tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe'nin yeni Bilica'sı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
520

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 29.04.10, 12:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe'nin yeni Bilica'sı

Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki basına açık antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra oyuncularımız 2 gruba ayrıldı. Bir grup hücum ve defans organizasyonları çalışırken; diğer grup minyatür kale ve büyük kale maç yaptı. Daha sonra iki grup birleşti ve yapılan taktik ağırlıklı çift kale maç ve bireysel çalışmalarla antrenman tamamlandı. Çift kale maçın ortalarında, omzunda ağrı hisseden Gökhan Gönül, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı. Sağ dizinde ağrı hisseden Selçuk da tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Uğur Boral ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Takımımız, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına, 29 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı ve saat 18.00'de başlayacak basına açık antrenmanla devam edecek.






Fenerbahçe'nin yeni Bilica'sı

F.Bahçe, performansını yeterli görmediği Bilica'nın alternatifini İskoçya'da buldu.

F.Bahçe, performansını yeterli görmediği, son olarak Beşiktaş maçında penaltı noktasını kazarak tepki çeken Bilica'nın alternatifini İskoçya'da buldu. Fransa doğumlu, Cezayir asıllı Madjid Bougherra'ya teklif yapıldığı iddia edildi. Glasgow Rangers forması giyen 28 yaşındaki stoperin menajeri Farid Raayad, "Şu anda Liverpool, F.Bahçe ve Panathinaikos ile görüşüyoruz. Kararı Dünya Kupası sonrası vereceğiz" dedi.

İŞTE TRANSFER GÖZDELERİ

Cazip bir teklif geldi

Glasgow Rangers'ın şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Bougherra, Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı ile boy gösterecek. Menajer Raayad, "Liverpol ciddi bir teklif yaptı. Ancak bu transfer Benitez'in kalmasına bağlı" derken F.Bahçe'nin teklifinin de cazip olduğunu söyledi. İskoç ekibi ile 2012'ye kadar sözleşmesi olmasına rağmen Bougherra'nın 6 milyon pound'a alınabileceği belirtildi.

Kafa toplarında etkili

Güçlü fiziği ve kafa toplarındaki etkisiyle bilinen Bougherra, 2008'den beri Glasgow Rangers'ta oynuyor. Bu sezon erken ilan edilen şampiyonlukta büyük payı olan "Magic" lakaplı oyuncunun fiyatının Dünya Kupası finallerinden sonra artacağı konuşuluyor.




Vah Daniel Güiza vah!..

Fenerbahçe’de artık Daniel Güiza’ya güvenen kimse kalmadı.

Daha önceleri yapılan 9-10 milyon Euro’luk tekliflere “Hayır” diyen yönetim, şimdi 5-6 milyon Euro’ya Okçu’yu gönderecek!

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe’de, Daniel Güiza’nın gelecek sezon takımda kalması çok zor... Son Kasımpaşa maçında kaçırdığı pozisyonlar ve etkisiz oyunuyla bir kez daha büyük tepki çeken İspanyol futbolcunun zararına da olsa da elden çıkarılması planlanıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin ilk hedefi yeni sezonda daha etkili bir golcü ile sezona ve Şampiyonlar Ligi’ne başlamak. Bu yüzden de Güiza için daha önce reddedilen teklifler Dünya Kupası’ndan sonra değerlendirilecek. 17Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen tecrübeli futbolcu için 2 sezon boyunca İngiliz, İspanyol ve Fransız kulüpleri teklifler yapmış ancak başkan Aziz Yıldırımbu futbolcuyu satmamıştı.

FİYATI DÜŞÜRECEKLER

Ancak başkan Aziz Yıldırımve yönetim İspanyol golcüden umudunu kesmiş durumda. Bu bakımdan da artık Okçu’ya destek veren kimse yok. Bunun için de Dünya Kupası’ndan sonra Güiza’ya iyi birmüşteri bulması durumunda satılacağı ifade edildi. Daha önce 9-10Milyon Euro civarında gelen teklifleri reddeden yönetimin şimdi 5-6milyon Euro’ya bile razı olduğu belirtildi.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
bilicasi, bilicaı, fenerbahcenin, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe Duvar Kağıtları 2012 - Fenerbahçe Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 22.04.15 14:39
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Hıncal Uluç Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Bilica'ya sert eleştirilerde bulundu Jaguar Galatasaray 0 20.04.10 12:31
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15
Fabio Alves da Silva Bilica Hayatı ( Biyografisi ) Metrix Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 26.12.08 19:54


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:08 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2