tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe 2-0 Kayserispor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
869

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05.04.10, 09:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe 2-0 Kayserispor

Fenerbahçe 2-0 Kayserispor

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşan Fenerbahçemiz, Gökhan Ünal ve Lugano'nun golleriyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçemiz 58 puana yükseldi ve klasmanda 2. sıradaki yerini korudu.

Maçtan dakikalar

4. dakikada ceza yayı üzerinde Shawky'den topu kapan Emre'nin sert şutunda, kaleci Souleymanou yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.
5. dakikada soldan ceza alanına giren Mehmet Eren'in çaprazdan sert vuruşunda, Volkan Demirel yatarak topu kontrol etti.X
6. dakikada Andre Santos'un pasıyla ceza alanında topla buluşan Güiza, meşin yuvarlağı bekletmeden Alex'e çıkardı. Alex'in ceza alanı içinden yaptığı vuruşta, kaleci Souleymanou yatarak topa sahip oldu.
8. dakikada Alex'in soldan kullandığı korner atışında, savunmanın uzaklaştırmak istediği topu ceza alanı dışında kontrol eden Emre'nin vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
33. dakikada Emre'nin orta sahadan uzun pasında ceza yayı üzerinde Aydın'ın uzaklaştırmak istediği top Mehmet Topuz'un önünde kaldı. Mehmet Topuz'un pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Alex, bekletmeden şık bir ara pasıyla topu Gökhan Ünal'a gönderdi. Ceza alanı sol çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal, yerden bir vuruşla topu diğer köşeden filelere göndererek, Fenerbahçemizi 1-0 öne geçirdi.
38. dakikada Troisi'nin soldan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde Lugano ile girdiği mücadelede topu önünde bulan Makakula'nın vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI
47. dakikada Alex'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda Lugano penaltı noktası yakınlarından kafayı vurdu, top kaleci Souleymanou'nun yanından ağlara gitti; 2-0
61. dakikada Emre'nin ara pasına hareketlenen Gökhan Ünal, kaleciyle karşı karşıya kaldı, sona anda Aydın araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
72. dakikada Mehmet Topuz'un savunmanın arkasına attığı pası Alex iyi kontrol edemeyince kaleci topun sahibi oldu.
76. dakikada Alex'in soldan kullandığı serbest vuruşta arka direkte Lugano kafayı vurdu, top üst ağlarda kaldı.
78. dakikada Troisi'nin ceza yayı önünden sol ayağıyla yaptığı sert vuruşta köşeye giden topu kaleci Volkan kornere tokatladı.
STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, Ekrem Kan

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre(Deniz dk. 87), Özer(Vederson dk. 90), Alex, Güiza(Gökhan Ünal dk. 28)
YEDEKLER: Volkan Babacan, Bekir, Deivid, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Saidou, Toledo, Aydın, Hakan(Bayram dk. 70), Shawky (Cangele dk. 76), Serdar, Mehmet Eren, Abdullah, Troisi, Makukula.
YEDEKLER: Gökhan, Hasan Ali, Ömer Hasan, Semih Aydilek, Furkan
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GOLLER: Gökhan Ünal (dk. 33), Lugano (dk. 47) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Makukula, Serdar, Saidou (Kayserispor), Mehmet Topuz (Fenerbahçe)

“Sezon başındaki gibiyiz”

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, takımın yoğun maç trafiğini geride bıraktığını ve sezon başındaki formuna yeniden ulaştığını söyledi.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Daum, Fenerbahçe'nin keyif veren oyununun, mücadele gücünün ve bulduğu bol pozisyonların hatırlatılması üzerine,"Size katılıyorum. Bunun nedeni futbolcularımız çok daha fit durumda. Şubat'ta çok maç oynadık ve çok yorulmuştuk. Şimdi eski formumuzu, yani sezon başındaki formumuzu yakalamaktayız. Böyle olunca bu tip maçlar görürsünüz" diye konuştu
Fenerbahçe'nin son maçlarda gol yememesi hakkındaki ise Daum, "Pozisyon vermiyoruz veya az pozisyon veriyoruz. Defans anlayışımız iyi. Burada Alex kilit oyuncumuz durumunda. Orta alana gelip savunmaya da katkıda bulunuyor. Bu nedenle de defansımız rakibe pozisyon vermiyor" diye konuştu
Fenerbahçe'nin rakibe çok fazla pres yapması hakkında ise Daum, "En azından bu maçta oyunu kalemizden uzakta tutmak istedik ve bunu da iyi yaptık diye düşünüyorum. Böyle olunca daha çok pozisyon buluyorsunuz" diye konuştu .
Daum, gelecek haftayı bay geçecek olmaları nedeniyle takıma 2 gün izin verdiğini de sözlerine ekledi.

