tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
475

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 01.04.10, 08:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Fenerbahçe

Fiyatı tam 15 milyon Euro!

‘Gönül’ koymak isteyen, F.Bahçe'ye işte bu rakamı ödemek zorunda kalacak...

F.Bahçe, sezon başında Gökhan’a imzalattığı 5 yıllık sözleşmeye ‘minumum serbest kalış’ maddesi koydurmuş

G.Saray maçına çıkana kadar 7-8 haftalık dönemde oynadığı kötü futbolla F.Bahçe seyircisini şaşkına çeviren ama derbide rakibi perişan eden Gökhan Gönül’ü isteyen 15 milyon Euro getirmek zorunda! G.Saray derbisi öncesi yediği profiterolden zehirlenmesine rağmen 90 dakika boyunca Abdul Kader Keita’ya da Dos Santos’a da nefes aldırmayan milli yıldızın bir süre önce yenilenen sözleşmesine böyle bir madde koyulduğu ortaya çıktı.

5 KATI ZAM

Yönetimin 400 bin dolar yıllık gelirinin 1.5 milyon Euro’ya çıkarttığı 5 yıllık sözleşmede Gökhan’ın Avrupa’dan talep görme ihtimalini değerlendiren sarı-lacivertliler, 15 milyon Euro ’minimum serbest kalış’ bedeli belirlediler.

BAYERN VE MANU!

O dönem Bayern Münih ve Manchester United’ın izlediği Gökhan Gönül’ün 1 sezon sonra serbest kalacağını bilen yetkililer, 5 yıllık sözleşme yaptığı oyuncusunu eğer bu rakama satabilirse milli yıldız, Baliç (18 milyon dolar) ve Okocha’dan (15 milyon dolar) sonra en yüksek bedelle elden çıkarılan ilk Türk futbolcu olacak.

Bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 38 karşılaşmada 2 gol atıp, 6 asist yapmayı başardı.. Hem de bu sürecin çoğunda sakat sakat oynamasına rağmen..

İlk kez tarih verdi!



F.Bahçe’nin Brezilyalı kaptanı Alex, Brezilya’da Band Sports’a konuştu, G.Saray derbisini ve F.Bahçe’deki geleceğini değerlendirdi.



"Biz bir çırpıda acıları bitirdik. Puanı almaya zorunluyduk. Zafer sayesinde zirvedeki yerimiz gelişti. Bundan sonra zirveyi takip edeceğiz" dedi. Güney Afrika'da Brezilya Milli Takımıyla gitme umudunun bulunmadığını belirten Alex, "İyi ve dengeli oynuyorum ama Dunga'nın da konumuna saygı duyuyorum" diye konuştu. 6 yıldır Türkiye'de olduğunu ve kendisini buraya yabancı hissetmediğini belirten Alex, "Ailem ve ben burada çok iyiyiz" dedi.
Alex, sezon sonunda Atletico MG takımına transfer olacağı dedikodularını yalanladı. Sözleşmesinin 2011 yılının Ocak ayında biteceğini açıkladı. Sözleşmesi bitmeden F.Bahçe yönetiminin kendisini bırakmayacağını belirten Alex, "Ancak sözleşmem bittikten sonra kararımı vereceğim. Brezilya'ya mı döneceğim burada mı devam edeceğim. Henüz karar vermedim" dedi. Palmeiras'ın içinde bulunduğu durumun kendisini üzdüğünü belirten Alex, "Palmeiras'ın her zaman destekçisiyim" diye konuştu.


Ali Sami Yen’de Fenerbahçe afişi

Ali Sami Yen Stadı’nın önünden geçenler ilginç bir billboard ile karşılaşıyor.

Lacivert zemin üzerine sarı yazıyla “Fenerbahçe Acıbadem tarih yazıyor” yazılı bir reklam tam da Ali Sami Yen Stadı’nın önünde duruyor.

Hafta sonu Cannes’da Voleybol Bayanlar Indesit Şampiyonlar Ligi’nde Final Four’da ter dökecek olan Fenerbahçe Acıbadem, bugün basın toplantısı düzenleyecek.

