tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1300

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.04.10, 10:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe

Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe



Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaşan Fenerbahçemiz, ikinci yarıda Bekir'in kafayla attığı golle rakibini 1-0 yendi. Bu galibiyetle puanını 67'ye çıkaran Fenerbahçemiz, maç fazlasıyla liderliğe oturdu.Maçtan dakikalar şöyle:
13. dakikada Özer'in ara pasıyla sağdan ceza sahasına giren Mehmet Topuz'un vuruşunda defansa çarpan top kaleci Murat'ı geçerek kornere çıktı.
24. dakikada Özer'in pasıyla soldan ceza sahasına giren Alex'in yerden vuruşunda top kaleciden döndü. Dönen topu Alex, penaltı noktasına doğru çıkardı. Özer'in vuruşunda top kaleci Murat'ta kaldı.
30. dakikada Kasımpaşa kontratağında Şahin, hızla Fenerbahçe ceza sahasına girdi. Şahin'den önce Lugano'nun uzaklaştırmaya çalıştığı top, arka direkte Cenk'in önünden kornere gitti.
45. dakikada Andre Santos'un soldan ortasında Koray'ın kafasından seken topu arka direkte Güiza kontrol ettikten sonra vuruşunu yaptı, top defanstan döndü. Pozisyonun devamında Gökhan Gönül'ün ceza sahası dışından vuruşunda top yandan auta çıktı.
İKİNCİ YARI
52. dakikada Alex'in ara pasıyla ceza sahasına giren Emre, bekletmeden pasını Özer'e verdi. Özer, topu rakibinden kurtardıktan sonra, pasını sol taraftaki Andre Santos'a vermek istedi. Araya giren Kasımpaşa defansı topu uzaklaştırdı.
56. dakikada Yekta'nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında Keller'in kafa vuruşunda top kaleci Volkan'da kaldı.
57. dakikada soldan Özer hızla ceza sahasına girdikten sonra topu Alex'e verdi. Brezilyalı futbolcu, defans oyuncuları arasında vuruşunu yaptı, top defansa çarpıp kornere çıktı.
60. dakikada sağ kanattan hareketlenen Keller, son çizgiye kadar indikten sonra topu Cenk'e çıkarmak istedi. Araya giren Lugano, tehlikeyi önledi.
66. dakikada Alex'in soldan kullandığı kornerde ceza sahasında Bekir'in kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
67. dakikada Özer'in soldan ortasında kale önünde Güiza'nın müsait pozisyondaki vuruşunda top yandan auta çıktı.
76. dakikada Alex'in soldan kullandığı kornerde ceza sahasında Bekir, savunma oyuncuları arasından yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi; 0-1
82. dakikada Kasımpaşa atağında Keller'in çaprazdan vuruşu üstten auta gitti.
90+3. dakikada sağdan yapılan ortada Cenk'in kafa şutu, üstten auta gitti
STAT: R.Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Muhittin Gürses, Kemal Yılmaz:

KASIMPAŞA: Murat Şahin, Keller, Koray, Merthan, Ergün, Yekta, Emre Toraman, Murat Erdoğan, Sancak(Özgür dk. 74), Şahin(Gökhan Güleç dk. 74), Cenk:
YEDEKLER: Tolga, Tuncay, Ali, Barış, Sedat
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül(Deniz dk. 90+4), Bekir, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz(Deivid dk. 76), Selçuk, Emre Belözoğlu, Özer, Alex, Güiza(Gökhan Ünal dk. 88)
YEDEKLER: Volkan Babacan, Ali Bilgin, Önder, Semih.
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum
GOL: Bekir (dk. 76)

SARI KARTLAR: Ergün (Kasımpaşa), Selçuk, Bekir, Gökhan Ünal (Fenerbahçe)






Emre Belezoğlu Bekir'e söylemiş

Maça gelirken otobüste Emre Belezoğlu ile Bekir arasında neler konuşuldu.

Emre söyledi Bekir attı
F.Bahçe’ye hayat veren Bekir, “Maça gelirken otobüste Emre ağabey, gol atacağımı söyledi. Dediği çıktı. Benden mutlusu yok” dedi.

Kasımpaşa galibiyetine Fenerbahçe’de en çok sevinen hiç kuşkusuz karşılaşmanın kahramanı Bekir İrtegün oldu. Bilica’nın yokluğunda ilk 11’de forma şansı yakalayan ve attığı golle sarı lacivertlilere şampiyonluk yolunda hayat veren tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe’deki ilk golünü kaydetmenin mutluluğunu yaşadı.
Hafta içindeki idmanlarda sürekli korner çalıştıklarını belirten Bekir, “Bu gol çalışmaların eseri. Otobüste gelirken de Emre ağabey, ‘Bekir gol atacak. Havadan inmiyor basketçi gibi’ demişti. Dediği çıktı. Golün sevincini de benle paylaştı. Kritik bir maçtan alnımızın akıyla ayrıldık. Hedefe doğru ilerliyoruz” dedi.


