoruz. Ancak Fenerbahçe ile ilişkim farklı. Bu benim Fenerli olmamda kaynaklanıyor. Kulüp izin verdikçe ben bu işi sürdürmeyi düşünüyorum" dedi. Sponsorluğun önemine yeniden değinen Başkanımız Aziz Yıldırım ise "Sponsorluk önemli. Bunu Acıbadem, kurum olarak gösterdi. Spora muhakkak sponsorlar girmeli. Yalnız para vermek amacıyla girmemeli. Kendi tanıtımları ve diğer hizmetler için gelmeli. Kulüpler buna kapalı olamaz. Başarı ancak böyle gelir. Ekonomik olarak güçlü olamazsanız başarılı olamazsınız. Bizim bu çalışmamız, bundan sonraki bu tip çalışmalara örnek olarak gösterilmesi gereken bir çalışmadır. O nedenle Sayın Mehmet Ali Aydınlar'a bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.





--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe Duvar Kağıtları 2012 - Fenerbahçe Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 22.04.15 14:39
Fenerbahçe Şampiyonluk Marşı 2014 - Ölümsüz Fenerbahçe 2014 Fenerbahçe Marşı ASYA Fenerbahçe 0 27.04.14 22:27
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Fenerbahçe Ekrankoruyucular-Fenerbahçe Wallpaper Mavi Lord Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 5 30.09.12 13:05
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:28 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2