Toplantıya Başkan Aziz Yıldırım, Acıbadem Sağlık Grubu’nun yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve sarı lacivertli takımın bayan voleybolcuları katılacak.

Derbide bir oyuncuya bayıldı

Guus Hiddink'in ilk ‘adamı’, G.Saray-F.Bahçe derbisinde buldu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in ilk ‘adamı’, G.Saray-F.Bahçe derbisinden çıktı.

F.Bahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle biten derbiyi Ali Sami Yen’de çıplak gözle izleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Leo Franco’yu 35 metreden avlayan Selçuk Şahin’e bayıldı. Türkiye’de ilk kez bir lig maçı seyreden Hiddink, 90 dakika boyunca tuttuğu notlarında Selçuk’a özel bir paragraf ayırdı. Maç öncesi yardımcısı Oğuz Çetin’den Türk oyuncular hakkında bilgi alan Hollandalı, maçın sonrasında kurmayları Çetin ve Engin İpekoğlu ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Maçla ilgili görüşlerini federasyon yetkililerine de ileten Hiddink, “Sahada ne yaptığını bilenlerin başında Selçuk geliyordu. Derbinin kalitesi çok yüksek değildi ama oyundaki mücadeleden çok memnun kaldım” ifadesini kullandı.

Selçuk Şahin ile ilgili olarak Çetin’den “Geniş kadromuzdaki oyuncularımızdan biri ama milli takıma seçilme konusunda devamlılığı yok” şeklinde bilgi alan Hiddink, F.Bahçeli oyuncuyla ilgili “Derbinin en kritik ismiydi. Sürekli takip edelim. Oynadığı mevki son derece riskli ve Selçuk hakkını vererek oynadı” diye konuştu.

‘ÖZER YETERLİ DEĞİLDİ’

Guus Hiddink F.Bahçe’nin galibiyetinde büyük rol oynayan kaleci Volkan ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulundu. Volkan için “Çok yetenekli ve üst düzey bir kaleci savunmaya güven veriyor. Onu yakından tanıyorum” değerlendirmesinde bulunan Hiddink, “Ancak rakibinin üzerine yürümesi sonrasında gördüğü kartın izahı olamaz. Bu konu benim için çok önemli. Dikkatini çekmemiz lazım” dedi.

Hiddink'in Özer yorumu da şöyle: “Yetenekli olduğu kesin. Ancak performansı yeterli değildi. Özellikle ikili mücadelelerde zayıf kaldığını düşünüyorum. Birkaç maç daha izlemem gerekecek.



G.Saraylılar'ı kızdıracak t-shirt!

Fenerliysen 1-0 tişörtleri Fenerium mağazalarında satışa çıkıyor.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 28 Mart Pazar günü oynanan ve sarı lacivertli ekibin 1-0' lık galibiyeti ile sonuçlanan Galatasaray maçı sonrasında sınırlı sayıda ürettirilen Mor Menekşe t-shirt ve atkıları ile Fenerliysen 1-0 tişörtleri Fenerium mağazalarında satışa çıkıyor.

Maçın bitiş düdüğünden hemen sonra ilk olarak fenerium.com.tr internet sitesinde satışa sunulduğu açıklanan ve ön sipariş alımına başlanan Mor menekşe t-shirt ve atkıları ile Fenerliysen 1-0 t-shirtleri 31 Mart Çarşamba gününden başlayarak Fenerium mağazalarında satışa sunulacağı bildirildi..

UV (Ultraviolet) baskı teknolojisi ile çalışılan mor menekşe t-shirtlerinin ön yüzünde yer alan "MOR" ibaresi ve menekşe görseli güneş ışığıyla birlikte renk kazandığı kaydedildi.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe Duvar Kağıtları 2012 - Fenerbahçe Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 22.04.15 14:39
Fenerbahçe Şampiyonluk Marşı 2014 - Ölümsüz Fenerbahçe 2014 Fenerbahçe Marşı ASYA Fenerbahçe 0 27.04.14 22:27
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Fenerbahçe Ekrankoruyucular-Fenerbahçe Wallpaper Mavi Lord Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 5 30.09.12 13:05
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:04 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2