tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İşte Fener'in transfer listesi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1508

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05.04.10, 12:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon İşte Fener'in transfer listesi

Gökhan maçtan sonra kameraya ne dedi?

F.Bahçe'nin yıldızı Gökhan maçta yapmadığını maç sonunda yaptı.

Gökhan neden özür diledi?F.Bahçe'nin milli futbolcusu maçtan sonra kameraların karşısına geçti ve...

F.Bahçe ve Milli Takım’ın yıldız oyuncularından Gökhan Gönül maçta yapmadığını maç sonunda yaptı, gönülleri bir kez daha kazandı. Sarı-Lacivertliler’in ikinci yarı geliştirdiği atakta ceza sahası içinde 2 Kayserisporlu oyuncu yerde yatarken topu dışarı atmak yerine Alex’e pas atan Gökhan Gönül, “Açıkçası topu dışarı atmam gerekiyordu ama atmadım. Hem Kayseri halkından hem yönetiminden hem de tüm futbolseverlerden özür diliyorum. Bana yakışmayan bir hareket yaptım. Bir daha bunu yapacağımı düşünmüyorum” diye konuştu. Gökhan’ın bu sözleri büyük takdir topladı. Sarı Melekler’i de Avrupa 2.’liğinden dolayı tebrik eden Gökhan, Kayseri maçıyla ilgili şunları söyledi: Isıran takım olacağımız düşünülüyordu. Çok iyi mücadele ettik. Birkaç haftadır gol yemememiz defans adına sevindirici. Skoru bulduğumuz zaman hem Santos hem de ben fazla ileri çıkmadık. Bundan sonraki maçlarda gol yemeden kazanıp şampiyon olmak istiyoruz.



Emre müthiş bir sezon geçiriyor

Sezon başından beri bu kadar canlı, diri, arzulu bir F.Bahçe izlememiştik.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in Milliyet'teki F.Bahçe-Kayserispor maçı ile ilgili yorumu:
"Son beş maçtır kalesinde mücadele ederek gol yemeyen Fenerbahçe, Kayserispor karşısında bu özelliğine iyi futbolu da ekledi.
1. dakikada Güiza’dan başlayan pres, 90. dakikada Gökhan ile devam ediyordu. Hakikaten de Fenerbahçe takımında kalecisinden hücum oyuncusuna kadar konsantrasyon üst düzeyde. Karşılığında hak ederek kazandılar.
Kayseri takımı ikinci yarı itibariyle Cangele dışında ideal kadrosu ile oynadı. İyi ve dirençli bir takımlar. Sürekli oynamayı düşünüyorlar ama söylediğim gibi karşısında çok pres yapan bir takım buldular.
Gökhan Gönül’ün son üç haftadaki çıkışı devam etmekte. Dün en iyi maçlarından birini çıkardı. Lugano - Bilica ikilisi yine çok dikkatliydi. Makukula’yı bir kez bile döndürmediler. Santos kuvvetli olduğu zaman iyi bir oyuncu. Artık gereksiz yere hücuma da çıkmıyor. Riske girmiyor, yerini kaybetmiyor. Ve fizik gücünü de toparlamış gözüküyor. Fazla hücuma gitmediği için de hep diri kalıyor, ikili mücadelelerde hep kazanan taraf oluyor.

Bursaspor’un ilk rakibi

Orta alanda Selçuk - Emre sanki Fenerbahçe’nin ideal ikilisi. Dönüşümlü olarak ileri gidiyorlar. Özellikle Emre müthiş bir sezon geçiriyor. Açıkcası Alex’in temposu arkadaşlarının temposu karşısında düşük kaldı.
Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal da takımın çıkış yapan oyuncularından. Gökhan oyuna girer girmez birinci sınıf bir golcü vuruşu yaptı. Fenerbahçe takımının önümüzdeki hafta Ankaraspor maçı olduğu için dinlenme fırsatı yakalayacaklar. Sanki lider Bursaspor’un ilk rakibi onlar gibi.
Fenerbahçe taraftarı uzun süredir stadı dolduruyor, takımına sürekli destek veriyor. Dün akşam bu fedakarlıklarının karşılığını oyun olarak ilk kez aldılar.
Hakem Yunus Yıldırım fazla kart kullanmayan ve sürekli oynatmayı düşünen bir hakem. Dün de bunu tekrarladı. Ancak Fenerbahçe’nin ilk golünde topla ilk buluşan Alex’in pozisyonu ofsayttı."


