tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Daum'un Sildiği 3 Futbolcu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
690

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 10.04.10, 16:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Daum'un Sildiği 3 Futbolcu

Daum'un sildiği 3 futbolcu

Fenerbahçe'de teknik direktör Daum gidecek 3 futbolcuyu belirledi!..

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı, sezon sonu gelecek başarıyla doğru orantılı olan teknik direktör Daum, ’gelecek planlaması’ yapmaya başladı. Vatan'dan Feridun Niğdelioğlu'nun haberine göre son haftalardaki başarılı sonuçlarla camianın yüzünü güldüren Alman hoca, önümüzdeki yıl için şimdiden kolları sıvarken, yönetimden 5 önemli transfer istedi.

KOCAMAN İTALYA’DA

Kanarya'yı mutlu sona ulaştırması halinde ’koltuğunu’ sağlama alacak olan Daum, Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek takımdaki yıldız sayısını arttırmayı planlıyor. Mevcut kadronun lig için yeterli olduğunu ama Avrupa için daha geniş bir oyuncu topluluğunun gerektiğine inanan Daum, stoper, sağ kanat, sol kanat, orta saha ve santrfor mevkiine ’kalıplı’ futbolcular istedi.

Alman çalıştırıcının hazırladığı listesine her geçen gün yeni adaylar eklediği ve bu isimleri sportif direktör Aykut Kocaman ile kafa kafaya verip seçtiği öğrenildi. Seneye kadroya dahil edilmesi bu muhtemel isimler camia içinde sır gibi saklanırken, özellikle santrfor ve defans oyuncularının fiziksel gücü ön planda tutulacak. Daha önce Inter-CSKA maçını izleyen Kocaman da bugün tekrar İtalya’ya gidecek ve belirlenen oyuncuların maçlarını izleyecek.

KONTENJANA TAKILDILAR

Avrupa takımlarına karşı ’ezilmek’ istemeyen Daum 3 isimle yollarını ayırmayı düşünüyor. Yabancı kontenjanında sıkıntı yaşamamak adına Bilica ve Deivid’i göndermeyi planlayan F.Bahçe yönetiminin Türk statüsünde oynayan Vederson’u gözden çıkardığı belirtildi. Bu üçlüden gelecek para da yapılması muhtemel 5 yıldız transferi için kullanılacak ve böylelikle 20 milyon Euro’luk transfer bütçesinde sıkıntı yaşamayacak.


Aykut'a Süper Lig'den teklif var

Aykut Kocaman, sezon sonunda teknik direktörlüğe dönecek.

Kocaman teknik direktörlüğe dönüyor
Fenerbahçe’de zaman zaman teknik direktör Christoph Daum'la sorun yaşadığı yönünde haberlere konu olan ve Sportif Direktörlük görevinde aradığını bulamayan Aykut Kocaman, sezon sonunda teknik direktörlüğe dönecek.

Aykut Kocaman’ın özellikle yetki konusunda yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuz olduğu ve sezon sonunda teknik direktörlüğe döneceği öğrenildi.

Daum'la sorun yaşadığı haberlerini yalanlayan ancak daha önce sezon sonu oluşacak şartlara göre Fenerbahçe’deki görevine devam edip, etmeme konusundaki kararını vereceğini söyleyen Kocaman'a Eskişehirspor talip oldu.

Rıza Çalımbay’la sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Eskişehirspor yönetimi, deneyimli teknik adamla anlaşılamaması durumunda Aykut Kocaman’a teklif götürecek.

Yeni sezonda zirveye oynayacak bir takım kurmayı amaçlayan Kırmızı-Siyahlı kulübün yanısıra iki Süper Lig kulübünün daha Kocaman'a talip olduğu öğrenildi.

Aykut Kocaman’ı yakından tanıyan teknik direktör Semih Yuvakuran da Kocaman’ın şu anki konumundan çok rahatsız olduğunu, bu nedenle sezon sonunda teknik direktörlüğe dönmeyi düşündüğünü söyledi.

Semih Yuvakuran konuyla ilgili olarak Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda şu açıklamayı yaptı: “Aykut’un şu anda mutlu olduğunu söyleyemem. Ben Fenerbahçe’de oynadığımız dönemlerde onunla oda arkadaşlığı yaptım. Ayrıca çok sevdiğim bir arkadaşım, onun mutsuzluğu zaten gözlerinden okunuyor. Aykut Kocam, sportif direktör. Sportif direktör takımın kaptanıdır. Aykut, takımın kaptanı mı? Değil. O yüzden sezon başından bu yana rahatsız. Bu rahatsızlığa son vermek istiyor. Liderlik vasfını kaybetmek istemiyor. Sezonu sonunu bekliyor. Teknik direktörlüğe dönecek. Eminim Süper Lig’den birkaç takımdan teklif alıyordur. Artık Aykut’un parasal yönden sıkıntı yaşamayan bir takıma gitmesi gerekiyor. Böyle bir takımın teklifini geri çevireceğini sanmıyorum."



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
daumun, futbolcu, sildigi, sildiği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Futbolcu Dediğin Nasıl Olmalı TUTKU12Karabük İçinizden Geldigi Gibi 0 26.05.10 11:26
20 milyon Euro'luk Türk futbolcu Jaguar Futbol 0 08.04.10 18:32
Futbolcu Okyanus Karikatür 0 26.11.08 01:06
Futbolcu İmzaları Okyanus Avatarlar-Gıfler-Anime-Userban-Forum İmzaları 0 03.09.08 13:18
Futbolcu İmamlar Deniz Spor Fıkraları 0 17.02.08 12:47


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:56 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2