BASIN TOPLANTISI
Teknik Direktörümüz Christoph Daum maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında ise "Her zaman kendimize inandık. Bizim için 'Öldüler' diyenler oldu. Ama biz hayattayız. Bunu net bir şekilde gösterdik" diye konuştu.
Zor dönemi atlattıklarını söyleyen Daum, "Şubat ayında çok sayıda maç oynadık, sakat sakat maça çıkan futbolcular oldu. Farklı mevkilerde oynayan oyuncularımız oldu. Kolay değildi bizim için o dönem. O sık maç trafiğinde istediğimiz gibi antrenman yapamıyorduk. Her iki üç günde maç vardı. İstediğimiz takımla çalışamıyorduk. Aynı zamanda şanssızlık da vardı" diye konuştu.
Kayserispor karşısında galibiyeti hak ettiklerini belirten Daum, "Şimdi sakatlıktan dönen futbolcularımız olacak. Alternatiflerimiz çoğalıyor. Alternatiflere de ihtiyacımız var. Son maçlara gelince kart cezası da olabilir. Ama takım en iyi şekilde dönüm noktasını yakaladı diye düşünüyorum. Zor maçlar bizi bekliyordu biliyorduk. Ama heyecanla bu maçları bekliyorduk. Zor maçları ve durumları seviyoruz. Bunu defalarca gösterdik" diye konuştu.
Soruları da yanıtlandıran Daum, "Bir teknik adam için her oynamayan futbolcu sıkıntılı bir durumdadır. Bu da gayet doğal. Bizim forvetteki duruma gelince şu an Gökhan Ünal iyi çalışıyor, hem antrenmanlarda, hem girdiği maçlarda. Bugün güzel gol attı. Şu an kendisi biraz daha önde görünüyor. Ama her futbolcuya ihtiyacımız var.Takımın durumu daha çok önemli. Hedeflerimiz için takım olarak hareket ediyoruz. Herkes elinden geleni yapıyor. Aslında bir futbolcunun kaderi söz konusu değil burada. Her zaman takımın hedefleri ilk başta gelir. Onları düşünüyoruz. Bireysel kaderler değil. Her zaman Fenerbahçe önemlidir" dedi.

İyi bir performans sergilediklerini belirten Daum, "Bugün iyi bir performans sergiledik. Geliştireceğimiz şey; belki pozisyonları daha fazla değerlendirebilirdik. Oyunu kalemizden uzak tutmak istedik. Rakibe erken baskı kurmak istedik. Bunu iyi yaptığımızı düşünüyorum. Kayserispor takımının iyi mücadele eden bir takım olduğunu biliyorduk. Daha önceki maçlarda bazı hatalar yaptık, gol yemiştik. Son oynadığımız maçlarda merkezi kapalı tutuyoruz. Bu tüm takımın çalışmasıdır. Takım olarak iyi bir savunmamız var. Takımımız iyi çalışıyor. Gerçekten çok hırslı çalışıyoruz. Dolayısıyla taraftar memnun kalıp daha fazla destekliyor. Bizim için önemli olan 3 puanı almamızdı. Tabii ki gol yemememiz bizi çok mutlu ediyor. Defansta çok iyi organize olabiliyoruz" diye konuştu.
Daum, ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Güiza'nın elinde kırık olmadığını da sözlerine ekledi.

“Özür diliyorum”



Gökhan Gönül, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, maç sırasında iki rakip oyuncu ve 1 Fenerbahçeli oyuncu yerde olduğu sırada topu dışarı göndermeyip oyuna devam ettiği için herkesten özür diledi.
Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Gökhan Gönül ilk olarak adaşı Gökhan Ünal'ın oyununu değerlendirdi. Gönül, "Gökhan Ünal, sonradan oyuna girdi ama 70 dakikaya yakın oynadı. Çok iyi oynadığını düşünüyorum. Haftalar ilerledikçe takıma daha çok katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.
Avrupa ikincisi olan Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımımızı da tebrik eden Gökhan Gönül, "Bu arada bayan voleybol takımımızı kutluyorum. Onlar bizim gönüllerimizin şampiyonu oldular. Çok büyük arenada oynadılar, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiler, kutluyorum" diye konuştu.
Daha sonra maç içindeki bir pozisyonu hatırlatan Gökhan Gönül, "Maçla ilgili olarak takım arkadaşlarımı kutluyorum. Maçın içinde iki rakibin yerde olduğu sırada -takım arkadaşım da vardı-; topu dışarı atmadım ama atmam gerekiyordu. Kayserispor'dan ve futbol camiasından fair-play adına tüm futbolseverlerden özür diliyorum. Kendi adıma yakışmayan bir şey yaptım. Bir daha olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.
Takım hakkındaki düşüncelerini de dile getiren Gökhan Gönül, "Isıran takım yaratacağız diye konuşuyorduk sürekli. Bugün takım arkadaşlarım iyi basınca böyle bir takım olduk. İleride basınca rakibin atacağı paslar etkili olmadı. Son birkaç haftadır gol yemiyoruz. Bu olumlu diye düşünüyorum. Gol yemeden kazanıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
20, fenerbahce, kayserispor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe Duvar Kağıtları 2012 - Fenerbahçe Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 22.04.15 14:39
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Kayserispor 2011 2012 Kadrosu - Kayserispor 2011 2012 Oyuncu Listesi Kartal Anadolu Futbol Takımları 0 18.08.11 22:41
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15
Teşekkürler Kayserispor! blue Futbol 0 03.10.08 20:08


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:28 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2