İşte Fener'in transfer listesi

F.Bahçe’de yeni sezon için ısrarla hangi futbolcu üzerinde duruluyor?

Fenerbahçe’nin yeni sezon için öncelikli hedefi Hamit Altıntop. Yıldız oyuncu için girişimler şimdiden başlarken listede Kuranyi, Gudjohnsen ve Petersen gibi isimler de var. Haberturk'ten Senad Ok'un haberine göre geride kalan hafta içerisinde gizlice Almanya ve İngiltere’ye giden sportif direktör Aykut Kocaman, bazı oyuncuları takip ederken diğer yandan da menajerlerin kendisine önerdiği isimlerin CD’lerini de alıp İstanbul’a döndü. Kocaman’ın, başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminin ısrarla transferini istediği Hamit Altıntop konusunda da görüşmeler yaptığı öğrenildi. Daum’un verdiği transfer listesinin başında yer alan yıldız futbolcu, Fenerbahçe’nin transfer listesinin ilk sırasında bulunuyor. Sezon sonunda Bayern Münih ile yollarını ayıracak olan Hamit için tüm şartlar denenecek.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM VAR

Hamit Altıntop’un yanı sıra Sarı-Lacivertliler’in takip ettiği oyuncular arasında birçok tanınmış isim daha var. Aykut Kocaman’a, Avrupa turu sırasında menajerler sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Kuranyi, Gudjohnsen ve Pedersen gibi isimleri önerdi. Kocaman, bu futbolcuların sezon içerisinde oynadıkları maçların görüntülerinden oluşan CD’leri de yanında getirdi. Samandıra Tesisleri’ne kapanan sportif direktör, teknik heyet ile birlikte bu futbolcuların maçlarını izleyip yönetime transferleri konusunda rapor verecek.

Fenerbahçe’de transfer resmen start aldı. Listesinde birçok oyuncu bulunan Sarı-Lacivertli takım, artık geçmiş yıllardaki hatalara düşmek istemiyor. Bunun için de transfer politikası belli başlı 5 ana kural üzerine oturtulmuş durumda...

1 Avrupa’dan oyuncu seçilecek. Brezilyalı ya da Güney Amerikalı futbolcu da alınabilir. Ancak bunlar Avrupa’da oynamış ve kendisini ispat etmiş oyuncular arasından seçilecek. Kısacası kendi ülkesinden dışarıya çıkmamış sambacıları transfer etme devri kapanıyor.

2 Ekonomik düşünülecek. Daha önce olduğu gibi büyük bonservis bedelleri ilk etapta verilmeyecek. Bonservisi elinde olan oyuncular ilk hedef olacak. Bu da şunu gösteriyor ki artık Fenerbahçe’de 17.5 milyon Euro’ya mal olmuş Güiza transferleri görülmeyecek.

3 Nokta transfer yapılacak. Takımın eksikleri tespit edilip geçmiş dönemdeki Appiah, Anelka transferleri gibi nokta transferler yapılacak. Bunun için de teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda hareket edilecek.

4 Fenerbahçe’nin parasal sorunları yok. Ancak yine de transferde mali konular dikkate alınacak. Planlar uzun vadeli yapılacak. Transfer edilen futbolcudan ilerleyen dönemde en azından zarar edilmemesi planlanıyor.

5 Avusturya, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde oynayan ve genç Türk oyuncular ile yakından ilgilenilecek. Gelecek vaat eden isimler kadroya dahil edilecek. Zaten Aykut Kocaman uzun süredir bu ülkelerde genç Türk futbolcuları yakın takibe almış durumda...





--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
fenerin, listesi, transfer, İste


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe'nin Transfer Listesi ASYA Futbol 0 28.12.12 22:43
İşte Fener'in Ara Transfer Bombası Jaguar Fenerbahçe 0 12.11.10 08:42
İşte Fener'in Büyük Sırrı Jaguar Fenerbahçe 0 27.04.10 11:25
İşte Fener'in ilk transferi Jaguar Fenerbahçe 0 09.04.10 12:16
Fener'de Transfer Bombası Jaguar Fenerbahçe 0 08.04.10 18:16


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:06 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2