Fenerbahçemiz, bitime 3 hafta kala liderliği ele geçirdi. Galatasaray ile Bursaspor arasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan mücadelenin golsüz sona ermesiyle, 31. haftaya lider olarak giren Burasspor, liderliği bugün Kasımpaşa'yı 1-0 yenen Fenerbahçemize devretti. Ligde 31. hafta maçlarının ardından klasmandaki ilk 4 sıra şöyle oluştu:
1.Fenerbahçe 67 puan
2. Bursaspor 66 puan
3. Galatasaray 61 Puan
4. Beşiktaş 58 puan


Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Daum, "Sinirlerimize hakimiz. Maç kontrolü bizdeydi ve bu çok önemliydi. Takım olarak çok disiplinli oynuyoruz, sabırlıyız. Pozisyon üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. Aynı zamanda rakibe hiç pozisyon vermedik. Ben görmedim. Çok disiplinli oynuyoruz savunmada. İleride çok pozisyon yarattık bugün. Bu tip maçlarda pozisyon yakalıyorsunuz ve atamıyorsanız ve duran topların önemi ortaya çıkıyor. Golden önce birkaç pozisyonumuz vardı ama golü duran toptan bulduk. Attığımız bir gol, altın gol oldu bizim için. Belki daha da fazla gol atabilirdik. Kasımpaşa çok iyi hazırlanmış maça. Bizi iyi incelemişler. Böyle bir takımı önce yoracaksınız. İlk yarıda yorduk Kasımpaşa'yı. İkinci yarıda da pozisyonlar bulduk" diye konuştu.

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Daum, "Bursaspor şimdiye kadar iyi bir sezon geçirdi ve formdalar. Bursaspor'un puan kaybetmesi çok önemli olacak. Biz görevimizi yaptık. 3 puanımızı alarak Samandıra'ya dönüyoruz. Şimdi Buraspor maçını izleyeceğiz" diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI

Daum, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında ise, son haftalarda oyuncularının antrenmanlardaki taktiği en iyi şekilde sahaya yansıttıklarını belirterek, "Bugün daha iyi oynayan takım kazandı" dedi. Gündüz maçı oynamanın kolay olmadığını ifade eden Daum, "İkinci yarıda tempoyu yükselttik, daha fazla baskı kurduk ve pozisyon ürettik. Ancak ürettiğimiz pozisyonlarda başarılı olamadık, biraz talihsizlik, biraz dikkatsizlik vardı. Bugünkü maçta altın değerinde bir gol attık. Daha fazla gol atabilirdik. Özellikle Bekir adına çok seviniyoruz. Bütün sezon çok çalıştı. Belki her zaman forma şansı bulamadı ama bugünlerde ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Şampiyonluk yolunda, bu golü atmakla çok büyük katkısı oldu" diye konuştu.

Daum, Galatasaray-Bursaspor maçıyla ilgili bir soru üzerine ise "Bursa, bugün de iyi oynarsa bizim için sürpriz olmaz. Ancak Galatasaray için de çok önemli bir maç. Galip gelerek bize ve Bursaspor'a daha yakın olmak isteyecek. Bu tip maçlar her zaman açık geçer. Tabii bizim umduğumuz şey Bursaspor'un puan kaybetmesi" dedi.

Maçtan önce Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın kulağına ne söylediğiyle ilgili soru üzerine ise Daum, "Tam hatırlamıyorum ama gelecekte yapacağım tatille ilgili konuştum galiba" diye yanıt verdi.

Daum, ikinci yarıda oyundan çıkan Mehmet Topuz'un her futbolcu gibi çıkmak istemediğini ve üzüldüğünü belirterek, "Onu tebrik ettim. Ne kadar iyi işler yaptığını söyledim" dedi.

"Haftaya Bekir ile Bilica arasında seçim yapmakta sıkıntı yaşar mısınız?" şeklindeki sorusu üzerine Daum, "Bu tip problemler beni sevindirir. Bazı durumlarda kadromuz sakatlıklar ve cezalılar yüzünden daralmıştı. O tip sıkıntılar hocayı üzer. Şimdi kadro daha geniş oluyor" diye konuştu.
















--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti:
Cevapla

Tags
01, fenerbahce, kasimpasa, kasımpaşa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Kasımpaşa İlköğretim Okulu Afyon - Afyon Kasımpaşa İlköğretim Okulu Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 15.04.13 15:25
Kasımpaşa Mevlevihanesi Başak Mevlana Özel Bölümü 0 05.12.10 00:58
Kasımpaşa:2 - Beşiktaş:2 Jaguar Beşiktaş 0 20.03.10 08:32
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:24 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2