tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Aziz Yıldırım'dan müthiş iddia
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
765

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 28.04.10, 09:56   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Aziz Yıldırım'dan müthiş iddia

Aziz Yıldırım'dan müthiş iddiaMehmet Topuz'a Fenerbahçe şapkası takan Aziz Yıldırım, şimdi de Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın o şapkayı takacağını söyledi.




"Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan müthiş iddia: "Arda, sezon sonu Avrupa'ya gider. Emre kadar uzun sürmez. İki, bilemediniz üç sene sonra Fenerbahçe'ye imzayı atar, o şapkayı da mutlaka takar."

TOPAL İŞİ YATIYOR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan müthiş iddia: "Arda Turan, tıpkı Emre Belözoğlu gibi o şapkayı mutlaka takacak." Aziz Yıldırım'ın iddia ettiği şapkanın üzerinde "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" yazıyor. Fenerbahçe Başkanı, Galatasaray'la sezon sonunda bağlarını koparması beklenen Arda Turan'ın 2-3 sene içinde Fenerbahçe forması giyeceğinden emin. Aziz Yıldırım'ın Galatasaray'ın Bursaspor ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Arda Turan'ın medyaya yaptığı açıklamaları da dikkatle takip ettiği ve "Arda'nın Galatasaray ile gönül bağı iyice zayıfladı. Sezon sonu büyük ihtimalle Avrupa'ya gider. Oradan da kısa süre içinde Fenerbahçe'ye gelir" dediği öğrenildi. Özellikle bu sezonun ikinci yarısında FBTV'de özet görüntüleri izlerken Galatasaray maçlarına sıra geldiğinde Arda için, "Bu çocuğu mutlaka alacağım" iddiasında birkaç kez bulunduğu öğrenilen Yıldırım, geçen hafta sonu gelen liderliğin ardından aynı iddiayı daha da yüksek sesle ve daha kalabalık ortamlarda dile getirmeye başladı. Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Kiğılı, Şekip Mosturoğlu ve Cihan Kamer'in de bulunduğu bir ortamda Galatasaray'ın genç kaptanının sezon içindeki performans dalgalanmasının da analizini yaptı: "Haziran'da Adnan Polat'a 'Arda'yı bize verin. Hesabınıza 15 milyon Euro'yu nakit yatırayım' dedim. Sonra İstinye Park'ta Arda'yla karşılaştım. Bayramlaşırken ona Fenerbahçe formasının çok yakışacağını söyledim. Bu teklifler sonrası Arda'nın performansına, nereden nereye geldiğine bakın. Onu ne kadar istediğimi biliyor. Arda, duyguları nedeniyle 'Hayır' dedi ama dengesi bozuldu. O günden sonra performansı hep aşağı gitti."

YÜZÜME BAKMIYORLAR

'EMRE KADAR SÜRMEZ'
Aziz Yıldırım'ın iddialı sözleri bu kadarla da kalmadı: "Arda'nın 2012'ye kadar Galatasaray ile sözleşmesi var. Ama bu gidişle bu sezon sonu ayrılır. İki sene, bilemedin üç sene sonra tıpış tıpış Fenerbahçe'ye gelir. Eminim ki; Emre (Belözoğlu) kadar uzun sürmez. Emre çok direndi. Yurtdışında oynamaya çabaladı. Arda ise iki, bilemediniz üç sene sonra Fenerbahçe'de oynar. Belki ben burada olmam ama siz görürsünüz arkadaşlar."

TOTTENHAM İDDİASI
Arda Turan'ın Bursa maçından sonra yaptığı Galatasaray'dan ayrılacağı düşüncesini pekiştiren açıklamaları üzerine Sergen Yalçın, Pazartesi gecesi NTVSpor'da yıldız futbolcunun Tottenham'a transfer olacağını iddia etti. Sergen Yalçın, '90+' programında "Kesin olduğunu söyleyemem. Ama Arda Turan 12 milyon Euro bonservis karşılığında Tottenham ile anlaştı" dedi.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aziz, iddia, muthis, yildirimdan, yıldırımdan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Aziz Yıldırım Biyografisi,Aziz Yıldırım Hayatı,Aziz Yıldırım Kimdir? İpek Diger Ünlülerin Biyografileri 3 14.12.17 09:26
Aziz Yıldırım'ın Yeni Yönetim Listesi 2014 - 2014 Aziz Yıldırım'ın Yeni Yönetim Liste Kartal Fenerbahçe 0 04.11.13 09:24
Aziz Yıldırım'ın Tarihi Konuşması tualim Fenerbahçe 0 28.07.12 22:22
Aziz Yıldırım'sız Toplantı! Jaguar Futbol 0 08.06.11 18:01
Aziz Yıldırım Bombardımanı! Jaguar Fenerbahçe 0 02.03.11 13:44


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:48 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2